174 lockdown-overtreders aangehouden afgelopen weekend

4
174 lockdown-overtreders aangehouden afgelopen weekend

De stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS) bijgestaan door leden van het Nationaal Leger (NL) hebben in het weekend van vrijdag 25 juni tot en met de vroege ochtend van maandag 28 juni, in totaal 174 lockdown-overtreders, onder wie 27 vrouwen, naar het Andre Kamperveen Stadion (AK-stadion) overgebracht. Daarbij werd aan elke overtreder een bestuurlijke boete uitgeschreven.

Er zijn in totaal 18 voertuigen weggesleept van personen die zich op de openbare weg bevonden. Deze overtreders konden hun rijbewijs niet aan de politie tonen. Verder zijn er in totaal 200 voertuigen bij de verschillende bruggen gecontroleerd. 2 bromfietsbestuurders konden hun bescheiden niet overleggen, waarna hun rijtuigen ook werden weggesleept.

In de werkressorten van de politie van bureau Nieuwe Haven, Latour en Munder zijn verschillende huisfeesten stopgezet. Daarnaast heeft het gemengd team ook moeten optreden bij twee bars en eetcafés. Aan de verantwoordelijken is een bestuurlijke boete van SRD 5000 opgelegd.

Een speaker box die in het politie ressort Latour onbeheerd op een voertuig werd aangetroffen, werd in beslag genomen en overgedragen aan de wetsdienaren van het bureau Latour. Een vermoedelijke drugsverdachte werd eveneens overgedragen aan de politie van Latour. Deze verdachte werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden.

Een vrouwelijke overtreder die zich vreselijk misdroeg, werd overgebracht naar het vrouwen cellenhuis te Geyersvlijt en mocht de volgende dag naar huis meldt de Surinaamse politie.


4 REACTIES

 1. Wat een onzin weer die LOCKDOWN…vandaar dat er zoveel mensen besmet raken. Iedreen op een kluitje bij elkaar is de duivel verzoeken om besmet te worden.
  THINK..!!!


  Maak melding

 2. franco , spuit 11 ,dankzij jou en je maatjes plus die paarse hoeren die telkens de lockdown overtreden zullen de lockdown dagen steeds verlengd worden
  we geloven niet aan een god of goden , maar mocht deze bestaan had ie jullie toch de ergste covid variant gratis toch kunnen geven


  Maak melding

 3. Sranang mang, oen tranga esi yere, laat je vaccineren, en dan wordt alles opgeheven?
  Dat willen jullie toch, en gedrag je netjes?
  Want je bent in de fout, en nog ga je grote mond geven tegen de politie amtenaar?
  Vooral de vrouwen zijn krasi in hun mond?
  Laat jullie allemaal je vaccineren, en dan heeft iedereen de vrijheid terug, succes mensen


  Maak melding

 4. De enige manier om lockdown overtreders te straffen is het opleggen van boetes. Het is anders dweilen met de kraan open. Immers het aantal doden en besmettingen neemt met de dag toe.
  Amoksi,.. je bent sinds je aantreden helemaal onzichtbaar. Maak beleid op het overtreden van de lockdown en zie toe op de uitvoering daarvan! Dus kom uit die hangmat en ga werken voor je geld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.