RBT-Paramaribo houdt brutale rover aan

16
Steven B. aangehouden door rbt

Manschappen van het Regio Bijstandsteam Paramaribo hebben Steven B. (foto) deze week aan de Calcuttastraat aangehouden voor het beroven van een vrouw van haar telefoon op haar erf. De man bekende bij zijn arrestatie schuldig te zijn.  

De gestolen telefoon is bij Steven B. teruggevonden. De vrouw was met haar telefoon op het erf. De verdachte kwam plotseling en nam het toestel weg. Na zijn snode daad rende hij weg.

Het slachtoffer kent de verdachte en gaf dat door aan de politie. RBT-Paramaribo bracht in beeld waar de verdachte zich bevond. Zij wist hem aan te houden.

De verdachte is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 


16 REACTIES

 1. Ongelooflijk dit! Eren Stelen omdat je honger hebt kan ik begrijpen maar een cell stelen omdat je zo graag erbij wilt horen … jammer dat het slachtoffer geen Chinees was anders had deze laffe dief een flink pak slaag kunnen krijgen.


  Maak melding

 2. Ach ja de mens snap ik soms niet?
  Stelen loont niet,
  Er is toch werk te vinden, mijn hele families werken, geen probleem, alleen klagen zin dat alles duur is geworden, maar goed, als ndp geen geld had geleend bij de imf en andere banken, dan was het nooit zover gekomen, let op mensen jij bent de maatschappij, dus laat je niet misleiden, santhoki doet geen surinamers misleiden, maar doet wat monetaire fonds vraag om offers te brengen, en sommige mensen voelen in hun portemonnee, en schuld geven aan santhoki, maar santhoki is bezig om de puin te ruimen die paars 10 jaar lang heeft geroofd en sranang mang heeft benadeeld, een land dat tot de bot is geroofd, is moeilijk op te bouwen?
  Daar snappen sommige surinamers de hele gang van zaken helemaal niet?


  Maak melding

 3. Aan de foto van de dader is te zien dat het een bejaarde grijsaard is. Heeft hij geen familie aan wie hij het goede voorbeeld moet geven.
  gemodereerd

 4. Ongeacht etnische achtergrond het is misschien een Sranan man, gewoon een kogel door door zijn hoofd jagen.

  Sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Als een oudere man kan stelen, wanneer gaan de jongeren dan niet stelen. Hij leert zijn kinderen te stelen in plaats hij wijst hoe je hard moet werken om zijn geld te verdienen.

  @Roman je hebt een pluimpje verdient voor de beste uitleg of ze willen begrijpen dat weten we niet.
  Ik zag op Facebook een filmpje van Santohki dat hij zegt je drinkt een bier en alles gaat nog duurder worden tegen een man.
  De reacties van de mensen en hun IQ zijn onder de 50.
  Ongepaste termen en ook verlangen naar de vorige regering.


  Maak melding

 6. Roman 💯mee ééns .
  Alleen mensen met een heel laag IQ gaan het niet snappen.
  Vooral mensen die geen achteruitkijkspiegel willen gebruiken. Want zonder achteruitkijkspiegel ga je ongelukken veroorzaken.


  Maak melding

 7. Kennen jullie deze nog, nog nog nog nog…………….
  Waterkant kunt u een keer een foto van een ander plaatsen. zo lijkt het alsof….
  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Wie had dit ook alweer geschreven??????
  Vier letters en het begint met een p van poepejantje
  😅😅😅😅😅


  Maak melding

 8. Roman 7 juli 2021 At 07:49
  Ach ja de mens snap ik soms niet?
  ———————————————-
  Koos Banti 7 juli 2021 At 11:58
  Roman 💯mee ééns .
  Alleen mensen met een heel laag IQ gaan het niet snappen.
  —————————————————————————-
  Deze twee racisten hebben beiden geen IQ dus hoe gaan zij dat snappen …Stelletje imbecielen. Waardeloze landgenoten zijn jullie twee…!!


  Maak melding

 9. FRANCO 11 7 juli 2021 At 13:48
  ‘Deze twee racisten hebben beiden geen IQ dus hoe gaan zij dat snappen’

  De pot verwijt de ketel….


  Maak melding

 10. franco 0,0 , jij bent dat zeker op de foto , echt een imbeciel jij , jij hebt zeker ook geleerd om te stelen op de paarse bewaarschool , waar boefdraad en bouta jullie haarfijn uitlegde hoe je moet stelen dus paarse ratten doe jullie niet voor als liefjes


  Maak melding

 11. WAT 7 juli 2021 At 14:41
  franco 0,0 , jij bent dat zeker op de foto , echt een imbeciel jij ,…
  ————————————————————————–
  Helemaal mee eens. Terwijl ik geboeid zat in die bak tikte ik die bericht in. Geweldig IQ he….snap je dat EZEL. BABOENG AAP van het lelijkste soort. Heb toevallig BAYGON gekocht om jou te verdelgen.


  Maak melding

 12. Doen alsof er puingeruimd wordt, terwijl het geld gewoon wordt weggesluisd, en familieleden en vrienden op strategische plekken worden geplaatst.

  Waar is al dat geld diende staat kreeg voor medische hulp gebleven? Bedrijfsleven gaf tonnen, en dan nog vaccinaties bedelen, geen 1 dosis nog besteld. Mei zou eerste betaalde bestelling komen, stond er zelf op dit forum, het forum die berichten plaatst als het hun uitkomt, en ih voordeel van…. (vul maar in) Een paar aliexpress tenten kopen en opzetten, en een erf ophogen met zand die ih binnenland te halen is, kost geen tonnen. VP verspreekt zich en bracht per ongeluk naar buiten dat eigenlijk san e seri kba. Ju no sab san ju abi ete, ma je bigin stal uit, lek na wojo je ser sani?

  Ook al is me IQ laag, dan betre a laag dan mi verstan san e psa baka de schermen, dan dat a hoog dan toch a denki de lek wan mars.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.