vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Verdachte die op ex-vriendin schoot wilde ook moeder neerschieten'

‘Verdachte die op ex-vriendin schoot wilde ook moeder neerschieten’

-

Does Travel - naar Suriname

De man die gistermiddag een vrouw neerschoot in Suriname, is de 49-jarige Winston L. Het slachtoffer is Heliante W., met wie de man een relatie had. De redactie van Waterkant.Net verneemt van getuigen dat de verdachte ook de moeder van de vrouw wilde neerschieten.

Er zijn twee mannen in de zaak aangehouden, maar de schutter zelf is nog voortvluchtig. Hij kwam woensdagmiddag bij het huis van de moeder aan de Frederikshoopweg aan, waar hij bij de inrit begon te schieten met een vuistvuurwapen. Daarbij richtte hij het wapen ook in de richting van de moeder, maar er ging vermoedelijk iets mis bij het schieten.

Heliante werd in borst en rug geraakt en is zwaargewond in het ziekenhuis opgenomen. Na de daad stapte de schutter in een gereedstaand voertuig en reed hard weg. Het motief kan in de relationele sfeer gezocht worden.

De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie, die aan de aanhouding van de verdachte werkt.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

2 REACTIES
  1. Alweer zo’n poen-a en tol-lie verhaal .
    Dit is niks anders dan wraak ontstaan door jaloezie.
    Zeker a vrouw tek wang tra mang..
    Ze leren ht nooit.


    Maak melding
  2. Het is open zeizoen op vrouwen in Suriname. Man mishandelt vrouw als hij wordt betrapt, vrouw berrofd van 10 srd en deze laffaard die op ongewapende vrouwen schiet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES