Aanrijding tussen twee auto’s op Bosje brug tijdens lockdown

11
Aanrijding tussen twee auto's op Bosje brug tijdens lockdown
De benadeelde kwam na de aanrijding tegen de vangrail tot stilstand.

Zaterdagavond vond er tijdens de lockdown een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Wijdenboschbrug in Suriname. Vermoedelijk kwam een van de auto’s op de rijhelft van de ander terecht, waarna een aanrijding volgde.

Het ongeval vond rond 20.50u plaats. Een vrouw reed over de Bosje brug in de grijze auto en kwam vanuit Meerzorg richting Paramaribo. Vanuit de tegengestelde richting kwam er een andere bestuurster, die in de zwarte auto reed. Deze zou op de rijhelft van de ander terecht zijn gekomen, waarna een flinke klap volgde.

De benadeelde kwam daarna met haar voertuig ook nog tegen de vangrail van de brug. Niemand raakte gewond. De Surinaamse politie was snel ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.

Beide voertuigen moesten worden weggesleept.

11 REACTIES

 1. Omdat ze samen de lockdown op de Bosje brug hebben overtreden, hadden ze ook mooi samen mogen onderduiken voor de politie, door hand in hand van de brug te springen.


  Maak melding

 2. Henkes@@ en waar staat het dat die twee dames de lockdown regels hebben overtreden en jij bent een volwassen man
  gemodereerd

 3. @Henkes,
  misschien zijn het mensen met vrijstelling van de avondklok, er zijn
  geen boetes uitgedeeld. Eerst de feiten dan oordelen aub


  Maak melding

 4. Haast haast haast, en je bent een haasje, leer een wet te respecteren?want als men aan de wet houdt, was dit niet gebeurd, een advies voor het volgende keer als de wet overtreedt???


  Maak melding

 5. Lockdown wat is dat? Meisje laten we racen over de bosje brug er is toch geen verkeer, vrrooooooooom aaaaaaah mi no sabi rij nanga ka.


  Maak melding

 6. Surinamers zijn ras optimisten. Misschien daarom. Ze dachten tot in de eeuwigheid geld te kunnen lenen in het buitenland zonder dat dit gevolgen zou hebben.
  Nu de gevolgen zichtbaar worden, blameren ze niet de mensen die daar verantwoordelijk voor waren, maar blameren ze juist de mensen die de puinhoop proberen op te ruimen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.