Dronken militair knalt tegen stilstaand busje

5

Een opmerkelijk verkeersongeval zondag aan de Verlengde Mahonylaan in Suriname; een dronken militair knalde daar tegen een busje, dat op het troittor was geparkeerd.

Op onderstaande foto is te zien dat de man tegen een busje, dat stil stond voor een supermarkt op de hoek van de Florastraat, knalde. Door de klap raakten beide voertuigen flink beschadigd aan de voorkant.

De dronken bestuurder sloeg ook nog zijn hoofd tegen de voorruit. Hij gaf daarbij ook over. Ter plaatse verklaarde de man ‘een black-out’ te hebben gekregen. Niemand raakte verder gewond.

Omdat het om een militair gaat, werd de Surinaamse Militaire Politie (MP) ingeschakeld. Deze bevestigd tegenover onze redactie dat de man onder invloed verkeerde.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.


5 REACTIES

 1. Tja een glaasje laltopie kan inderdaad voor een spontane black-out zorgen. Hij heeft een klap van een voorkamer en daarna voorruit gehad.
  Hij zal de komende tijd ridder te voet zijn.


  Maak melding

 2. En zulke Mensen moeten Suriname Beschermen tegen eventuele onheil van buitenaf
  Gelukkig voor hem en zijn mede Collega’s stond hij niet op wacht met scherp in zijn Magazijn en kreeg hij ook geen Black-out om zijn Collega’s als Indringers te zien


  Maak melding

 3. zijn dat onze militairen van nu , vanaf 1980 wisten we al dat het allemaal dronken militairen waren , en de militairen die stompdronken waren pleegden de coup , lafaards
  moet je nu dat sergeantje bouta zien , elke dag dronken en stikkies roken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.