Man betrapt buurman middernacht op doks stelen in kippenhok

18
doksen in Suriname

Het stelen van een doks van de buren en die slachten voor een eigen maaltijd, is een man te Leiding 7B niet gelukt. Hij heeft vanochtend geprobeerd een van de doksen van zijn buurman te stelen. Hij werd echter op heterdaad betrapt in het kippenhok.

De verdachte sloop vanochtend rond twee uur naar het kippenhok van zijn buurman in Suriname. De benadeelde hoorde geluiden en nam een kijkje. Hij zag dat zijn buurman in het kippenhok was en sloeg meteen alarm.

Toen de verdachte het door had dat hij was gezien, rende hij met een doks in een zak de straat op. Hij liet de doks op straat achter en rende zijn woning binnen. Hij ging meteen op zijn bed en deed alsof hij in diepe slaap was.

De benadeelde schakelde de politie in die de plaats heeft aangedaan. Ook voor de politie deed de man alsof hij in diepe slaap was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De man ontkent dat hij heeft getracht de doks te stelen. Volgens hem sliep hij de hele avond. De buurman verklaart zich niet te vergissen in de verdachte die na verhoor is heengezonden. 


18 REACTIES

 1. In deze moeilijke tijd geef je zo af en toe een doks of kip aan je buren die het minder hebben. Zo behoud je ook een goede verstandhouding. Omgekeerd moete de buurman ook iets overhebben voor zijn buurman. In deze moeilijke tijd moeten wij elkaar helpen. Aksi if joe no abi en no go foefoeroe.


  Maak melding

 2. Hehehe een sneaki doksen steler!
  Deze idioot kan net als anderen ook een doks of 2 kippen kweken.
  Hij verdiend een flink pakslaag voor zijn genieperig gedrag.


  Maak melding

 3. De verdachte sloop vanochtend rond twee uur naar het kippenhok van zijn buurman in Suriname.(aparte zin)

  het was vast niet de buurman in Cuba of Holland.


  Maak melding

 4. De vermeende dief moet blijven.ontkennen want het is onmogelijk dat hij een doks gestolen.heeft uit een kippenhok, hij is toch geen tovenaar die kippen kan omtoveren.in doksen, als de buurman een kip zou missen uit zijn kippenhok zou er nog wat van te zeggen zijn. De vermeende doksendief moet Kanhai inhuren, die houdt jarenlang de grootste moordenaars uit het gevang omdat een komma op de verkeerde plaats stond in de aanklacht, laat staan dat men doksen met kippen verwart.


  Maak melding

 5. Moet wel lachen om die dief zijn tactiek. Hij kan als bijnaam “Sleepy” krijgen πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.

  Maar als die doks op straat is gebleven dan heeft die eigenaar toch wel zijn doks terug…


  Maak melding

 6. Niet zo moeilijk voor de politie om na te gaan of hij loog of niet, als hij onschuldig was, was er geen toko toko en doksen poep onder zijn dekens te vinden.


  Maak melding

 7. Henkes 22 juni 2021 At 00:21
  Niet zo moeilijk voor de politie om na te gaan of hij loog of niet, als hij onschuldig was, was er geen toko toko en doksen poep onder zijn dekens te vinden.

  Dat vraagt om forensisch onderzoek πŸ™‚
  In Leiding 7B geldt: liever een verre vriend dat een (doks) stelende buur…


  Maak melding

 8. Deze dief is waarschijnlijk geen orthodox, dus stelen maar. Kan ook uit verveling als je β€˜s nachts niet kan slapen, maar om van je eigen buurman te stelen? Heb je naasten lief!


  Maak melding

 9. Ja van honger ga je stelen kan je je voorstellen kijk in wat voor tijd we nu leven in Suriname armoe is sari tori
  En dan jonge kids hebben
  Geen baan je kan nergens een baan vinden


  Maak melding

 10. Diefstal is van alle tijden. Deze Koembhakaran buurman kan van alles beweren want die doks kan niet getuigen tegen hem.
  Ik wist niet dat Koembhakaran intussen in Suriname te Leiding 7B verblijft. Raawan zal niet ver uit de buurt zijn.


  Maak melding

 11. Ze stelen alles, maar zelf planten en kippen kweken is teveel werk. Alles waar ze makkelijker aan kunnen komen zullen ze ook niet laten.😏


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.