First Lady doneert waardebonnen in Lelydorp

23
First Lady doneert waardebonnen in Lelydorp

De First Lady van Suriname Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft deze week waardebonnen uitgedeeld in Lelydorp, aan de Verlengde Schotelweg. Het overhandigen van waardebonnen aan burgers is een van de vele sociale projecten die de presidentsvrouw uitvoert.

Afgelopen dinsdag is de Surinaamse First Lady huis aan huis geweest met haar team om de waardebonnen te overhandigen. 

Dit project voert zij uit om de mensen tegemoet te komen tijdens deze COVID-19 pandemie, maar ook vanwege de aanhoudende regens die zorgen voor wateroverlast. Hierdoor lijden vele Surinamers enorme schade als gevolg van het overtollige water.  

Volgens de districtssecretaris Chermine Burleson zijn de waardebonnen verstrekt aan landbouwers, veehouders en gezinnen die doen aan huisvlijt. “Door de aanhoudende regens en de moeilijk begaanbare wegen is het voor deze gezinnen moeilijk geweest het hoofd boven water te houden”, zegt de functionaris.

De bewoners zijn ingenomen met de geste van de First Lady. Zij stellen het zeer op prijs dat zij zelf aanwezig was om de waardebonnen te overhandigen en de bewoners moed in te spreken. Volgens enkele bewoners is het de afgelopen dagen heel moeilijk geweest tijdens de aanhoudende regens en de moeilijk begaanbare wegen. Zij hopen dat de wegen vaker onderhouden zullen worden.


23 REACTIES

 1. weer zo’n nutteloze actie van truus
  ipv waardebonnen uit te delen op kosten van..??
  beter zorgen dat het waterprobleem eens opgelost wordt.
  dit is gewoon weer een zoethoudertje
  een jaar bezig en nog steeds niets gepresteerd, terwijl dit probleem algemeen bekend is.
  en dan nu opeens de sier maken met bonnetjes uitdelen
  en waarom moet dat opeens in het nieuws? omdat je mensen helpt?
  de echte reden van al deze acties…… zieltjes winnen voor de volgende verkiezingen


  Maak melding

 2. Dat de first lady nog tijd overhoudt voor sociale projecten. Ze bekleedt toch al 4 andere topfuncties of is er niemand anders die waardebonnen kan uitdelen.


  Maak melding

 3. Misschien heet ze een zak met geld gehad uit Nederland. Want ze houdt zoveel van Nederland.
  ze was laatst tocht daar, de pimba verkoop gaat goed in Europa.


  Maak melding

 4. Hoe worden de begunstigden geselecteerd? Stel dat ze bij iemand aanbelt, die haar vrijgevigheid niet op prijs stelt en de bonnetjes zo diep bij haar wegstopt, dat zelfs Chan ze niet terug kan vinden. Wat dan?


  Maak melding

 5. Als de nood hoog is dan wil je eerst gered worden. Is dit eenmaal gebeurd dan ga je kijken wat er gedaan moet worden om te voorkomen dat jij, maar ook anderen in die situatie terecht komen.
  Oftewel de put moet nadat je gered bent gedempt worden.
  Nu is het echter zo dat je 1 SRD maar 1 keer kan uitgeven. Voor Suriname is het nog een stuk erger, je heb slecht een cent maar je moet 1 srd uitgeven. Lastig, je zal en kan nooit iedereen tevreden stellen. De politiek moet de keuze maken, daarvoor zijn ze gekozen


  Maak melding

 6. Dat de first lady langskomt zegt jouw misschien niets, maar de mensen die dit uit haar hand ontvangen zijn blij, blij dat zij het persoonlijk doet.
  Natuurlijk jij niet, nee jij niet (jij = degene die zich aangesproken voelt), maar velen zijn aangenaam verrast dat ze de tijd en moeite neemt om het persoonlijk te doen.
  Chapeau


  Maak melding

 7. Deze mevrouw doet tenminste wat voor haar bevolk in tegenstelling tot de ex-first lady die op straat danste tijdens verkiezingscampagne en op straat gilde als een viswijf bij het gerechtsgebouw. Schande voor het Sur. Volk en voor Sur. in het buitenland dat de vrouw van een ex-pres. zich zo gedraagt.
  En als je je bedrijf bent kwijtgeraakt, omdat je hersenloos bent, gaat alles je frustreren. Dat het tientallen jaren zo hard regent en dit
  probleem door de vorige regeringen niet is aangepakt komt op het bord van de huidige regering. Even geduld! Hij moet God nog ontmoeten en zeggen dat het overal in de wereld minder hard moet gaan regenen.


  Maak melding

 8. Deze first lady is van een ander niveau en niet met viswijf Ingrid te vergelijken. Ondanks haar banen maakt ze tijd vrij om mensen persoonlijk te verrassen en te bemoedigen.
  Zeikers heb je overal, ook hier op wtk. Dus als je wilt zeiken, het je goed recht, maar het toilet is een betere plek. Daar kun je immers naar je eigen gezeik luisteren.


  Maak melding

 9. en weer die trieste vergelijkingen met vorige truus
  en de domme opmerkingen over mijn schermnaam

  echt? is jullie IQ zo laag dat jullie niets beter weten te verzinnen?
  dat ze dit doet ondanks haar vele functies? dan weet je gelijk al hoe die functies ingevuld worden.
  hoe kan het dat al dit soort mensen ergens in een bestuur of rvc zitten en die bedrijven maken geen winst? dan ben je volgens mij niet geschikt of capabel voor die functie.
  en ja bouta heeft er een schijtzooi van gemaakt, dat weten we nu zo langzamerhand wel.
  maar deze regering zit er al een jaar en heeft totaal niets gepresteerd behalve de hele bevolking verarmen en zichzelf met hoge salarissen en toeslagen en kadootjes verrijken.
  en dan komen ze je zogenaamd helpen met een zak rijst of een bonnetje, waar je het einde van de week niet eens mee red.
  rot toch eens met dat eeuwige goed praten van die stomme propaganda gezeik elke keer.
  kijk eens verder dan je neus lang is.
  dan zie je gewoon dat er niets gebeurd ten goede van het land omdat er niemand in de regering zit met echt kloten. de enige met kloten zijn de criminelen in de regering, want die blijven gewoon het land bestelen.


  Maak melding

 10. Boesskowtoe,
  als je een pilletje bedoelt waarvan je nooit meer wakker wordt, ik heb er een voor hem.
  en nee, ik ga dat niet zelf innemen, omdat ik nuttig ben voor de maatschappij. ik heb het gereserveerd voor mislukkelingen met een lage IQ en gefrustreerde mannetjes.


  Maak melding

 11. Tegenstandsters van beide dames moeten wel eerlijk zijn naar hunzelf.
  Toen mevr Ingrid tassen met spullen uitdeelde was het niet goed, nu bij deze mevr ook al niet.
  Rare wezens zijn jullie.


  Maak melding

 12. Weet nog steeds niet wat ze steeds hier in Nederland komt doen. Zal wel privé zijn want je hoort hier in Nederland er niets over. Verder doet ze geen ene shit. Bonnetjes uit delen. Wat een lachertje.


  Maak melding

 13. @ yor
  dan val je zelf al in de goede categorie…… laag IQ…. voor het geval je dat niet begrijpt
  nuttig voor de maatschappij, dat zeggen de meeste nuttelozen

  @mix chick
  ze moeten al die moeite eens steken in de problemen, en niet met goedmakertjes komen omdat ze de problemen laten liggen.

  en voor de rest van de verstandelijke gehandicapten hier…..
  jullie mentaliteit is precies hetgeen waarom het met suriname nooit wat zal of kan worden
  op de man spelen wat me totaal niet boeit wat een hersenloze doet
  maar ook maar iets weerleggen wat ik zeg kunnen ze niet
  typisch surinaams…. altijd alles persoonlijk oppakken…. lachwekkend weer


  Maak melding

 14. Deze first lady is allereerst mediageil. En oerhollands, ik mis dat onmiskenbare Surinaamse accent bij haar. Ze draait met haar tong, alsof zij het heeft uitgevonden. De goede intenties zijn, mijn inziens geen zaligmakende gebeurtenissen. Ipv bonnen en pakketten. Geef het volk wat er echt toe doet. Drop de prijzen in de winkels, zodat men kan ophouden met dat tjee poti gedoe, het is zinloos.


  Maak melding

 15. daar hebt je ze weer de paarse ratten robg , pony , ric , glennrrrrrr , henkes , dikkedeur , poki , afiba , forza , mix chick , konsensi en velen die nog komen , weten jullie wat jullie zijn , nou , jullie zijn geen Surinamers , een stel landverraarders en jullie lopen achter een massamoordenaar aan , jullie zullen je wel groot voelen he paars gespuis , maar hebben geen ballen maar knikkertjes , o ja en Yor heeft een pilletje voor jullie daar van ga je lekker dromen , en zo zullen jullie voor een keer de first lady waarderen , daarna gaat jullie nachtkaars uit


  Maak melding

 16. @WAT,
  Ziekelijk en gefrusteerd. Vertel eens wat paars jou heeft gedaan? Het enige waar je tegen ageert is die kleur. Sang psa? Je vertoont hiermee het intellect van een amoebe te hebben.
  Er is niets zinnigs uit je postings op te maken. Soso paars, ratten, landverraders en gespuis.
  Het zit je heel diep he? Wil je erover praten,,het helpt hoor..


  Maak melding

 17. Wat dacht je als je familie bent van een van de 15 helden van Suriname ,die door je paarse afgod koelbloedig zijn vermoord, en glennrrrrrrrrr zolang die dictator, massamoordenaar nog vrij rond loopt en ook die mensen die hem nog steeds verheerlijken de paarse ratten zullen we steeds met de pen aanvallen, en als je je geroepen voelt hoeft je toch niet onze reacties te lezen , dus dat is het


  Maak melding

 18. Directeur, Dizobe ( analoog aan een door mij verzonnen Griekse God, hahaha), ik hoef helemaal niks meer te meningen, je hebt alles haarfijn uitgelegd.
  Als ik de reacties mag geloven, hebben velen het niet begrepen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.