VIDEO: Zeven tv’s gestolen bij inbraak pension; SRD 10.000 voor gouden tip

8
Zeven tv's gestolen bij inbraak pension; SRD 10.000 voor gouden tip

In de nacht van 7 juni op 8 juni is er bij pension Asian Inn te Kasabaholo ingebroken. De dieven hebben zeven diverse televisies van de merken LG en Samsung buitgemaakt.

Asian Inn heeft een beloning van SRD 10.000 uitgeloofd voor de gouden tip die naar de inbrekers leidt. Op camerabeelden zijn twee verdachten te zien, maar het vermoeden bestaat dat er meerdere geholpen hebben aan het wegdragen van de televisies.

“Kent u de daders? Heeft u iets verdachts gezien of televisies aangeboden gekregen van LG en/of Samsung? Laat ons weten om de daders te achterhalen. Uw gouden tip, met naam en toenaam, die rechtstreeks naar de daders leidt levert u een beloning op van 10.000 SRD”, aldus het short stay hotel in Suriname.

Bekijk hier het vastgelegd beeld.


8 REACTIES

 1. We zouden de dieven een beloning moeten geven daar ze het verblijf in dit short stay pension een beetje minder aantrekkelijk gemaakt hebben voor de schuinsmarcheerders/hoerenlopers en hun buitenvrouwen/hoeren.


  Maak melding

 2. @Henkes 12 juni 2021 At 22:46

  Ben je van de kerk ofzo. Er komen ook gewoon stelletjes die nog bij hun ouders thuis wonen. Waar bemoei je je trouwens mee. Ga wat nuttigs doen oproerkraaier.


  Maak melding

 3. Iemand weet wel erg veel over deze aangelegenheden. Zeker een vaste klant. Neem je ontsmettingsmiddelen mee want die plaatsen schijnen vreselijk smerig en onhygiënisch te zijn. Allerlei nieuwe virussen en bacteriën zullen zich daar wel ontwikkelen nu…


  Maak melding

 4. ====Ben je van de kerk ofzo.====
  Heel veel “pastors” zoals ene S.M. schijnen jonge dames mee te nemen naar zulke plekken, niet om te bidden of praten over het geloof…


  Maak melding

 5. Robles, om je vraag of ik van de kerk ben of, te kunnen beantwoorden, moet je me eerst even uitleggen wat een kerk is, hoe het er van binnen uitziet en waar het voor gebruikt wordt. En als jonge stelletje, die nog bij hun ouders wonen, gebruik maken van zulke faciliteiten, dan heb ik het natuurlijk niet over hen, zij zullen zich daarom niet aangesproken voelen, in tegenstelling tot de echte schuinsmarcheerders en hoerenlopers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.