Ziekenhuizen nog steeds vol; 6 doden en 253 nieuwe besmettingen

1
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

Uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering, blijkt dat er vrijdag 11 juni weer 6 coronadoden zijn geregistreerd. Het totaal aantal coronadoden in Suriname, sinds de start van de pandemie, is hierdoor gestegen naar 390.

Uit de cijfers blijkt verder dat er op dit moment 245 personen in de ziekenhuizen worden behandeld aan de gevolgen van COVID-19. Dat is er 1 minder dan een dag eerder. Het aantal patiënten in de ICU is slechts gedaald van 36 naar 35.

Ook zijn er 253 nieuwe besmettingen op één dag zijn geregistreerd na in totaal 717 keer testen. Een dag eerder was dat aantal 233.

De cijfers van vrijdag 11 juni 2021:


1 REACTIE

 1. Helaas, het gaat maar door. Dit betreft vooral jongeren, ik lees dat 53,6% jonger dan 60 jr slachtoffer is in Brazilië. Zal niet veel anders zijn in suri.

  Als ik de rest van jullie pages bekijk, dan is het voor mij een verloren zaak. Het heeft geen geen zin om hier de voorbeeldige uit te hangen en alles te verwijderen, terwijl de echte suri’s tekeer gaan op dezelfde wkn. Ongenuanceerd, scheldpartijen, alle conspiracy die er maar bestaat, bakba nederlands, pfffff.

  “Er klopt iets niet.
  Er is lockdown maar toch gaan mensen dood.
  Die vaccins zitten vol gif.”
  En alles blijft gewoon staan. Honderden reacties.

  Klopt niet hé!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.