maandag, februari 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitair vermoedelijk gesprongen van Wijdenboschbrug

Militair vermoedelijk gesprongen van Wijdenboschbrug

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een militair is vermoedelijk dinsdag gesprongen van de Wijdenboschbrug in Suriname. Hij liet een tas en een bromfiets op de brug achter.

In de tas is het legitimatiebewijs aangetroffen van de 31-jarige S.R. en ook een pasje van het Nationaal Leger. Of het legitimatiebewijs van de man is die is gesprongen, is niet bekend.

Een getuige heeft gezien dat de man gekleed was in een rode trui en blauwe jeansbroek. Het gaat verder om een groene bromfiets.

De man stapte van zijn bromfiets en sprong meteen van de brug. De politie was naar de plaats gegaan voor een onderzoek.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

19 REACTIES
 1. Het zou mij niet verbazen als later blijkt dat deze militair meer weer van de wapendiefstal gepleegd in het huis van DDB.
  Deze zaak verdient de hoogste prioriteit, omdat de veiligheid van het land in gevaar is.
  Waar zou DDB een gesprek met Brunswijk willen hebben, wie weet wat ze aan het bekokstoven zijn eens een dief altijd een dief. Dit geld voor beide heren. President wees op uw hoede, wij weten dat u zeer integer en slim bent help on uit deze dreigende situatie.


  gemodereerd
 2. Ik vraag me af wanneer er een debat in Suriname op gang gaat komen over de toename van het aantal zelfdodingen in het land. Vele gevallen van zelfdoding onder de bevolking halen met opzet de media niet meer. Men is bang dat het imago van de regering een grote druk oploopt. Dat het een en ander behoorlijk mis is met de politiek in het land kan niemand meer ontkennen. De bestuurders in het land staan machteloos t.a.v. de problemen die zij hebben gecreëerd. Een groot deel van de samenleving hebben zij zonder inzichten in grote onzekerheid gebracht. Deze problematiek groeit net als de coronapandemie de minister van volksgezondheid boven het hoofd. Ik denk dat de minister van volksgezondheid de hulp van Nederland zal inroepen om het aantal zelfdodingen in het land terug te dringen. Het lijkt er steeds meer op dat een bepaalde politieke partij Suriname terug willen werpen naar de boezem of tepels van de Nederland. Voor Suriname is dit internationaal een grote schande terwijl de Nederlanders niet op Suriname zitten te wachten.


  gemodereerd
 3. @RobG, je kletst uit je dikke nek. Er is maar 1 man die Suriname naar de verdommenis heeft geholpen en hij heet Desiree Delano Bouterse. Sinds die man op het toneel is verschenen leeft de samenleving in angst. De man houd Suriname gegijzeld.


  gemodereerd
 4. Zelfdoding is niet nieuw in Suriname en ook niet op de wereld. Een ieder maakt zijn of haar eigen keuze.
  Maar vanaf die brug die vervloekte naam van Wijdenbosch heeft gekregen is het voor een ieder gemakkelijk geworden om daar zich van het leven te beroven.

  De Overheid geeft al genoeg info, dus de mens bepaalt zijn of haar eigen lot.


  Maak melding
 5. @@@RobG,,,,,bouterse heeft NOOIT de schulden in het buitenland betaald voor de zorg en behandeling die vrienden en familie hadden gekregen.

  Zie maar al die schulden die naar bovenkomen. Een kapotte land met hoge toren schulden zijn achtergelaten.


  Maak melding
 6. Er is maar een politieke verklaring; de ndp heeft het volk na 10 jaar wanbeleid in diepe ellende gestort. Ze hebben alles kapot gemaakt, daardoor zijn mensen hun bestaan zekerheid kwijtgeraakt. Deze regering heeft geen toverstok om alles in één dag weer goed te maken.
  En als didibrie zo begaan was met zijn volk waarom deelt hij geen voedselpakketten uit in ocer?


  Maak melding
 7. kali madjoe
  7 juli 2021 At 10:06
  Het beste is om deze brug te slopen,de ndp,er Nederland hater wijdenbos is toch in Nederland voor zijn operatie.

  Ach je kent de mentaliteit van de Surinamers toch? Schelden en provoceren maar als je niet anders kan dan zijn ze zelfs bereid om de morserij van de Nederlander op te eten en nog dank u wel te zeggen. Zo steekt de Surinamer in elkaar.


  Maak melding
 8. Mensen maken eigen keus om te doen met hun leven wat ze willen we kunnen de president of de brug de schuld geven, je hebt je leven zelf in de hand.En daarbij komt covid er nog bij, niet gemakkelijk voor sommigen onder ons we weten niet in wat voor geestelijke nood deze man verkeerde
  RIP man 🙏🏽🥀


  gemodereerd
 9. Dank je wel Chan en Ronnie, de zoveelste die het door jullie beleid niet meer ziet zitten. Het zoveelste offer voor de macht die jullie nu bezitten! Dank u zeer!! Straks blijken de machten die jullie hebben ontketend onverzadigbaar en gaan jullie eigen familieleden de tol helpen betalen.


  Maak melding
 10. Ik zou het ook doen hoor.
  Als ik jarenlang mijn gezin heb kunnen onderhouden door van die achterlijke rooie neeegher een zak met geld te krijgen ve niks doen en nu nu moet ik gaan werken maar ik kan niks .ik heb nooit geleerd iets te doen geen school geen werkervaring niks helemaal niks
  hoe moet ik mn vrouw en kinderen dan nu te eten geven.
  Ik vervloek die mpp bouterse die dit heeft veroorzaakt. zelf mn kinderen gingen niet na school, want we kregen toch wel geld. En nu nu hebben we niks, kunnen we niks.
  Deze saka saka dagoe
  bouterse bedankt
  bouterse bedankt
  bouter bouter bouterse bedankt


  Maak melding
 11. Wim als ik het goed begrijp kunnen ze niks helemaal niks.dus dan kunnen ze hun vrouw en kinderen gen eten geven.
  Volgens mij klopt dat niet ze kunnen wel wat,kinderen maken en heel veel kinderen bij heel veel vrouwen.
  Ze kunnen een ding goed hun toli overal in steken.


  Maak melding
 12. Wat sommige dommies niet snappen is, hie kan een staat die onder een regering valt, die geen zaken met paars wil doen, toestaan dat er zulke hoge kosten worden gemaakt? De minister STEF BLOK BUZA naar Su gaat, dit niet aankaart en nu iemand medische hulp nodig heeft, waar deze persoon eigenlijk geen recht op heeft na zijn lever kapot te hebben gedronken, (waarom NIET NAAR CUBA OF COLUMBIA TROUWENS), worden na alle goede hernieuwde relaties die zijn gelegd, goederen die voor nix worden verkocht, cadeautjes die gratis worden gegeven (VACCINS), besloten dat er pas geholpen wordt als rekening wordt betaald, WETEND DAT DIT LAND GELD AH LENEN IS OM HOOFD BOVEN WATER TE HOUDEN? Maar een asielzoeker komt hier met medische klachten en krijgt top notch hulp??

  Zowel NL als Su speelt hier een vies spel. De tata’s kennende hebben ze genoeg brieven gestuurd waarin ze om hun geld vragen. Al die post ZEKER NIET GELEZEN SINDS AANTREDEN.

  U njam mi mars anga den selectieve gedachte fu unu jere.


  gemodereerd
 13. Het illustreerd hoe diep het land is gezonken, dat zelfs een militair het niet meer ziet zitten.

  En die Wijdenbosch, kan hij zijn behandelingen wel zelf kunnen betalen of komt het op de rekening van de Staat!!!
  Wat heeft hij in zijn regeerperiode gedaan voor de volksgezondheid van Su dat zelf moet vluchten naar Ned!!!


  gemodereerd
 14. @RobG
  Loop naar je moer!
  Bouta heeft Suriname beroofd van alle paisa.Zelfs de miljarden aan schulden die hij heeft achtergelaten voor regering Santokhi moeten nog afgelost worden en bouta je meester gaat het niet doen..maar de regering Santokhi en de nog alle nieuwe regeringen in de toekomst zullen met deze probleem zitten dank zij je criminele meester bouta!
  Moereschond je meester dacht Suriname te regeren door overal om leningen te bedelen.De surinamers hielden van deze lifestyle.Ze hoefden maar gewoon voor de formaliteit een weekje te staken en pats boem bouta ging weer op bedeltoer om de surinamers blij te maken.
  Wel poepzak ,geen enkel land zal Suriname leningen verschaffen omdat ieder land zelf geld nodig heeft in deze corona tijden.De regering Santokhi is geen tovenaar.De surinamers moeten geduld hebben alhoewel ze niet sterk zijn erin.Begin jij ook wat geduld te tonen.Je meester bouta heeft Suriname kapot gemaakt.Zo ongeduldig zijn ze dat ze bosjebrug voor oplossing zien.


  Maak melding
 15. Die eerste man of vrouw die van die brug sprong was een echte schaap die gevolgd wordt door vele andere schapen.
  Ze mogen daar een herdershond neerzetten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES