Man dreigt kinderen en zichzelf te doden om ex terug te krijgen

18

Een man in Suriname wilde zijn ex graag terug. Hij heeft twee kinderen met de vrouw, maar alles was tussen hen drie maanden terug beëindigd. De vrouw wilde hem niet meer ondanks het feit dat hij de relatie wilde continueren. Uit wanhoop ging hij deze week met zijn twee kinderen van 7 en 10 jaar naar Leonsberg. Hij deed de uitlating de kinderen te zullen vermoorden en daarna zelfmoord te zullen plegen.

Hij had de kinderen bij zijn ex-vrouw genomen. Toen hij op Leonsberg was belde hij naar zijn ex. Hij hield de kinderen voor om een laatste keer tot hun moeder te praten. Hij deed daarna de uitlatingen van de bedreiging met moord en zelfmoord. De moeder werd bang en schakelde de politie in die de verdachte heeft aangehouden.

Advocaat Radjesh Bhoewar zegt dat de vader in een emotionele bui heeft gehandeld. Hij was niet van plan zijn kinderen te vermoorden en ook niet zelfmoord te plegen. Hij wilde zijn relatie herstellen niet wetende dat hij bezig was een strafbaar feit te plegen.

De raadsman verzocht het Openbaar Ministerie deze week bij de voorgeleiding om de man vrij te laten waarmee het akkoord is gegaan. Bhoewar zegt dat de man voor het eerst in aanraking is gekomen met justitie en zaterdag ook nog jarig was. 

18 REACTIES

 1. “De raadsman verzocht het Openbaar Ministerie deze week bij de voorgeleiding om de man vrij te laten waarmee het akkoord is gegaan.”

  en maar afvragen waarom het een zooitje is in suriname
  dus het om weet ook zijn werk niet goed te doen?
  wat een idioten daar zeg, na een dom lul verhaaltje van die advocaat
  als die man zijn emoties niet aankan, behoort die lul juist opgesloten te worden in een zwakzinnigen inrichting
  gemodereerd

 2. Waterkant redaktie jullie houden van dit soort nieuws te verspreiden om allerlei idioten een kans op commentaar te geven. Maar dit soort tragiese situaties kan tot meer trauma lijden door copy cats. Maar ja jullie willen advertentie klicks verkopen dus winst boven alles.


  Maak melding

 3. Dat snap ik nou niet meer,??de regering was net bezig huiselijk geweld onder de aandacht te brengen en laat de rechter die lul laten lopen door inderdaad een lul verhaal van de advocaatIn Nederland werkt de[Boer] op het platteland en in Suriname ligt de {Boer} voor het oprappen en dan gaat die lul Dood voor die ene Boer,zielig en niet triest.


  Maak melding

 4. De boer en banaan, die man moet weten ooit komt een einde aan alles?
  Ik weet het is een moeilijke situatie?
  Maar als de vrouw jouw niet wilt en het is afgelopen, dan doormiddel van dreigen komt het nooit goed, want van binnen de hart en het gevoel is er geen liefde en love meer van je zo leuke lovely, dus meneer zoek een andere kraswatie, deze heeft geen interesse in jouw?


  Maak melding

 5. Deze man dient te worden opgenomen in PCS. Het is toch te gek voor woorden dat hij is vrijgelaten. A vrouw no wan joe moro…da a ting doro foe joe hoepel op….Haar an dang…….. Is dit wel een waar verhaal? Kan het bijna niet geloven..!!!


  Maak melding

 6. @viyayarni
  een opmerking van een zwakzinnige
  intelligentie is ook ver te zoeken bij je
  blijkbaar vind jij dit normaal gedrag dus


  Maak melding

 7. @directeur zonder bedrijf

  Ben jij zo intelligent dan? In jou huist alleen maar agressief gedrag en anderen willen neerhalen is jouw grootste hobby.
  Grow up little man!


  Maak melding

 8. Directeur zonder bedrijf
  Ben jij intelligent ? Je weet niet hoe die man zich voelt
  Emotie kan je tot domme handelingen of uitspraken drijven
  Als ik in de plaats was zou ik de kinderen niet zonder toezicht bij de vader laten gaan of misschien verlopig helemaal niet


  Maak melding

 9. Wat n nivo van reactie, is dat t enige wat men kan verzinnen? Jammer dat die man die dreiging uitte, zo wanhopig, een ander springt v d brug. Hij heeft, op een foute manier, geprobeerd zijn situatie te repareren, hopelijk heeft t geholpen. Als hij hierdoor ook z’n gedrag en leven betert heeft t zin gehad


  Maak melding

 10. Opsluiten,deze LOOZER…a potie vrouw no wan joe moro,..hoppo joe mars, take your bondroe, & go.
  gemodereerd

 11. Dit hoeft nog niet te betekenen dat het klaar is. Achteraf gebeurd het regelmatig dat, getraumatiseerde partners alsnog in de fout gaan. De politie had hem zeker nog een tijdje moeten vasthouden, en hij dient in gesprek te gaan met een specialist.


  Maak melding

 12. @Konsendi

  De man heeft verdriet en weet daar niet mee om te gaan. Het is zeer ernstig wanneer een ouder vanwege een verbroken relatie zegt om de kinderen en zichzelf te vermoorden. Zulke ouders hebben begeleiding nodig om alleen met de kinderen verder te gaan.
  Wat mij zo stoort is dat bepaalde commenters gelijk met een oordeel klaar staan.

  Ik kan me nog heel goed herinneren dat een vader met zijn kinderen in de auto de Coppename rivier inreed. Vader en de kinderen zijn toen verdronken. Ook daar zat het niet goed in de relationele sfeer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.