Jongemannen verbrassen gestolen SRD 50.000 aan sekswerksters, eten en alcohol

15
nachtclub

Drie jongemannen in Suriname hebben SRD 50 duizend, dat zij hebben gestolen, verbrast aan sekswerksters, voeding en alcohol. Zij huurden een appartement in Paramaribo-Noord waar zij een gezellige dag hadden. De politie heeft hen voor de diefstal in verzekering gesteld.

Een van de verdachten, LM, is samen met twee anderen onder wie een twaalfjarige scholier aangehouden. Hij ontkent de diefstal en vindt dat de twaalfjarige voor het vertier heeft betaald. De twaalfjarige jongen deed klusjes voor de benadeelde in Para en nam SRD 50 duizend uit zijn wagen weg.

De twaalfjarige verklaarde dat zijn twee kompanen hem hadden gestuurd het geld uit het voertuig te stelen. Hij vertelde dat LM een reservesleutel maakte van de auto van de benadeelde. Hij stond het gestolen geld aan hem en de andere jongeman af. Na de diefstal kwamen de drie verdachten naar Paramaribo. Zij huurden een appartement en betaalden ook sekswerksters. Zij genoten volop met eten en drank.

De moeder van LM heeft in het weekend SRD 30 duizend vergoed aan de benadeelde waarmee die content is. Maureen Nibte, advocaat van LM, heeft het verzoek vandaag bij de rechter-commissaris gedaan zodat de jongeman op vrije voeten komt. Nibte heeft de kwitantie van betaling van SRD 30 duizend ook meegenomen in haar verzoek en dat de benadeelde de zaak intussen wil intrekken.

Via Nibte wil de benadeelde de zaak intrekken waarbij hij het niet nodig vindt dat de jongens langer aangehouden blijven.
 


15 REACTIES

 1. dit zaakje stinkt aan alle kanten???

  50k wordt er gejat en de benadeelde neemt genoegen met 30k?
  welke gek doet zoiets??? alleen iemand die weet dat het geld niet zuiver is.
  en dan nibte die vind dat de jongens vrijgelaten kunnen worden terwijl ze een delict hebben begaan?
  en de familie die zomaar even 30k op tafel gooit??
  alle 3 behoren tot het volst mogelijk met de wet vervolgd te worden
  tevens behoort de benadeelde nagetrokken te worden over de herkomst van het geld.

  maar hier ga je dus nooit meer wat van horen


  Maak melding

 2. Het terugbetalen van of geven van het gestolen heft de strafbaarheid niet op. Ddde benadeelde moet zelf een verzoek indienen bij het parket met verzoek tot seponeren van de zaak. Nipte kan vragen wat ze wilt.

  Ze hebben genoten met de wetenschap, dat het zo over is en dat ze mogelijk jaren handbediening zullen ervaren.
  Dat ze een 12 jarige erbij hebben betrokken in hun zuip en neukpraktijken is iets waar kennelijk het parket hen kwalijk zal nemen en is de vraag of die 2 lummel in vrijheid worden gesteld.


  Maak melding

 3. dit verhaal klopt van geen kant , ze moeten die nipte ook natrekken , deze advocate heeft altijd van die rare zaken en altijd vraagt ze om haar cliënten op vrije voeten te stellen


  Maak melding

 4. Het heeft geen zin om Nipte uit te schelden of Advocaat van de Duivel te noemen het uiteindelijke besluit wordt door de Rechtbank genomen
  Nipte probeert van alles te verzinnen en te bedenken in het voordeel van zijn Cliënten zo komt ze aan haar Inkomsten en is het haar tactiek zich zo te Presenteren tegenover de Rechtbank


  Maak melding

 5. Klopt helemaal, als een rechter een verdachte/misdadiger vrij spreekt betekend allemaal dat hij/zij en de officier van justitie verzuimd hebben om genoeg bewijs te vinden om de verdachte in het gevang te gooien. Het is dus niet de schuld van de advocaat.


  Maak melding

 6. Ram Singh
  Dokko kreeg €100 van zijn vader om het te gaan leren. Hij moest daarvoor naar een goed bordeel gaan. Dat was hij ook van plan, maar eerst ging hij oma groeten. Oma zag dat die jongen zoveel geld had en vertroude het niet. Jonge hoe kom je aan zoveel geld. Jochie legt uit van papa gekregen om enz. Oma zegt, hou op hor jonge geef mij dat geld dat zal ik et je leren. Zo gezegd zo gedaan. Dat was een goede les.
  Thuis gekomen vraagt papa hoe het is gegaan. Jong legt uit hoe geweldig het was met oma.
  OMAAAAAAAA?? wtf
  je gaat toch niet met mijn moeder dit soort dingen doen, ben je helemaal gek
  ja, maar papa jij doet het toch ook met mijn moeder


  Maak melding

 7. @ mix chick

  de kwitantie is al het bewijs wat je nodig hebt
  het is een indirecte schuldbekentenis.
  dus justitie kan er zo verder mee


  Maak melding

 8. Volk van Suriname: Dit voorval van deze jongemannen kan als voorbeeld gebruikt worden hoe de ndp tijdens hun wanbeleid met uw gemeenschap geld en geld uit leningen is omgegaan. Ze hebben ermee gesport, gezopen, gefeest, hebben hun kinderen laten winkelen in Parijs, dure horloges gekocht (ja, papa staat zelfs op de foto ermee) en hun bankrekeningen goed gespekt.
  Het is maar dat u weet, waar alles waar zo u hard voor heeft gewerkt en gezweet door de ndp naar de gallemiezen is geholpen, het volk is nu de dupe van alle leed.


  Maak melding

 9. Dus die 12-jarige zou zijn vuurdoop ondergaan met de sekz-werkers. Zou zo’n sekzwerker daar geen problemen mee hebben? Met een 12-jarige? Straks huurt iemand een sekzwerker om het te doen met zijn aap, die h0rny is.


  Maak melding

 10. Slechte zaak van de moeder, om haar zoon op die manier te helpen. Ik zou hem alsnog laten opsluiten om hem in ieder geval te laten voelen dat zijn gedrag niet acceptabel is.
  Surinaamse moeders moeten ophouden hun zonen te beschermen en er zo waardeloze hufters van te maken.🤨
  Dit heeft niets met moederliefde te maken☝, ze zal eerder gedacht hebben, van niemand mag het weten want anders krijgt ze schande.🙄


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.