Door SLM ingehuurd toestel World Atlantic aan de grond op Aruba

31
World Atlantic

De door World Atlantic uitgevoerde Surinam Airways vlucht WAL462, vanuit Miami naar Suriname met aan boord 114 passagiers, is vanwege een technisch mankement aan de grond in Aruba. Dat meldt de afdeling Corporate Communications van het Surinaamse luchtvaartbedrijf zojuist.

Verwachtbaar is dat het mankement morgenmiddag moet zijn opgeheven en dat de passagiers vanuit Aruba naar Paramaribo vervoerd worden. Intussen is hotel accommodatie voor de passagiers in orde gemaakt, meldt de SLM.

Surinam Airways biedt haar verontschuldiging aan voor het ontstane ongerief. De vlucht naar Miami op woensdag 14 juli 2021 zal volgens een gewijzigd vluchtschema worden uitgevoerd.

31 REACTIES

 1. Ik wacht al ruim 8 maanden op mijn geld. Mijn reis naar Suriname is niet meer doorgegaan vanwege Corona.

  Met de SLM wil ik niets meer mee te maken hebben. FLYING ON TAKEN YOUR MONEY AWAY. Dat is jullie nieuwe SLOGAN
  gemodereerd

 2. SLM huurt toestel met gebreken voor een habbekrats om geld te besparen. Mensen weet met wie je vliegt. SLM is faliet..!!

  SAFETY FIRST..!!!


  Maak melding

 3. Schandelijk. Slm kan beter de stekker eruit trekken. Er gaat geen vlucht voorbij of er is wel iets met het toestel aan de hand. De regering heeft geen geld, dus wat rest?? Ook is er nog een openstaande rekening van 100 miljoen! Hoe moet dit verder??
  gemodereerd

 4. geen vluchten meer boeken en opdoeken die shit
  of er moeten nog vrijwilligers zijn die nog een keer neer willen storten met zo’n drama vliegtuig


  Maak melding

 5. Regering stop direct met geld pompen in de slm , waarom wilt U deze vliegmaatschappij behouden , ze hebben geen eigen vliegtuigen meer , nog veel te veel personeel , alles wat ze ondernemen blijft maar geld kosten en dat komt allemaal boven op die 100 miljoen US Dollar die ze al in het rood staan , dus de tent sluiten , over and out.
  Hebben jullie dat artikel gelezen in De West , Eind juli beschikt de slm over een ander vliegtuig voor de regionale routes , wat voor vliegtuig zegt de slm topman de Haan niet , wel zal het de bekende slm kleuren zijn , mensen is dit een grap of zo , heeft de regering er toch weer extra geld in gepompt , wat een rotzooi regering,
  of is het toch dat papierenvliegtuigje die de Haan en robg in elkaar geflanst hebben.


  Maak melding

 6. Je wordt er inderdaad moe van. Je hoopt dat het niet neerstort op een kwade dag.

  Dat idee om met de KLM samen te werken klinkt als een beter idee.


  Maak melding

 7. Weg deel van de winst van deze vkucht. Om voor 114 personen een hotel te boekeninclusief voeding en drank, uitgaande van 2 personen per kamer, kost al gauw minstens 150 US$ per kamer.
  Je hebt wel goedkope dagverblijven / appartementen / hotels die ongeveer (dan heb ik het over de jaren 2006) indertijd 55 US$ kosten exclusief waterverbruik en voeding.
  Dus voor 114 personen is de schade al gauw inclusief voeding etc 10.000 US$ tot 15.000 US$


  Maak melding

 8. De Lamme die de Blinde leidt…..je kunt je afvragen…….. Wie is de lamme en….. wie is de blinde…………..
  gemodereerd

 9. World atlantic en slm zijn van dezelfde niveau en zoeken elkaar op.Domme regering stop ermee om geld te pompen in de slm.SORRY HET WORDT NIKS MET DEZE SLM.
  gemodereerd

 10. Een toestel huren van 40 jaar oud, is vragen om problemen. Ga toch samenwerken met een maatschappij in het Caribisch gebied. De slm is een bodemloze put en de Haan zit daar alleen om geld te verdienen. Stuur hem de laan uit, hij bakt er niets van!


  Maak melding

 11. Ik zeg pas op de plaats en SLM hoe hard het ook klinkt opdoeken.
  En dan het maar hebben van buitenlanndse charters laten zij het riscico dragen.
  En dan maar op landings rechten en andere dingen vierdienen.
  En over een jaar of 3 kijken of je weer een toestel kan kopen huren leasen

  Er moet gekeken worden waar kan de SLM geld op verdienen met laag Risico
  En daarop focussen


  Maak melding

 12. Deze vliegtuigen moesten allang ontmanteld zijn, ze zijn wel betrouwbaar, maar desondanks horen Deze vliegtuigen niet meer ingezet te worden?
  Met 4 miljard die gejat is onder bouta en company, had met dat geld Suriname 1 boeing 787-9 moeten hebben, 2 boeing 737-900 moesten hebben, dan had je een liefde voor land en volk ,maar ja als een ongeschoold de kans krijgt om president te worden, en ziet veel geld tot zijn beschikking, dan het dieven partij willen maar 1 ding stelen zoveel het maar kan?
  Wat achterlijke partij zijn de ndpers bah?
  Dat sommige Deze varkens ndp nog geloven, kotsmisselijk wordt van bah


  Maak melding

 13. Hier kan de SLM natuurlijk niets aan doen. Je huurt een auto of vlieguig dan mag je ervan uit gaan dat je een deugdelijk toestel huurt. De verhuurder moet alle kosten vergoeden en nog wel meer ook


  Maak melding

 14. RobGay…..

  Jij als SLM luchtvaartdeskindige….gaat gewéldig toch volgens jou, met die kutmaatschappij.

  Kijk goed in de spiegel en kom tot de conclusie dat je een vreselijke kansloze, gehersenspoelde paarse droeftoeter bent, waar nog nóóit 1 zinnig woord uit gekomen is.
  gemodereerd

 15. Beste mensen, ben zelf geen voorstander van SLM. Maar als je nagaat hoe vaak een kist van hun neergestort in de afgelopen 40j en hoevaak van KLM, dan denk ik toch dat laatsgenoemde onveiliger is.
  Het is maar een persoonlijke analyse hoor.


  Maak melding

 16. sandra jij vliegt zeker nog op een bezemsteel, je hebt gelijk is altijd nog beter dan met de slm
  gemodereerd

 17. nou mix chik de hik , wat een vergelijking elk vliegtuig ongeluk is tragisch en of dat van de slm of van de KLM of van welke maatschappij ook , maar hebt je een vliegtuig en anderen 100 of meer vliegtuigen dan is de kans op een vliegtuig ongeluk bij die vele vliegtuigen inzetten toch groter , maar jij snapt dat niet
  als je een land hebt met 100.000 duizend voertuigen , auto’s , vrachtwagens , brommers etc. op de weg , en je hebt landen die miljoenen voertuigen hebben , waar zal dan de meeste ongelukken voorkomen , wat dacht je


  Maak melding

 18. Koos Banti wees gelukkig en laat die sandra maar gewoon haar rondjes vliegen op haar bezemsteel , zou wel een mooi gezicht zijn met volle maan als ze voor de maan langs vliegt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.