Zwerver na beroving visser zelf ook overvallen door twee mannen

7
Foto ter illustratie.

Een zwerver, die afgelopen zaterdag een visser beroofde van geld uit zijn portemonnee, is daarna weer zelf beroofd door twee mannen. Ze trokken hem in hun voertuig en maakten het geldbedrag afhandig, meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De politie van het bureau Centrum heeft die zaterdag 3 juli de 53-jarige Roy K. alias ‘Sjota’ in het stadcentrum aangehouden. Roy die een zwerversbestaan leidt, wordt ervan verdacht aan de Heiligenweg een visser onder bedreiging van een scherp voorwerp te hebben beroofd van zijn portemonnee met inhoud.

Na het geldbedrag uit de portemonnee te hebben gehaald, gooide de zwerver de lege portemonnee weg en sloeg op de vlucht. De benadeelde deed na de beroving aangifte op het politiebureau. Terwijl de aangever bezig was met de aangifte, stapte een getuige het politiebureau binnen met de lege portemonnee van de benadeelde.

Deze getuige gaf de politie te kennen dat een personenauto met twee manspersonen naast de vluchtende zwerver stopten. Zij trokken de zwerver in het voertuig en maakten hem het geldbedrag afhandig. Na hun daad zette het tweetal Roy uit het voertuig en reden in volle vaart weg.

Na een ingesteld onderzoek werd de verdachte Roy door de politie opgespoord en in de directe omgeving van de Heiligenweg aangehouden. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Roy door de politie in verzekering gesteld meldt de politie.


7 REACTIES

 1. Gestolen goed gedijd niet of heel slecht. Die zwervers krijgen met enige regelmaat een maaltijd van de samenleving via 1 voor 12 meneer Vismale en toch zo ondankbaar om mensen te beroven . Wanneer is genoeg genoeg.!


  Maak melding

 2. Zelfde behandeling zouden we de paarse dieven, uit de vorige regering moeten geven; ze uit hun dure autos, helicopters en huizen sleuren en vervolgens helemaal kaalplukken.


  Maak melding

 3. Dit is de vruchten die men pluk, de ellende die is veroorzaakt door de ndp, soms willen de mensen snappen, in Suriname is alles duur, als er geen geld was geleend bij de imf, was er nooit zover gekomen, mensen jullie zijn de maatschappij, kijk welke regering het beste voor Suriname is, santhoki brunswijk is de enige die het land misschien kan opbouwen, maar wat kapot is gemaakt, is moeilijk op te bouwen, al het geld is gestolen uit de staatkas plunderen, door ndp, het land is in een moeilijke situatie terecht gekomen, tranga gie chan, om orde op zaken te brengen?


  Maak melding

 4. Santhoki gaat nooit dat geld terug halen bij de boeven ndp, geloof mij, hij gaat de 5 jaar afmaken, maar onderzoek doen omdat geld terug halen, daar geloof ik niet in, ik weet het waarom, dus laat van trik en hausil en al die andere die vast zitten, vrij, dit is gewoon een spelletje aan de gang, er komt ook geen onderzoek waar dat geld is gebleven, briebie mie sa me schrievi,


  Maak melding

 5. het geld is al terug, maar nu is het bij santokki daarom blijf hoefdraad los
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.