Afgelopen etmaal 4 coronadoden en 116 nieuwe besmettingen

6
Zorg in Suriname

In Suriname zijn het afgelopen 24 uur 4 coronadoden en 116 nieuwe besmettingen geregistreerd. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen na 315 keer testen. Dat blijkt dinsdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Afgelopen etmaal zijn ook 248 personen genezen verklaard. In de ziekenhuizen worden nu 144 personen verpleegd. 38 patiënten worden verpleegd in de intensive care units.

Momenteel zijn 1.036 personen in isolatie. Het virus heeft het leven gekost aan 552 personen.


6 REACTIES

 1. Het schiet niet erg op.
  Ondanks de vele (buitenlandse) hulp blijven de cijfers hoog. Curaçao is redelijk clean, zijn ze daar nou slimmer of hebben ze meer respect voor hun eigen gezondheid?

  En dan nog;
  – vaccin weigeraars onder het verpleegpersoneel.
  – stakende verpleging tijdens een pandemie.
  – medici in een kroetoe, ze noemen het “in beraad”.
  – meer dan 200 plus lockdown overtreders.
  – pinkster, godsbazuin, gristenen die het vaccin weigeren, maar wel een gebedsdienst eisen.
  – een binnenland die vaccin weigert, en gretig fakenews opslurpt.
  – horeca die wil opengooien ondanks verbod
  – stakingen failliete Fai en OW.

  Net als krabu in een ton, oeng ei njang oeng srefie. Niet normaal dit!

  De Overheid moet nu wel harder optreden tegen fakenews-verspreiders. Er zijn grenzen aan “vrijheid van meningsuiting”. Ze vertragen het herstel vd economie.
  Hier worden ze keihard beboet en in de gevangenis gegooid.


  Maak melding

 2. Het probleem van deze regering is dat zij niet weten te communiceren met de bevolking. Ze waren bij de vorige verkiezing wel effectief bezig met leugen en bedrog om de bevolking over te halen om op hen te stemmen. Nu is de reikwijdte van hun boodschap beperkt omdat men zich niet meer met goedkope retoriek, leugen en bedrog zich laat overhalen. Ook de fake boodschap dat de vorige regering de oorzaak is van de huidige problemen krijgt steeds minder gehoor. De bevolking kan niet langer wachten op de beloofde veranderingen. Het wordt alleen maar erger.


  Maak melding

 3. Ik ben gevaccineerd toch krijg ik griep verhoging weken de vaccins dan nog. Deze delta variant is enger of is er iets anders aan de hand? @wat duivel vloekt mij ook misschien zijn enge vloek op mij? Ook de luie buren misschien hebben het onder de leden zoeken steeds heel ziekelijk contact met mij zoals altijd vloek beesten. Alleen kleppen hun mond met enge ziektes en bek vol vreten.


  Maak melding

 4. Jeetje man o man, je lijkt wel een oud wijf die iedere keer een langspeelplaat tevoorschijn haalt.
  Ie ne werie foe you sfrefie robg? (Retorisch)

  Die ambtenaren hebben een verhoging gehad, de armlastige verhoging kinderbijslag en aow. De rest pakketten en er is voor de 6e keer covid geld uitgedeeld aan zzp’ers en ondernemers. En dit terwijl er nauwelijks inkomsten zijn in het land.
  Wat wil je nog meer. Wordt je niet moe van je geklaag. Wanneer gaat je baas het voorbeeld geven om zich te laten vaccineren zodat zijn aanhang volgt.
  Nog steeds veroorzaken jullie problemen.


  Maak melding

 5. Het klopt. Het wordt alleen maar erger. Ja, dat beseft iedereen. De koorts bereikt een bepaalde waarde en na een poos zal dankzij de medicijn de koorts gaan zakken.
  De r-waarde is nog steeds stijgend, Ja, dat beseft iedereen. De ziekte bereikt een bepaalde waarde en na een poos zal dankzij de medicijn de patient herstellen.
  Het is niet zomaar een ziekte dat de bevolking heeft getroffen. het is de bouterse plaag.
  zeer dodelijk.
  Gelukkig beseffen de sekteleden van de ndp dit ook en waarschuwen ze ons dat we ervan doordrongen moeten zijn dat het nog lang niet over is. Mijn dank aan deze mensen, al worden ze wel eens voor achterlijk zwakzinnig en nog meer uitgemaakt.
  Het belangrijkste is dan ook doordrongen zijn van deze dodelijke ziekte en geduld opbrengen, aan alle kanten wordt met man em macht gewerkt om een vaccin te vinden tegen de rooie fossiele neegher ziekte; bouterse.

  Mensen geef niet op, blijf erin geloven. We komen er samen uit


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.