donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieTv-dieven pension Asian Inn aangehouden

Tv-dieven pension Asian Inn aangehouden

-

Does Travel & Cadushi Tours

De recherche van Paramaribo heeft Maikel A (25) en Bobby B (27) zaterdag aangehouden in het politieressort Uitvlugt. De verdachten hebben in de nacht van 7 op 8 juni bij pension Asian Inn te Kasabaholo ingebroken. Zij maakten zeven televisies van de merken LG en Samsung buit.

Bobby B zou de toestellen uit het raam hebben overhandigd aan Maikel A. Beide mannen zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Op camerabeelden zijn de twee verdachten te zien. Asian Inn had een beloning van SRD 10.000 uitgeloofd voor de gouden tip die naar de inbrekers leidt. 

Maikel A wordt ook in verband gebracht met verschillende inbraken in Uitvlugt. Hij zou samen met Henki O (27) en Moreno R (25) de inbraken hebben gepleegd. Moreno R en Henki O zijn vrijdag door de recherche van Paramaribo aangehouden en in verzekering gesteld.

Een van de inbraken is gepleegd in een winkel aan de Hendrikstraat. Daarbij werden SRD 20 duizend, sigaretten, alcoholische dranken en diverse andere goederen weggenomen.
Op camerabeelden zijn drie mannen te zien die tijdens de lockdown in Suriname de roldeur hebben geforceerd.

De mannen kwamen in de handelszaak terecht waar zij alles overhoophaalden. Bij de kassa zochten de inbrekers naar geld. Zij wisten uiteindelijk SRD 20 duizend te stelen en ook de overige goederen die zij hebben weggedragen.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. vreemd dat er nog 20.000 srd ligt tijdens de lockdown?
  beetje nalatig geweest in die winkel?

  vraag me af of we de afloop van deze torie nog te horen krijgen?


  Maak melding

 2. Misdaad loont niet, werken geeft meer voldoening. Voldoening geeft het helemaal als je van je hobby je beroep maakt. Wees gelukkig en maak anderen blij👍🏼


  Maak melding

 3. Een mooi einde van de tori zou zijn; Ze leefden nog heel lang en diep ongelukkig samen met de groot geschapen Big Bubba in het cellenhuis aan de Duisburglaan.


  Maak melding

 4. Beste Roman, ” stelen helpt niet, ga werken voor je geld?
  Blijf af van andermans spullen?
  Deze mannen hebben een hoop te verantwoorden”?

  U, hebt zo goed verwoord, het is geen speld tussen te krijgen.
  Mijn respect voor u.


  Maak melding

 5. Geef de boeven zware straffen.Straf ze niet voor een week of 2,straf ze met een lange gevangenisstraf en laat ze werk doen voor een bordje eten.Laat ze de goten,trenzen ophalen onder zware bewaking van de politie.Laat de boeven werken en maak ze duidelijk dat de gevangenis geen vakantie verblijf is waar ze terecht zijn voor een gratis dak boven hun hoofd en 3xdaags gratis eten zonder werk te verrichten maar door te stelen,roven en moorden.


  Maak melding

 6. En zijn de tv toestellen ook weer terecht. De klanten moeten ook kunnen kijken (naar harde porno en sm filmpjes) wanneer ze weer eens een bezoek brengen aan de short stay kamertjes.

  Heb zelfs begrepen dat sommige bezoekers niet eens gaan voor de seks, maar gewoon een kamer huren om (ongestoord) drugs te gebruiken.

  En wat dacht je van die smeerlappen die (jonge) dames erheen slepen om te misbruiken.

  Als de muren van die short stays konden praten…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES