Meer dan 200.000 vaccinaties gegeven in Suriname

10
25.000ste vaccinatie in Suriname is voor 72-jarige

Het aantal COVID-19 vaccinaties in Suriname is dit weekend de 200.000 gepasseerd. Er zijn op dit moment 200.263 vaccinaties gegeven. Daarmee hebben 163.157 mensen hun eerste vaccinatie gekregen. 37.106 personen hebben al 2 prikken gehad.

Suriname heeft onlangs een grote voorraad vaccins uit Nederland ontvangen. Ook China gaf deze week 100.000 vaccins. President Santokhi heeft vrijdag aangegeven dat er nu veel meer mensen in Suriname gevaccineerd kunnen worden.

“Het is van eminent belang dat de vaccinatie-ratio blijft stijgen, zodat wij samen de COVID-19-pandemie kunnen verslaan”, merkte het staatshoofd bij het in ontvangst nemen van de Chinese vaccins op.


10 REACTIES

 1. Soeta@

  Neem lekker AstraZeneca. Niks mis mee volgens Ramadhin… slechts een minimale kans op bijwerkingen met trombose of problemen met bloedplaatjes. Go for it


  Maak melding

 2. Goed zo, landgenoten !
  Over een maand is bijna de helft van Suriname volledig gevaccineerd. Dit is ook goed nieuws voor het toerisme. Indien meer mensen zich laten vaccineren kan Suriname eind van het jaar weer vele bezoekers ontvangen.
  Vele Surinamers in Nederland zijn al volledig gevaccineerd.

  Beste landgenoten,
  Rij go tek’a spoiti !
  Doe het voor land en volk.

  Let’s get ready for the holiday season.

  We live together and we die together. Krakti !


  Maak melding

 3. Niks mis met AstraZeneca
  ik ben volledig gevaccineerd met Astra.. heb niks van gemerkt . vele vrienden en kennissen hebben hier in Holland ook Astra gehad. geen een klacht.


  Maak melding

 4. Er zijn naast tigri barba, de bisschop en rickey minimaal 200.000 mensen met gezond verstand in Suriname. Er is nog hoop voor ons mooie land.


  Maak melding

 5. Mijn familie vrienden partner allemaal zijn gevaccineerd. Niks mis mee, alleen sommige mensen hebben een beetje pijn in de boven arm
  Geen complicaties, dus go tik a spoiti
  Geen probleem hoor ?


  Maak melding

 6. Roman bijna
  het is mij opgevallen dat 60+ een beetje verstijfde bovenarm krijgen na 1 dag ?
  en ook heel moe zijn na 1 dag. voor 1 dag?
  Jongeren krijgen alleen een verstijfde bovenarm, maar dat is niet Az gebonden?

  Het wachten is op die idioot van harem om zijn ka te komen lopen verkondigen met zijn beste famirie, ik ben gelukkig niet de enige dachtik die er zo over denkt. wie wil er nou famirie zijn van zo een aap?
  he harem stik niet in je banaan


  Maak melding

 7. Het valt me op dat alleen maar mannen hier reageren of je wel of niet die prik moet nemen.
  Ik denk dat vrouwen niet bang zijn om geprikt te worden.


  Maak melding

 8. wat we hoorden is dat de ndp geen chinees vaccin krijgt , die zijn alleen bestemd voor de chinezen en terecht toch die willen ook niet anders , de ndp zal wel weer protesteren , maar ja rattengif helpt jullie beter want dan krijg je geen corona


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.