Drie mannen vast na diefstal buitenboordmotoren te Atjoni

1
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De Surinaamse politie heeft drie mannen aangehouden en opgesloten na de diefstal van buitenboordmotoren te Atjoni. In deze zaak zijn er nog twee voortvluchtige verdachten. Aan hun opsporing en aanhouding wordt gewerkt, meldt het Korps Politie Suriname.

Twee benadeelden deden eind vorige maand afzonderlijk aangifte op het politiebureau Atjoni ter zake diefstal van buitenboordmotoren. In dezelfde week van de aangifte meerde een boot aan bij een steiger in het werkressort van de politie van Atjoni. Uit de boot werden vervolgens twee buitenboordmotoren gehaald en in een gereedstaand voertuig geplaatst.

De politie die hiervan in kennis werd gesteld, koerste direct naar de locatie. Daarbij werden Ronaldo K. en Clyde V. op heterdaad betrapt en in de kraag gevat. De buitenboordmotoren werden door de politie in beslag genomen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie (OM) zijn beide verdachten in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Recherche van Regio Midden. Na intensief speurwerk brachten de rechercheurs op zaterdag 5 juni de derde verdachte Silvano K. in beeld, waarna hij werd aangehouden. Na overleg met het OM is Silvano eveneens achter slot en grendel geplaatst.

De twee buitenboordmotoren die in beslag werden genomen door de politie, zijn intussen afgestaan aan de rechtmatige eigenaren meldt de politie vrijdag.


1 REACTIE

  1. Zij die niet wilden geloven in covid, en aan het schreeuwen waren, van deze regering wil ze beperken in hun vrijheid, zij die aan het feesten waren, plezier maken, de voorgangers en activitisten die mensen riepen om de straat op te gaan, de politie bond , zijn allen die hebben bijgedragen aan deze verergerd situatie van covid in het land. De illegale Brazilianen en andere buitenlanders die via onze grenzen het land binnen komen zijn ook medeschuldig aan dit drama, al deze gasten het land uitzetten .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.