Arrestant gewond na vechtpartij in cellenhuis Keizerstraat

6
cellenhuis bureau Keizerstraat

Arrestant DM (33) is vandaag bij een vechtpartij in het cellenhuis Keizerstraat gewond geraakt in zijn buikstreek. Het gaat om meerdere arrestanten die vanwege een vete met elkaar hebben gevochten waarbij DM de verwonding heeft opgelopen. Het onderzoek moet uitwijzen wie DM heeft verwond.

DM is een van de mannen die vanuit het cellenhuis Nieuwe Haven is overgebracht naar Keizerstraat. Hij is door de politie overgebracht naar de Spoedeisende Hulp in Suriname.

DM is opgesloten in een zaak waarbij de 29-jarige Valentino Cederburg in maart door een opgelopen schotverwonding om het leven is gekomen aan de Peperboomstraat in de omgeving die bekend staat als ‘Texas’.

Het ging om een slepende ruzie tussen twee broers en een buurtbewoner, die uit de hand is gelopen. Het vermoeden bestaat dat Cederburg is beschoten door DM. DM had toen ook steekverwondingen opgelopen aan zijn rug en schouderblad. 


6 REACTIES

 1. Een zwartje dus… was te zien op de beelden.

  Ach zo erg zal het ook niet zijn als ze elkaar afmaken in een cellenhuis.

  Something/ Someone has to do it!


  Maak melding

 2. Als het om gedetineerden gaat hebben jullie altydt,schaamteloze en vaak racistische uitspraken
  terwyl jullie vaak niet beter zyn dan het schorem die daar zit, waardeloos zyn jullie
  vaak zyn het ook nog jullie eigen Familie.


  Maak melding

 3. neen browny , deze gasten zijn het kwaad en de meesten van paarse afkomst en jij wilt die moordenaars , verkrachters van jonge kinderen , en al dat verdere schorem verdedigen , meneer y u bent de waardelooste paarse volgeling , zelfs geeft jij je baasje bouta die 15 echte Surinamers heeft vermoord ( in de rug geschoten he browny) nog een pluimpje , nou paarse raddraaier kijk eens naar jou familie een en al gespuis he paarse racist , o ja je moet je schaamhaar verwijderen het lijkt wel een oerwoud , veel langdradig vezels zelfs nog niet te gebruiken als scheerkwast


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.