In beslag genomen blokken rondhout worden verkocht

32
blokken rondhout

In opdracht van het Openbaar Ministerie in Suriname, zal de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB), overgaan tot de verkoop van 968 in beslag genomen blokken rondhout. De marktwaarde bedraagt bijna 5 miljoen SRD.

De rondhoutblokken zijn vanaf dinsdag 13 juli tot en met 16 juli te bezichtigen op de landing/houtopslagplaats van South America DIHAO Timber Company N.V. te mast 49 in het district Brokopondo.

De verkoop is openbaar en gaat via biedingen. Geïnteresseerden kunnen hun bod mailen naar de SBB.

Op vrijdag 17 april dit jaar werden 100 containers in beslag genomen, met daarin illegaal hout:

32 REACTIES

 1. Alweer ouwe politiek robg.
  Dat was vroegáh.
  Er wordt netjes een openbare aanbesteding gehouden, zoals het hoort. Doet Justitie hier ook met geconfisqueerde goederen van criminelen. Kassa voor de staat.

  Lastig hé, als je gaslighting niet uitkomt.
  Stop ermee!


  Maak melding

 2. robg wordt weer op zijn nummertje gezet , jij blijft gewoon een robje , waarom kom je niet naar Suriname bangeschijterd , dan kan je president Santokhi het zelf vragen door op straat te lopen met een bord , , rondhout is al verkocht aan partijgenoten van president Santokhi of beter gezegd aan de VHP , , maar jij zal wel niet komen , jij durft nergens heen te gaan , maar robje ze vinden je zo hoor


  Maak melding

 3. franco 11 , die opbrengst van dat rond hout komt in de staatskas , het is maar een klein bedrag , maar alle kleine beetjes helpen , en als ze nu ook het gestolen geld van de regering bouta1-2 terug hebben kunnen ze alvast een gedeelte van de schulden betalen , die veroorzaakt is door dat stelen en lenen , , als je leent en je betaald niet terug is dat ook diefstal franco 11
  heb je vanmiddag hier op de radio die parmessar van de ndp gehoord , hij zegt er is geen transparantie van deze regering , dat zijn zijn woorden , maar hij kaart verschillende dingen aan dat de regering maar wat doet maar geen besluit stukken laat zien , , kijk en nu valt die permessar door de mand , de regering heeft nog nergens een besluit genomen wat die permessar aan kaart , deze regering heeft toch geen geld , en die permessar zegt niets over die 8 miljard US Dollars schuld die ze hebben achtergelaten , kijk franco 11 zo’n pismannetje is die parmessar


  Maak melding

 4. Ik wil die bomen wel kopen maar dan moeten ze terug zetten waar ze het vandaan gehaald hebben.
  Terug met wortel en blad.
  In onze mooie natuur.


  Maak melding

 5. @Esmerald, netjes een openbare besteding, hoezo? Ha,ha,ha laat mensen niet lachen. Er is geen geld in het land. Maar er is wel veel geld om politieke vriendjes goed te faciliteren. Het opschonen van de waterwegen waarbij binnen drie weken ruim 100 miljoen SRD is uitgegeven heeft ook netjes via een openbare aanbesteding plaatsgevonden. Ook de aanschaf van mondkapjes en andere Covid gerelateerde artikelen heeft ook via een nette openbare aanbesteding plaatsgevonden? De ogen van de mensen gaan nu open. Zelfs de grootste voorstanders die niet tot de doelgroep behoorden en toch kozen voor deze regering hebben de schrik goed te pakken. De schrik zit er goed in. Het laatste woord is nog niet gesproken.Wordt vervolgd.


  Maak melding

 6. robg , draai je eens om , en wat zie je dan , niets he omdat jou paarse lieve partij de mongolen ndp nooit geen aanbestedingen hebben gedaan , daar werd alles gegund aan een mede paarse mongolen rat , dus jij hebt wel naar die mongool parmessar zitten luisteren die alles weer zat te verdraaien , en toen dat mongooltje ook nog zei dat hij ook minister van ow was en het raar vond van die 100 miljoen SRD nu uit gegeven wordt , natuurlijk robje g , , hij parmessar stak meerdere 100 miljoenen in zijn eigen zak he paarse mongool robg


  Maak melding

 7. robg kun jij de hoeveelheid rondhout tellen , misschien is het wel meer waard dan 5 miljoen SRD , maar halfweg ligt je al te pitten , uitgeteld


  Maak melding

 8. De bruynzeel gepensioneerden creperen letterlijk terwijl rondhout geexporteerd wordt voor verwerking in china. Hoe dom is ons volk en mislijders die dit toestaan???????


  Maak melding

 9. Ram Singh 14 juli 2021 At 06:12
  De bruynzeel gepensioneerden creperen letterlijk terwijl rondhout geexporteerd wordt voor verwerking in china. Hoe dom is ons volk en mislijders die dit toestaan???????

  Zeer scherp opgemerkt! En tevens de enige zinnige hier….


  Maak melding

 10. Dit soort wan toestanden kunnen op een betere manier opgelost worden, dit is een uitstekende mogelijkheid van de overheid om orde op zaken te stellen. Het ziet er naar uit dat dit een halfslachtige maatregel is. Het roven van ons hout door onze eigen mensen en de chinezen, gaat dus gewoon door. Deze regering houd de schijn op dat ze er wat aan doen.
  gemodereerd

 11. Ze moeten die Chinezen het land uitzetten,, deze dingen vinden niet plaats in China, probeer jij als buitenlander dat in China te doen , ga je van een koude kermis thuis komen. Maar ja in suriname is alles mogelijk. Dank zij Bouterse hebben heel wat criminelen voet aan de grond gekregen in suriname, chineze mafia in suriname Turkse mafia in suriname, Braziliaanse mafia in suriname Russische mafia in suriname.


  Maak melding

 12. Wat is er met de Chinese exporteur gebeurd?
  Is zijn vergunning ingetrokken en waarom is hij niet het land uitgezet? En welke andere hooggeplaatste Surinamers hebben aandeel gehad in deze zaak?
  @Robg: tijdens het wanbewind van jou boevenpartij is Suriname nooit onder water geweest noh en hoeveel hebben zij gedaan aan onderhoud?? Er is in totaal $4 miljard geleend. Waar is dit geld aan besteed??


  Maak melding

 13. @Boesskowtoe, de scholen gaan weer open in groot Paramaribo en de omliggende districten. Veel kinderen moeten lange afstanden v.v. afleggen om de school / thuis weer te bereiken. De narigheid voel je al aankomen. De ouders moeten de duurder geworden bustarieven ophoesten. De kans is groot dat ouders hun kinderen thuis gaan houden. Hierover hebben de VHP, VES en de heer Ferrier met zijn wetenschappelijk instituut ( it is just in the name ) niet over nagedacht. Dit is verwerpelijk.


  Maak melding

 14. De Surinaamse bossen worden kaalgekapt voor de export. Bijna alle negatieve berichten over deze activiteiten in onze bossen gaan over Chinezen en de export van hout naar China. Men zwijgt dat er ook Indiërs actief zijn in het Surinaamse bos en dat die ook het Surinaamse hout wegdragen. Die geheimzinnigheid doet de wenkbrauwen fronsen.Er is geen transparantie. Het kan ook zijn dat deze partij die onderschept werd op weg was naar Azië.


  Maak melding

 15. Jij hebt duidelijk geen munitie meer over. Hooguit een paar losse flodders, blanks robg.

  Gaslighting;
  Je misbruikt mijn reactie om anderen aan te vallen, dus je keert het om. Plus gedraag jij je alsof er morgen verkiezingen zijn, net echt.

  Whahahaha parma, bouva, kensenhuys, vreedzaam, werken eindelijk eens voor hun geld. Nog nooit in hun dna-leven hebben ze zo hard gewerkt. Ze houden de regering scherp, niets meer en niets minder.
  Zelfs stellen ze niets voor, want als jullie partijleider weer eens loesbere heeft, dan wordt er doodleuk een tachtig jarige boyscout naar voren geschoven. Zielig hoor; spek & bonen.


  Maak melding

 16. Uit eindelijk gaat al dat hout naar de eigenaar zelf. Anders hadden ze de eigenaar al lang opgesloten. Hij is toch de opdrachtgever of is het toch die arbeiders
  gemodereerd

 17. @Esmerald, er is munitie in overvloed aanwezig. Maak je maar geen zorgen. Het is niet goed om je munitie te verspillen. Er zijn nu op het werk prioriteiten die afgerond moeten worden. De vakantie gaat immers beginnen. Af en toe geef ik een salvo om de mensen wakker te schudden.

  Bereid je maar op voor. De NDP gaat het land in. Er gaat veel munitie verzameld worden. Het werk moet gedaan worden, het werk gast gewoon door. Er gaat een verdubbeling van de 16 zetels plaatsvinden. Wie weet zijn er spoedig verkiezingen. Zelfs de grootste vijanden van de NDP die samen met Santokhi huis aan huis een bezoek brachten geven nu toe dat het onder Bouterse veel beter was. Maar vergeet een ding niet. Het is een ervaringsregel. Hoogmoed komt voor de val. Later……………..!


  Maak melding

 18. Als ik mij niet vergis was de Surinaamse tak van Bruynzeel geen staatsbedrijf maar een privéonderneming.
  Had al een keer aangekaart dat de gepensioneerden van dat bedrijf sinds 2005 vechten voor een beter bestaan. Ze krijgen maar 150 srd pensioen per maand.


  Maak melding

 19. sandra jou geliefde paarse rat robg is uitgeteld, toen het eerste eligale rondhout begon te rollen werd je lieve plat gewalst , hij is zo plat als een muntje, maar sandra er zijn nog genoeg paarse ratten met wie je kunt woelen ⁰
  gemodereerd

 20. Ooh dus je ben onderwijzer.
  Boekhouding 1 of 2 mbo. Aha! Levensgroot verschil met een (wereld)econoom.
  Wat dat betreft ben je een authentieke suri man. Bluffen hebben ze uitgevonden.

  Ben maar een simpele huisvrouw, hij werkt en ik geef uit. Uiteraard aan de huishouding. 🤭

  Het is niet te hopen dat de ndp vaccin- weigeraars de kwetsbare binnenlandbewoners besmetten.

  Ik wed om één bitcoin met jou dat de ndp niet verdubbeld, maar over 4 jr sterk is geslonken.
  140721 bitcoin= US $32.487 dat is circa srd 687.000.
  Begin te sparen.


  Maak melding

 21. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  In beslag genomen blokken rondhout worden verkocht aan…!!!
  In opdracht van het Openbaar Ministerie in Suriname, zal de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB), overgaan tot de verkoop van 968 in beslag genomen blokken rondhout. De marktwaarde bedraagt bijna 5 miljoen SRD.

  De genoemde (marktwaarde) klopt volgens mij niet.
  Deze zou ongeveer tussen de 10 en 15 miljoen SRD moeten zijn.

  @Ram Singh. Je hebt in deze groot gelijk.

  De verkoop is openbaar en gaat via biedingen.
  Geïnteresseerden kunnen hun bod mailen naar de SBB.

  En na de VERKOOP hoop ik dat de naam van de (koper) of het (bedrijf) ook bekend zal worden gemaakt.
  Dus ook een taak voor de (slappe) journalisten in Suriname.
  Want jullie hebben verder geen vragen gesteld over het bedrijf, die deze 968 blokken rondhout illegaal uit Suriname wilde laten verschepen.

  Is er een strafrechtelijk onderzoek daadwerkelijk opgestart tegen het bedrijf in Suriname?
  Hebben ze daadwerkelijk de vergunning ingetrokken en het bedrijf een FLINKE boete opgelegd?

  OFF TOPIC:
  Ik volg het strafproces van de vermoorde advocaat Derk Wiersum.

  Bron: (ad.nl) 14-7-2021
  Het strafproces over de moord op advocaat Derk Wiersum, 18 september 2019 bij zijn huis in Amsterdam-Buitenveldert, nadert zijn apotheose.

  Raadplegen jullie ook deze zaak.
  Er is namelijk ook een LINK naar Suriname.
  Hebben ze de daders zelf in Suriname kunnen achterhalen over de 2 gepleegde moorden aldaar?

  Dubbele moord in Suriname, voorjaar voor moord Wiersum
  De vermeende chauffeur Giërmo B. en schutter Moreno B. zijn volgens het Openbaar Ministerie op 28 maart 2019 samen vanuit Parijs naar Frans Guyana gereisd en van daar naar Suriname.
  Eind mei kwamen ze weer terug. “Een bekende route om ongezien vanuit Nederland in Suriname te komen.”

  Op 6 mei, terwijl de verdachten daar nog waren, werden in Paramaribo Dennis Groenfelt en diens vriendin Cadischa Prika doodgeschoten naast een pick-up op een parkeerterrein.
  Dat gebeurde naast de benzinepomp tegenover het bekende hotel Torarica.
  Ze werden vanuit een personenauto van dichtbij onder vuur genomen en overleden ter plekke.
  Dennis Groenfelt gold als bodyguard van een rivaal van Ridouan Taghi.
  “Het Openbaar Ministerie onderzoekt nog de mogelijke betrokkenheid van de verdachten bij die zaak.”

  Wel deze (DADERS) zijn ook verantwoordelijk op de moord van advocaat Derk Wiersum.

  Nog een prettige dag verder.


  Maak melding

 22. Is het mogelijk om, net als bij FB, mensen te blokkeren zodat je niet door hun inhoudsloze en domme ka hoeft te scrollen?? Ik wil geen RSI oplopen door figuren als RobG.


  Maak melding

 23. Klaas dat gedrag van robg wil WTK nog niet blokkeren , komt nog wel ,pas als zijn baasje de pijp uit is , die reacties van robg zijn altijd het zelfde , als je zijn eerste woord leest dus A en je leest zijn laatste woord dus Z weet je al dat alles er tussen leugens zijn , zo’n figuur als robje g willen ons land Suriname verkopen aan de chinezen en ja we hebben rondhout genoeg , ook hele dikke stammen en daar geilt robg op als homo , maar doe het rustig aan Klaas jij krijgt geen SRI , maar mooi gezegd Klaas : ik wil geen SRI oplopen door figuren als robg : robg wordt opgevreten door houtluizen en houtwormen want die houden van paars hout , dus Klaas alles komt goed


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.