Drie aangevers blijken naderhand zelf verdachten te zijn

3
Politieauto in Suriname
Voorbeeldfoto

De Surinaamse politie heeft twee vrouwen, te weten de 20-jarige A.A. en de 19-jarige S.A., op zondag 4 juli aangehouden ter zake openlijke geweldpleging, vernieling, poging tot zware mishandeling c.q. het medeplegen van mishandeling. Ook hun jongere broer A.A. (17) werd hiervoor aangehouden meldt het Korps Politie Suriname.

Dit drietal deed eerst aangifte bij de politie van voormelde strafbare feiten tegen hun buurvrouw A.H., haar man en haar zoon. Na een ingesteld onderzoek bleek echter dat juist de drie aangevers, zich schuldig hadden gemaakt aan de door hun aangegeven strafbare feiten.

De twee jonge vrouwen en hun jongere broer, werden als verdachten aangemerkt, opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het drietal door de politie in verzekering gesteld meldt de politie.

3 REACTIES

 1. Waar gaat de jeugd naar toe, in plaats dat ze boeken gaan lezen om zichzelf te slimmer en behulpzaam te worden. Waar is hun ouders? Ouders van tegenwoordig last de kinderen in hun lot. Kinderen maken is makkelijk en heerlijk, maar de consequenties willen de ouders niet hebben. Vrouwen neemt voortaan een komkommer heeft genoeg zaden daarvan raak je zwanger. Kinderen krijgen is makkelijk, opvoeden is een KUNST!
  De ouders van vroeger hoefde je alleen aan te kijken, dan is over.
  Ik heb zoon van 2 meter en breed, ik hoef alleen benadrukt zijn naam te roepen, dan is alles in orde, dat heet respect, ondanks ik alleenstaand moeder ben en 5 dgn gewerkt. Discipline moet er zijn, het maakt niet uit bij welk bevolking groep. Ik ben Hindoestaan en zijn vader een moksi van Suriname. M’n schoonfamilie dragen mij op hun handen, hoe ik een kleinzoon, neefje van hun gemanierd opgevoed heb.
  Ik ben trotse moeder. Hij woont zelfstandig, elke bel hij mij op, telefoon en auto voor mij gekocht, als dankbaarheid wat hij nu is en wilt worden door hulp van mama.
  gemodereerd

 2. Narcistisch gedrag­čĄö 3 uit 1 familie neem ik aan. MMM fuc**k up nest, had nooit de kans moeten krijgen zich voort te planten..­čśĆ


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.