Uit tehuis weggelopen man (76) dood gevonden in bosschage Coronie

6
Politiewagen KPS op plaats delict

Een 76-jarige man in Suriname die op 6 juni van een tehuis in Coronie was weggelopen, is op 11 juni dood aangetroffen in een bosschage nabij de Zeedijk te Totness. Het lijk verkeerde in verre staat van ontbinding, maar er waren geen tekenen van misdrijf.

De reden van het weglopen is niet bekend, maar daarvan was wel melding gemaakt bij de politie. Sindsdien werd naar hem gezocht. Pas na vijf dagen kwam de melding dat een lijk in het bosschage nabij de Zeedijk was. De politie ging ter plaatse en stelde een onderzoek in.

Bij het onderzoek bleek het om de weggelopen bejaarde te gaan. Het is niet bekend hoe hij precies is overleden. Vanwege de lange tijd dat hij al dood was, verkeerde zijn lijk reeds in verre staat van ontbinding.


6 REACTIES

 1. O, en het tehuis was op zoek naar hem. GEWELDIG VAN HET TEHUIS. en ze vinden de bejaarden op 15 juni. En 11 juni is hij weggelopen. En al die tijd hebben ze hem niet kunnen vinden.
  Hoe dan ?????????????????????


  Maak melding

 2. Hoe dan? Gewoon, Suriname is groot en er is overal wel bos of bosschage, zelfs een olifant zou makkelijk schuiltje kunnen spelen in Suriname.


  Maak melding

 3. Koos Banti, Coronie is klein, maar nog steeds onderdeel van het grote Suriname en Coronie heeft net als de rest van Suriname een heleboel busbusi. Als je me niet gelooft, moet je het maar aan onze vriend Boesskowtoe vragen.


  Maak melding

 4. heeft niets te maken met de grootte van suriname.
  de man was geestelijk niet in orde, dus had nooit de mogelijkheid moeten hebben om weg te kunnen lopen.
  dus is het probleem aan te rekenen bij verzorgenden en beheerder van het tehuis
  het tehuis wat niet eens een omheining of een poort heeft.


  Maak melding

 5. Dat hij wegliep heeft niets met de grootte van het land te maken (directeur zonder bedrijf ‘koni moro lek mi ben denki’), maar dat ze hem niet meteen konden vinden toen hij eenmaal weggelopen was, heeft wel wat te maken met de grootte en de grote hoeveelheid bosschage van het land (dat directeur dat niet begrijpt, duidt weer op een gering verstandelijk vermogen).


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.