Vrouw belandt met auto op z’n kant te Maretraite

7
Vrouw belandt met auto op z’n kant te Maretraite

Rond middernacht is de bestuurster van deze Toyota Vanguard met het voertuig op z’n kant beland aan de Hercubastraat te Maretraite 2 in Suriname.

De vrouw reed over de Hercubastraat richting David Simonstraat. Op een bepaald moment botste zij tegen een stuk beton langs de weg, met als gevolg dat het voertuig op z’n kant belandde.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De politie kreeg de melding van het ongeval en ging ter plaatse voor onderzoek.


7 REACTIES

 1. Ai famiri, het zo best kunnen dat deze mevrouw in een Boeing 747 zat en wilde opstijgen. Volgens mij is racen topsport in Suriname geworden.

  Het gaat d’r goed en hopelijk haalt ze haar rijbewijs weer.


  Maak melding

 2. Harm, waar haal je uit dat deze mevr. wilde opstijgen en te hard heeft gereden? Ik las slechts dat ze tegen een stuk beton langs de weg botste en ik vroeg me af wie een stuk beton zo dicht bij de weg geplaatst heeft. Zeker een idioot die vindt dat de te dicht bij de rijbaan geplaatste EBS palen een beetje hulp kunnen gebruiken om nog meer ongelukken te veroorzaken


  Maak melding

 3. Min v OW jaagt op gestolen auto,s,doet geen klap aan ondehoud wegen,alle wegen hebben kraters,onkruid groeit bijna de hemel in,het valt nog mee dat er zo weinig ongelukken gebeuren.als het regent weet je niet waar de kraters in wegen zijn.Het water gaat haast niet weg want daar doet hij niet veel aan. Veel stafleden zijn verplicht naar huis gestuurd met behoud salaris om fam en vriends te accomoderen die w.s geen verstand van zaken hebben.Vorige week geen vuil opgehaald,het is wachten tot er andere ziekten uitbreken tgv rondslingerend vuil.


  Maak melding

 4. ja hoor daar hebt je spuit 11 ook weer en doomsday , ben je nieuw hier of ben je een holmaatje van die spuit 11 en mag je ook een keer een reactie geven van spuit 11 , jij hebt hem zeker verwent he kontenlikker of ben jij een slaaf van die franco 11 die je even de vrijheid geeft om iets te pennen , en wat het vuil ophalen betreft , veel vuilophalers wachten al 5 jaar op hun geld en deze regering heeft geen geld ,dat is bij de ndp , deze vuilophalers hadden naar ocer moeten gaan want daar is het geld , maar ze zijn ook bang voor een kogel in hun rug
  o ja spuit 11 schuld van OW he loser , , nou die vrouw is een bermrijdster ja en dan krijg je zoiets , zelfde als die persoon die een vangrail probeert stuk te maken he spuit 11 , ze zullen hun rijbewijs gekocht hebben , jij toch ook spuit 11


  Maak melding

 5. Wie slingert er ook zo met zijn betonpalen 🙄
  Maar je moet toch wel verdomd hard gereden hebben, om dan zo op het wegdek te belanden.
  👏 Goed gedaan, netjes op z’n kant geparkeerd.👍😁


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.