VIDEO: Eerste drive-thru vaccinatieactie in Suriname

8
VIDEO: Drive-thru vaccinatieactie bij Sana Budaya

Het was vanmorgen druk bij de eerste drive-thru vaccinatieactie in Suriname, welke gehouden werd op het complex van Sana Budaya.

Deze actie is in de afgelopen dagen goed voorbereid. Districts-Commissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost heeft daarbij de nodige ondersteuning gegeven aan het initiatief van de Cirkel Group en partners. Ook de ressortraadsleden van Blauwgrond hebben hun bijdrage geleverd.

De vaccinatie dag is vanmorgen om 11:00u gestart. De drive-thru gaat via de achteringang van Sana Budaya aan de Michelangelostraat en men kan dan uitrijden aan de Jozef Israelsstraat. Er is ook een walk-in aan de Jozef Israelsstraat.

DC Bhola roept een ieder, in het bijzonder de bewoners van Blauwgrond en seniorenburgers op om gebruik te maken van de vaccinatieactie te Sana Budaya. De burgervader is zeer ingenomen met de recente vaart in het Nationale vaccinatieprogramma van ons land.

Een filmpje van de actie:


8 REACTIES

 1. Het is zaak, dat zij, die de vaccinatie willen, die haalt, al komen ze met een truck, maakt niet uit.
  Ze zorgen wel voor dat straks alles zal versoepelen in het land.
  Er zijn ook mensen die afwachten en willen zien, wat de vaccin doet met anderen.
  Het vaccin willen, maar een afwachtende houding nemen, zou mogelijk slecht kunnen vallen.

  Zij die willen, arsel niet. GO GO TEKI NA VACCIN.


  Maak melding

 2. Als ze een natje en droogje in het vooruitzicht stellen, kleurt het op Sana Budaya net zo paars als op OCER (Centrum Nyan Dringi Partij) tijdens de dagen voor de verkiezingen. ‘Den Nyan Dringi Partij sma lobi gratis Nyan nanga Dringi moro den egi libi’.


  Maak melding

 3. Goed šŸ‘ idee!

  Ocer beschikbaar stellen voor vaccinatie.
  Beloning; rijst met bruine bone & Ć©Ć©n lauwe soft.

  Parmisser, doe iets.


  Maak melding

 4. Ongelooflijk dat mensen in de rij staan voor een (doods)prik. Al die pricks gaan het nog meemaken wat die prik hen heeft opgeleverd. Vertrouwen in de overheid wat betreft vaccinatie, maar niet wat betreft het financiƫle beleid. De Surinamer is een gespleten mens. Zijn mars is gespleten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.