2.000 liter chloor gedoneerd aan KPS voor reiniging cellenhuizen

6
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De N.V. Consolidated Industries Corporation (CIC) heeft afgelopen week 2.000 liter chloor gedoneerd aan het Korps Politie Suriname (KPS). De overhandiging van deze schenking geschiedde door de operation manager Maikel Mac- Intosh op het terrein van CIC.

De vertegenwoordiger van het KPS, de hoofdinspecteur van politie H. Bouman nam de donatie in ontvangst. Het ligt in de bedoeling deze schenking voor het reinigen van de verschillende cellenhuizen te gebruiken.

Het politiekorps stelt deze donatie bijzonder op prijs en bedankt de directie van CIC van harte voor deze geste, meldt de politie.

6 REACTIES

  1. Ik heb vernomen dat het hier gaat om paarse rattenverdelgingsmiddel. Ik vermoed dat de drugsbaron per ongeluk een slokje heeft genomen, vandaar dat hij rust moet houden van zijn huisarts.


    Maak melding

  2. @Flyer ,fa waka mi mati, heb het net gedaan. Momenteel voelt pakiratigri niets. Het was meer dan een flinke teug. Pakiratigri voelt gewoon niets. Pakiratigri gaat meerdere teugen innemen. Er moet wel een omslagpunt zijn. Erg bedankt voor het advies. De uitslag volgt later. Uw nederige dienaar.


    Maak melding

  3. @Paki-RAT-igri……hierbij is het bewijs geleverd dat niets meer functioneetd en reageert in dat geesteszieke, doorgesnoven paarse lijf van je. Vooral nederig blijven en weten wat je plaats is….Dorpsidioot……..PUNT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.