SLM verontschuldigt zich voor ‘horror vlucht’ World Atlantic

18

Op woensdag 29 juni heeft Surinam Airways i.s.m. World Atlantic Airlines haar 1ste vlucht uitgevoerd op de route Paramaribo – Aruba – Miami v.v. Op deze vlucht hebben zich enkele zaken voorgedaan die hebben geleid tot vertraging en onvrede bij de passagiers. In een Surinaamse krant werd de vlucht in een ingezonden artikel omschreven als ‘horror vlucht’ (zie afbeelding onder).

Surinam Airways heeft de geluiden opgevangen en heeft onmiddellijk een onderzoek hiernaar ingesteld. Uit dit onderzoek is gebleken dat de Airco Unit aan boord defect was, wat de lange stop op Aruba onplezierig heeft gemaakt.

Daarnaast was er voor passagiers, vanwege de huidige “Covid regels”, een aangepaste Inflight Service, hetgeen inhoudt dat passagiers niet voorzien zijn van maaltijden tijdens deze vlucht. Passagiers zijn vóór de vlucht wel op de hoogte gesteld hiervan.

Vermeldenswaard is dat de standaard Surinam Airways inflight service inmiddels weer aan passagiers zal worden aangeboden.

Surinam Airways betreurt voornoemde gang van zaken ten zeerste en biedt haar welgemeende verontschuldigingen aan voor het ontstane ongerief en verzekerd passagiers dat zij haar uiterste best zal blijven doen om aan hun de beste service te blijven bieden.


18 REACTIES

 1. de ENIGE oplossing van deze hele affaire slm en consorten is, … doek die hele gedonder op..
  weg met de s l m
  het zal nooit en nimmer goed komen met deze ellendig gedoe.
  begin dan vervolgens met een schone lei.. alle personeelsleden de laan uitsturen zonder uitzonderingen..


  Maak melding

 2. World Atlantic Airlines (WAA) is begonnen als Caribbean Sun Airlines in 2002, en vliegt met materiaal o.a. MD-83´s die gemiddeld 40 jaar oud zijn! De productie van dit type vliegtuig is sedert 2000 gestopt! Dit louche “bedrijf” is net zo´n “bakba winkrie” als SLM zelf ook is met haar verscheidenheid aan jarenlange incompetente politiek gekleurde leiding(en) en dito RvB´s!
  Net als SLM heeft ook WAA nauwelijks een dubbeltje, om haar zéér verarmde reet enigszins te kunnen jeuken! Hier is het zoveelste voorbeeld in Surimaribo van die lamme die de blinde leidt! En dan verwachten die onnozele Surinamers bovendien, dat ze aan boord ook nog eens te vreten krijgen van WAA?

  Dong No Habie Dresie:
  Albert Helman


  Maak melding

 3. Ja wat wil je als je noodgedwongen alleen bij het onderste eind van de markt nog terecht kunt om vliegtuigen te huren.
  De jongste MD83 is 22 jaar oud en de oudste bijna 40 jaar.

  Wees verstandig SLM stop met het huren en wordt eigenaar van slots en opereer met partners.
  Zoals KLM, Copa, DELTA en TAM of Gol.
  Als deze maatschappijen hebben nu vliegtuigen over.
  Maak van Pengel een HUB voor Amazonia en Guyana’s en speel gezellig de 2de viool in samenwerkingen.
  KLM kan met een kleine B777 tweemaal daags gaan vliegen in een ideale operatie.
  de ene kant van het vliegtuig in SLM kleuren en andere kant in KLM kleur.
  Dan kan het personeel dat kan en dat wil werken blijven werken.

  KLM kan meteen 2 Ambrears voor de regio op Pengel plannen voor de business uit Amazonia

  Er zal niet het meest verdiend worden maar de verliezen zijn weg.


  Maak melding

 4. Waarom heeft niemand gesproken over dat geval vande van ’thogeruitstraat waar die grote gaten zyn.toen die onschuldige bestuurder o verantwoordelijkheid van ministerie van openbarewerken een paal ramde door het water dat door hun nalatigheid s opgehoopd.wie vergoed die onschuldige burger en zyn enof haar auto.
  gemodereerd

 5. JoJo de KLM moet niet met de slm in zee gaan , de KLM moet gewoon zijn eigen dingen doen , en laat de slm maar opzoek gaan naar een ander , en wie wil nu nog bij slm boeken na deze horror vlucht , wel veel geld vragen voor een ticket maar service ho maar , een koe die al op de slachtbank ligt zal nooit geen melk meer geven


  Maak melding

 6. Iedereen die bij de SLM boekt moet de volgende zaken op orde hebben;
  1 afspraak met psychiater om in te zien of je labiel of stabiel bent.
  2 testament, en liever eerst alles weggeven voor je in een world bottom of the atlantic stapt
  3 extra geld hebt voor maaltijden of vertragingen want zelfs de bus van Paramaribo naar Nieuw Nickerie is betrouwbaarder.
  4 Geld voor ticket als verloren kan beschouwen als ze beslissen niet meer te gaan vliegen.
  5 Bidden met uw god voor een reservering in de hemel, want ie no sabie toch.


  Maak melding

 7. Surinam Airways betreurt voornoemde gang van zaken ten zeerste en biedt haar welgemeende verontschuldigingen aan voor het ontstane ongerief

  Heb nergens gelezen dat de SLM deze boze hongerige reizigers een schadeloosstelling geeft voor het geleden leed.

  Ik blijf het steeds herhalen:
  Er zijn 2 opties voor de SLM
  1 – stoppen en samenwerking aangaan
  2 – een doorstart maken en verder gaan onder de naam SLM
  sub 2 – indien er geen doorstart komt dan de hele toko laten afsterven en de rechten van de SLM verkopen.
  Schadepost:
  iedereen op straat
  crediteuren en banken kunnen fluiten naar hun vorderingen

  Iedere andere actie om SLM van de ondergang te redden is kostbare tijdverlies en een zwerende wond die op barsten staat wat weer een voedingsbodem is om een ommezwaai te maken op zoek naar een andere coalitie


  Maak melding

 8. @jojo, een samenwerking van de SLM met de KLM lijkt me niet wenselijk. Uiteindelijk zal AirFrance hierover moeten beslissen omdat deze maatschappij het grootste deel van de aandelen in haar bezit heeft. KLM is de tak die door Air France wordt leeggezogen. Voor Suriname kan dit zeer nadelige gevolgen hebben. Ik zie de SLM beter samenwerken met TUI. Zij hebben het materiaal om de verbinding te onderhouden en TUI kan ook concurreren met de KLM op deze route.


  Maak melding

 9. RobGay, stop jij nou maar met je infantiele wijsneuzen geleuter. Al jaren lul jij alles recht wat krom is over die SLM-vloot. De enige luchtvaartmaatschappij ter wereld ZONDER vliegtuigen. Jij maakt jezelf bij elke posting steeds meer onsterfelijk belachelijk met je hersenloze, laaggeschoolde lulkoek. KAFFER.


  Maak melding

 10. robg dat apparaatje waar mee je de slm 777 kon volgen , hebt jij zeker in je kont gestopt , en daar vliegt hij zijn rondjes , en door de diarree komt die shit uit je mond vliegen


  Maak melding

 11. @Flyer en@Wat ga je mond met waspoeder wassen robg is niet gay dat zijn jullie. Robg is super intelligent ik lees zijn postings graag. Zieke dementen hoofden van jullie maken veel reactiegevers ziek. Ik ben blij dat in nederland automatische kassa’s ik kom er net daar vandaan het was horror met de allochtone vrouwen turken marikaanse etc veel haat en nijd en de grove kassa vrouwen in bijna alle supermarkten net als bij de chinezen in suriname. Ik vind het zielig voor mij robg hij is echt supertof.


  Maak melding

 12. RobG
  Tui heeft in de paar jaar samenwerken SLM de grond in gevlogen door de A340 in te zetten voor minder geschikte kortere vluchten. Was sneller aan haar onderhoud toe en kreeg problemen met het landingsgestel.

  De essentie van mijn verhaal is zo te kunnen programmeren dat er elke dag volgens de klok 2 maal op Suriname gevlogen kan worden met iets meer of iets minder stoelen en de bemanningen kan uitwisselen.
  Als er een betrouwbaar schema komt dan wordt Pengel een op stap plek voor Amazonia dat naar China wil of Europa. Amzonia is heel groot en er wonen ondertussen ook heel veel mensen die als zie via Rio of Sao Paulo vliegen een halve dag om vliegen.

  Het concurrentie middel is lege of volle stoelen. Kijk naar het business model van Emirates. eerst 1 B777 daarna 2 B777 per dag dan een A380 plus een B777 daarna 3 B777 per dag daarna 2 A380.

  Zij plannen stoelen die zij zo continu mogelijk op kunnen halen in een afstand van 6 tot 12 uur vliegen en weg kunnen brengen binnen een afstand van 6 tot 12 uur vliegen plus nog wat shopping in DBX.

  Ik heb geen liefde voor KLM ik negeer haar al sinds 1986. Alleen als het niet anders kan of als ik een dief van mijn eigen portemonnee wordt. Ik vlieg liever om dan met KLM echter voor Suriname zijn zij nu de betere optie omdat zij 2 keer kunnen en hun best moeten doen hun vliegtuigen vol te houden.


  Maak melding

 13. sandra is angela jou liefje niet meer , en jij denkt dat robg de paarse rattenhomo iets met paarse ratjes zoals jij en angela wilt doen , nou dat wordt ook een horrorvlucht , maar sandra jij valt door de mand , jou reactie die je geeft op : de slm verontschuldig zich van deze horrorvlucht , jij zit daar robg de hemel in te prijzen , en je geeft de turkse en marokkaanse kassavrouwen in de super een standje en wel in Nederland , en ook geef jij de chinezen met hun winkeltjes ergens de schuld van , en je zegt ik vind het zielig voor mijn robg hij is super tof , , nou nu is het duidelijk jij bent , nogmaals jij bent , ja hoor jij bent robg
  robg alles is nep bij jou en dan ook nog uitgeven als vrouw , ze moeten jou kloten kraken slappeling


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.