VIDEO: Klant slaat winkelier en wordt daarna in elkaar geslagen door groep Chinezen

46
VIDEO: Klant slaat winkelier en wordt daarna in elkaar geslagen door groep Chinezen
Een wapendrager die toevallig bij de zaak was kwam ertussen (rechts) en heeft de partijen uit elkaar gehaald.

Vier Chinese ondernemers van een bouwmaterialenzaak aan de Tourtonnelaan in Suriname, zijn zaterdag aangehouden voor mishandeling en openlijke geweldpleging van een klant. Op camerabeelden die hieronder staan, is te zien dat er een woordenwisseling ontstaat en de klant een van de mannen daarbij eerst met zijn vuist slaat.

De klant ging bij de bouwmaterialenzaak en kocht 5 meter hout. Hij kreeg wat minder hout waarmee hij ontevreden was. De ondernemers hebben hem toen een meter erbij gegeven, maar de man was het daar niet mee eens. Hij schold uit en wilde in de handelszaak gaan.

Omdat hij geen mondkapje ophad, werd hij tegengehouden. Dat was de reden dat hij een van de verdachten een vuistslag heeft toegebracht. De ondernemers hebben daarop gereageerd en sloegen de man terug.

Een wapendrager die toevallig bij de zaak was kwam ertussen (FOTO) en heeft de partijen uit elkaar gehaald.

De verdachten, die juridische bijstand krijgen van advocaat Therese Roos, verklaren dat zij geen bedoeling hadden de man te slaan. Zij hebben enkel gehandeld nadat de klant een van hen heeft geslagen. Onder de verdachten gaat het om twee broers en twee zwagers. 

Ze zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Een filmpje van de vechtpartij:


46 REACTIES

 1. verklaren dat zij geen bedoeling hadden de man te slaan.

  staat anders wel een chinees te rammen met een eind hout
  lol
  gemodereerd

 2. dus wacht ff. Die man krijgt zijn compensatie, maar gaat toch tekeer en wilt dan zonder mondkap doorgaan. Sorry yere .. maar dies na puur dong.
  gemodereerd

 3. ja de chinezen zijn nu scherp vanaf morgen kunnen ze hun prikhalen met hun vaccin uit hun vaderland , dus dan moet zo’n paarse rat geen roet in hun eten gooien , de paarse ratten dachten altijd dat de chinezen hun bij stonden , maar na het verlies van de verkiezingen laten ze de paarsen vallen , ze moeten nog miljoenen US Dollars ontvangen van die paarse partij
  gemodereerd

 4. @wat
  wat verzin je allemaal, je raast maar door ,sommigen denken dat jy waarheidt schryf maar uiteidelyk is het braaksel ,normaal is gal geel maar van jouw is gif paars
  gemodereerd

 5. WAT ontpopt zie meer en meer hier als een welkome PISPAAL. Je IQ nog niet laten testen noh? En oja, probeer ook nog wat nederlandse lessen te nemen. Zeker de lagere school niet doorlopen he WAT?


  Maak melding

 6. Op de video is duidelijk te zien dat de winkelier in de witte t shirt eerst met zijn linkerhand de klant wegduwt, vervolgens hem bedreigd met zijn vinger in het gezicht van de klant, die op dat moment opkomt voor zijn rechten. Hij heeft voor 5 meter betaalt en dan moet hij die 5 meter krijgen. We werken allemaal keihard voor ons geld, ook hij heeft mischien zijn klant die hij moet helpen. Ik zie verder dat hij uithaalt naar de winkelier maar deze NIET raakt. De winkelier doet een stap terug, waarbij hij de klant voor een tweede maal wegduwt en dit maal helemaal de winkel uit duwt. Vervolgens vliegt de rest met houten balken en dergelijke de klant te lijf. Twee anderen chinezen komen plots aanrennen en beginnen ook op de klant in te beuken. Dit is onkan. Advies: download de video en bekijk deze goed. Dit is onkan.
  gemodereerd

 7. Ik r rown reageer niet op anderen alleen op het artikel. He idioot weet je nog?????
  Mars ga naar school
  Ga je schamen dat je ons zo voor schut zer jij schaamteloze hond
  gemodereerd

 8. De fascistische CCP bestaat 100 jaar en ze zijn bezig de wereld te veroveren middels schuldenval.
  En middels zweepslagen !!!
  gemodereerd

 9. Geweld gebruiken is nooit een goede zaak. Gelukkig kon er erger worden voorkomen.

  Even een sideline. De Chinezen roven ons hout. Containers worden het uitgesmokkeld, en nu staan ze het geroofde hout te verkopen en proberen je ook nog te bedriegen. Moet niet gekker worden.
  Maar Su is hier aan gewend. De Amerikanen namen ons bauxiet voor een appel en een ei. En stuurden potten en pannen naar ons toe. Die wij moesten betalen.


  Maak melding

 10. Ik vind het prima zo. Je moet normasl je zaken oplossn. Zo ook de overvallers mishandelen en vervolgens doodschieten. Misschien worden de surinamers een beetje normaal.
  gemodereerd

 11. Hoe hebben ze hem zo licht toegetakeld. dit is niet toetakelen. deze saka saka kon nog rustig opstaan. Z’n poten hadden ze moeten breken z’n tanden uit z’n bek slaan. Eindelijk eindelijk treden de Chinezen op als groep. Laat dit een waarschuwing zijn. het moet afgelopen zijn met het gedonder van sommige mensen met hun grote bek.
  Een hersenschudding konden ze hem niet bezorgen, waarom lijkt me duidelijk.
  meneer wilde geen mondkap; niemand komt mij zeggen wat ik moet doen, meneer had een paar centimeter te weinig hout gekregen, ze hadden een meter hout in zijn reet voor hem moeten hebben gedouwd

  ik rbrown reageer niet op anderen, ik reageer altijd op het artikel. dat moeten jullie ook doen.
  dat schreef je toch altijd bro. Jij bent de grootste zwakzinnige hier, een domme lul, die beter nar school kan gaan ipv hier de site te komen vervuilen
  mars en kom pas terug als je je huiswerk hebt geleerd of kom gewoon weer als rob of rob less
  Het geeft maar weer eens aan hoe sommige mensen denken over hun eigen volk, ze verraden hiun eigen mensen, deze idioot wil geen rooie neegher zijn, nee meneer noemt zichzelf indiaan. lullo, als je anoniem wil zijn zorg dat anderen niet weten wie je bent


  Maak melding

 12. Kom je een winkel binnenlopen, van welk volk dan ook, en er is heibel aan de gang of is heibel geweest dan kun je op 1 vinger tellen dat het een negroïde persoon is (nou ja in 999 van de 1.000 keer).
  Je mag volgens de wet geen eigen rechter spelen maar mag je mag toch jezelf wel beschermen of is er ook een wet dat zegt “als je wordt geklapt / geslagen geef hem de andere kant / zijde zodat je in evenwicht blijft staan😁”.
  Er zijn echter volkeren die zich verdedigen door de ander het leven te benemen in plaats van niets doen tegen de dader.
  Dacht altijd dat er een grondrecht bestaat die zegt “je MOET je ten allen tijde verdedigen tegen het kwaad tegen je”


  Maak melding

 13. de chinezen kennende zal er door hen zeker weten gescholden zijn op de man zijn moeders edele delen..het is hun gewoonte dat te do÷n waneer ze betrapt zijn op hun oplichtingspraktijken en niet iedereen pikt dat..wel vreemd want normaal sluit het KPS geen chinezen op..met een flink geldsbedrag kopen ze zich vrij van elke crime
  gemodereerd

 14. Wat je hebt gelijk, sommige kunnen inderdaad niet tegen de waarheid,
  De Chinezen moest de klant flink pak rammel geven, koullo je compensatie en toch ga je te keer?


  Maak melding

 15. Deze Chinezen zijn boeven, hoe kan je een meter ernaast zitten.
  Wat die wapendrager betreft, vreemd dat je met een wapen rondloopt. Als je één bij je heb, dan ga je dat ook gebruiken. Te pas en te onpas.


  Maak melding

 16. marco 5 juli 2021 At 11:31
  de chinezen kennende zal er door hen zeker weten gescholden zijn op de man zijn moeders edele delen

  marco 5
  Stel je eens voor dat de Chinees tegen de negroïde man zegt “yu mama pina noh”
  en de negroüde man verstaat, door alle spanning en adrenaline die stroomt door zijn lijf ,
  “Yu mama Pima”
  Wat dan?😂😂😂😂😂


  Maak melding

 17. Bigi Sma @ ja bijvoorbeeld. Dat ding is een grote comedy. Die wapendrager doet net als Cliften Braam. Het ging over dat filmpje van de trottoir…..🤣🤣😂😂


  Maak melding

 18. =========
  VIDEO: Klant slaat winkelier en wordt daarna in elkaar geslagen door groep Chinezen
  =========

  Klopt, de winkelier wordt door Chinezen teruggeslagen. Wat ik apart vind is dat in deze de etnische groep wel bij naam genoemd wordt. Nooit zal je lezen door groep Hindostanen, Javanen, Creolen, Marrons of Indianen in elkaar geslagen…


  Maak melding

 19. De politie en Justitie moet in deze zaak worden ingeschakeld en er moet (een) proces-verbaal/proces-verbalen worden gemaakt over dit gebeuren.

  Deze zaak kan niet zo blijven, omdat zowel de Surinamer/dader als de Chinezen die het slachtoffer/ de Chinees kwamen ondersteunen fout zijn.

  Ook de rol vd Surinamer die de tegenstanders uit elkaar heeft gehaald moet gehoord worden mee genomen even goed als van de getuigen.

  Waarom heeft de Surinamer de Chinees een mep in zijn gezicht gegeven? Een vd Chinezen had een voorwerp in de hand, waarmee hij slagen uitdeelde aan de Surinamer.


  Maak melding

 20. De Coronamaatregelen werden ook niet in acht genomen, dus ook hiervoor moet justitie en politie gepaste wetgeving van toepassing laten zijn. Er was meer dan één soort voorwerp, waarmee slagen werden toegebracht aan de Surinamer.


  Maak melding

 21. @Wat en @Redskin spugen weer gif uit teveel giftige garnalen gegeten hun lezen niet wat hun opschrijven alleen maar gif en haat en willen anderen de les leren. Dolle honden bijten zonder aanleiding. @wat en @redskn en nog een enkele. Zodra het warm weer is mensen worden van binnen ook heet en boos.


  Maak melding

 22. Eindelijk eens gerechtigheid. Men wordt gedwongen om voor eigen rechter te spelen. Geen medelijden met het slachtoffer want hij deelt als eerste trangaman de klap uit.
  gemodereerd

 23. Ik ben niet zo goed in het strafrecht ok delen van Suriname vandaar mijn vraag.
  1.wat houd een wapen drager in?
  2.is een wapen drager een Politie Man/vrouw?
  3.Als je geen Politie ambtenaar bent wat geeft deze Persoon het Recht om een Wapen te trekken.
  4.Hoe kun je een wapen drager worden?
  5.voor zover ik weet komen bepaalde Personen in aanmerking uit het bedrijfsleven dat ze een Vergunning kunnen aanvragen voor een vuistvuurwapen om zichzelve en hun bezittingen te beschermen, maar indien men zo iemand een wapen drager noemt dan in zo iemand niet gemachtigd zijn wapen te trekken indien zijn eigen leven niet bedreigd wordt, en is deze Persoon strafbaar omdat hij ander(en) ermee heeft bedrijgd.
  Tegelijkertijd heeft hij eventueel erger voorkomen toch blijft de vraag of hij niet strafbaar gehandeld heeft.


  Maak melding

 24. Ze denkn van brunsi is tog vp
  En a moksi is tog minister
  Dus mi kang doe sang mi wani neks no hoor mi tegen. Stelletje gele boeven


  Maak melding

 25. Ze gaan suriname overspoelen en het land overnemen.
  ALs er niet snel wordt ingegrepen.
  Dit doen ze al over de hele wereld net vleermuizen.
  Kijk die broedmachines met 5 man iemand bespringen , moeten andere volken ook leren niet blijven toekijken.
  Bundelen en bewustwording.


  Maak melding

 26. Volgens de Chinese regering mag je hun niet meer pesten.anders kom het duurt te staan voor jouw.
  Dus die Chinezen in Suriname hebben het woord in daden omgezet.
  Ps trouwens Suriname is van de Chinezen. Wij hebben niets meer te vertellen. Bouta heeft het land aan hun verkocht.


  Maak melding

 27. Nieuwste trend: die chinese hondenvreters die een supermarket runnen geven snoep inplaats vn kleingeld terug. Zelfs tot 4.50 srd durven ze om snoep in de plaats te geven en als je opkomt daarvoor zeggen ze doodleuk tjieng moni no dë.
  Op dit manier benadelen ze de klant en raken ze hun snoep kwijt want mensen snoepen nietmeer.
  Die vervloekte mpp kaw-lo daggoevreters.


  Maak melding

 28. Volgens mijn onderzoek en analyse kom ik er achter dat pony, Sandra ,Rbrown en Robg op de zelfde school hebben gezeten.
  Tot aan de ndp hoge Freubelklas.


  Maak melding

 29. Of je, als buitenlander, nu gelijk of ongelijk hebt, je moet durven om je zo als deze barbaarse Chinezen te gedragen tegen een Chinees in China. Je wordt als vreemdeling geslacht, verwerkt tot zoutvlees of Fa Chong, ingeblikt teruggezonden naar je land van herkomst. In Suriname mogen de Nieuwe Chinezen zich gedragen alsof ze God zelf zijn, er zullen altijd een paar gatlikkende Surinamers te vinden zijn, die dit gedrag van dit tuig goed praten.


  Maak melding

 30. Tuurlijk de Chinees is de as van het kwaad toch. Zijn toch maar een stelletje “hondenvreters” en corona verspreiders…

  Dan vind je het vreemd dat omu eens een keer van zich afbijt na al die scheldpartijen en bedreigingen. Koop dan voortaan helemaal niets bij “die Chinezen”.

  Die “Surinamer” gaat je heel goed helpen…


  Maak melding

 31. WAT 5 juli 2021 At 04:24
  ja de chinezen zijn nu scherp vanaf morgen kunnen ze hun prikhalen met hun vaccin uit hun vaderland , dus dan moet zo’n paarse rat geen roet in hun eten gooien , de paarse ratten dachten altijd dat de chinezen hun bij stonden , maar na het verlies van de verkiezingen laten ze de paarsen vallen , ze moeten nog miljoenen US Dollars ontvangen van die paarse part
  ——————————————————————————————
  WAT…nu blijkt weer dat een van de GROOTSTE EZELS bent die SURINAME RIJK is. De klant is duidelijk fout. Hij had zijn vieters thuis moeten houden. Lekker pakslaag voor hem. Maar jij racistische EZEL hebt het telkens over Paarse Ratten…WAT ben jij dan …een ORANGE BABOENG AAP met een PAARSE STAART….EZEL.


  Maak melding

 32. @koos banti Franco 11 is jullie vergeten ook vrienden grote Ezels van vriend @Wat die alleen maar gif spuugt. Ik begrijp niet van welke generatie jullie zijn in suriname en nederland schandalig ik ken tig aso’s als jullie ook grote ezels als jullie van deze generatie en ook van 20 jaren terug in nl en suriname zoals @,wat en zijn vrienden @redskin mahinderlijk wim enz.


  Maak melding

 33. Chinezen zijn klootzaken in Su. Zijn zeker oplichters. Had x aantal jaar geleden kleren gekocht en tikte bij elk stuk kleding meer geld bij. Gelukkig had ik het door dat het niet klopte en heb ze hierop aangesproken . Enige wat ze zeiden sorry. Tweede keer meegemaakt met frisdranken dat het 12.50 srd was en bij de kassa sloeg ie 13 srd. Hierop ook aangesproken zei hij ja het is duurder geworden hij moet die prijs nog aanpassen. Zodra ze zien dat je geen Surinamer ben gaan ze je belazeren
  gemodereerd

 34. Hier in Nederland kruipen de Hindustanen voor de Nederlanders. En toch moeten de Nederlanders niets van ze hebben. Daarom zie je ze ook niet in geen enkel televisie programma of om een televisie programma te presenteren. Soso lafu.


  Maak melding

 35. Beste mensen, let op Uw woorden en werk als landgenoten samen met elkaar. In Nederland, maar ook in Suriname. Even een reactie, wil ik graag geven …. De wereld is een speeltoneel hoor ik vaak en het is waar ook nog… Humberto Tan zie ik nu live op Nederlandse tv… Hij heeft veel gasten aan tafel… Het onderwerp is een GGD-directeur liet naam Tata schrappen uit rapport over longziekten en roetuitstoot in Nederland bij Tata’s staal onderdeel .. Humberto lijkt bij het gesprek redelijk opvallend het hindoestaanse staal-bedrijf iets van een voordeel van de twijfel te geven.. Hij noemt ook andere factoren als mogelijke oorzaak .. Misschien zie je de hindoestaan dan niet op de Nederlandse tv.., dat geef ik ook toe… Ook zie je dat ze haast geen programma presenteren.., toch gaat het hier om een bedrijf van Mijnheer Ratan Tata…, een ptjieng koeli boi uit Bombay-India.. Mensen voor nu sterkte en vergeet je mondkapje niet in het openbaar vervoer…


  Maak melding

 36. Afiba
  5 juli 2021 At 21:25
  Hier in Nederland kruipen de Hindustanen voor de Nederlanders. En toch moeten de Nederlanders niets van ze hebben. Daarom zie je ze ook niet in geen enkel televisie programma of om een televisie programma te presenteren. Soso lafu.

  Dat is niet waar hoor. Prem heeft ooit programmas gepresenteerd en Anil Ramdas. Helaas te vroeg overleden. En je hebt ook een Hindoe programma maar Hindoestanen zijn niet zo zielig als de creolen die om de haverklap huilen over het verleden maar een moord doen om in Nederland te wonen.
  Ps. Ik ben geen Hindoestaan maar heb dankzij een Hindoestaan mijn onderneming kunnen opzetten omdat mijn eigen volk mij niet wilde helpen!


  Maak melding

 37. Rambo

  Het is toch de verdienste om een multinational in Europa te vestigen. Tata Steel zorgt voor enorm werkgelegenheid en welvaart. Wist je trouwens dat 85% van het staal op wereldniveau in handen is van Tata?
  De kans is heel groot dat de auto ondet jouw zearte gat voor 90% gemaakt is van Tata Steel. Ach je bent gewoon afgunstig zoals zo verl van joiw soortgenoten.
  gemodereerd

 38. Het artikel gaat over een Chinese ondernemer die een zeer agressieve Afro Surinamer met gelijke munt terugbetaalde. De racistische reacties richting Aziaten toont weer eens aan dat racisme door iedereen gebeurt niet alleen door blanken.
  gemodereerd

 39. @ Bobo Jantje,

  Dat laatste is algemeen bekend. Er zal nooit de helpende hand door een negeer uitgestoken worden want dat zien zij als de ander aan een betere toekomst helpen.
  gemodereerd

 40. Die bende van vampierella JUANITA en Sabajo is hier ook al bezig, ai baja ik heb gewoon meelij met het vredelievedende afro volk.
  Ze kunnen de afro mensen maar niet met rust laten sari tori ,ga die luizen uit je haar halen .
  DOMME verontwaarding jaloezie en gespleten persoonlijkheden.
  Haat en modder gooien is een zware negatieve energie, het universum heeft jullie gewoon door.
  Er rust geen zegen op jullie .


  Maak melding

 41. @Afriba,

  Citaat:Hier in Nederland kruipen de Hindustanen voor de Nederlanders. En toch moeten de Nederlanders niets van ze hebben. Daarom zie je ze ook niet in geen enkel televisie programma of om een televisie programma te presenteren. Soso lafu.

  Hindustanen houden hun hand niet op, ze passen zich geruisloos aan overal op de wereld.
  Ze hoeven niet op tv te komen, ze hebben hun eigen Bollywood trots dat wereldwijd wordt vertoond. Staan jullie ook bekend als harde werkerss?????
  Jullie soort komen altijd op tv vanwege de zwarte piet en het slavernij syndroom. Daar moeten de Nederlanders heel veel van hebben toch????
  Wat ook opvalt is dat afro-vrouwen die op tv komen zich modificeren met afgedankt sluikhaar !!! Geen een komt met een kroeskop op tv !!!! Waar is jullie zelfrespect !!!!
  gemodereerd

 42. De mensen die Suriname vooruitgang hebben gebracht hebben een signaal afgegeven.
  Wie ook maar 1 ka in zn hoofd haalt zullen we met zn allen aanpakken.
  Kijken of ze nu nog een grote smoel hebben.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.