Wederom brand bij Fernandes Bottling Company

7
brand bij Fernandes Bottling Company Suriname

Donderdagavond heeft wederom brand gewoed op het terrein van Fernandes Bottling Company aan de Indira Gandhiweg. Er was sprake van een herontsteking.

De melding van de herontsteking kwam om 19.41 uur waarna de brandweer is uitgerukt. Zij trof bij aankomst daadwerkelijk de herontsteking aan en moest die blussen.

Het begon woensdagnacht toen een felle brand op de plaats heeft gewoed. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname waren met man en macht bezig om het vuur onder controle krijgen.

Het vuur begon omstreeks 01.15u in de nacht, linksachter op het terrein. De oorzaak is nog onbekend. Het vermoeden bestaat dat er sprake is geweest van blikseminslag. Het onderzoek is nog in volle gang.


7 REACTIES

  1. Als de agenten die de zaak Walter hebben onderzocht ook deze onderzoek doen heb je binnen 24 resultaat. Nu duurt het te lang. Hoe dan ???


    Maak melding

  2. ik vind dat het niet kan, gezien zijn vader niet in het land is. of willen ze juist zijn as versturen naar Amerika? ik had voor zijn eigen vader liever gezien dat hij begraven werd. tenslotte bestaat zijn vader nog. en walter zijn vader is ook slachtoffer van zijn eigen vader. de erfzonde en dino betaalt dubbel en dwars. thanks desie


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.