Aangereden ambulance SUR-CAD niet meer te gebruiken

10
Aangereden ambulance SUR-CAD niet meer te gebruiken
De ambulance raakte op donderdag 10 juni dusdanig beschadigd bij een aanrijding, dat deze niet meer te gebruiken is.

De ambulance van SUR-CAD, die donderdag is aangereden door een pick-up, kan niet meer gebruikt worden. SUR-CAD zal noodgedwongen afscheid moeten nemen van de ziekenwagen, meldt het bedrijf in Suriname.

De ambulance werd donderdagochtend ingezet na een aanrijding aan de Houttuinweg (foto onder). Daarbij werden twee verkeersslachtoffers met loeiende sirene naar de SEH vervoerd. Op de kruising van de Coesewijne- en Jaggernath Lachmonstraat ging het mis.

Een pick-up verleende geen voorrang aan de ambulance en ramde de ziekenwagen in de flank. Deze raakte dusdanig beschadigd dat het voertuig niet meer te gebruiken is. Ook het high-end medical equipment in de ambulance raakte beschadigd.

“Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Vandaag was het helaas tijd om afscheid te nemen van onze trouwe A06 Ambulance met 321 operaties op haar naam”, aldus SUR-CAD.

Het voertuig werd in november 2018 in slechte staat aangekocht en werd in januari 2019 door SUR-CAD gerestaureerd alsook voorzien van high-end medical equipment.

Foto (c) Hanno’s Towing – de ambulance haalde twee gewonden op bij dit verkeersongeval.

10 REACTIES

 1. Wat een domme opmerking deze ambulance kan best wel weer in goede staat gebracht worden , het lijkt wel dat degene die dit artikel schrijft het niet wilt dat deze ambulance weer wordt ingezet


  Maak melding

 2. Wat, ik geloof het niet, daar zit zoveel gevoelige apparatuur in?
  Bovendien een ambulance als deze kost gauw in de miljoenen?hij was dus in slechte staat, je kan hem beschouwen als afgeschreven?de bestuurder van de pick up ,die was doof of schijnbaar haast haast, of misschien denken ik ben heer en meester op de weg, als ndp de miljarden niet had geroofd, was Suriname 50 jaar vooruit,nu is Suriname 50 jaar achteruit gegaan, ai boi bouta de vloek van Suriname?


  Maak melding

 3. De tijd van openbare steniging moet terugkomen. Of het schavot waarbij ze met hun kop door een gat heen worden getrokken. Geheel naakt zodat boelers vrijspel krijgen. Misschien dat dit de idioten in het land wakker schut
  Deze idioot heeft doden op zijn geweten, als hij die heeft. De ambulance kan geen levens meer redden. Bedankt saka saka dagoe


  Maak melding

 4. Ongelukje kan altijd gebeuren. Ik hoop dat de regering weer eentje naar Su stuurt met mn belastinggeld, inplaats dat ze wapens mee kopen.


  Maak melding

 5. “Pick-up rijdt ambulance met loeiende sirene aan”.
  Iedereen die snapt dat je als gebruiker van de openbare weg voorrang dient te verlenen aan overheidsdiensten met sirenen aan.
  Maar met “loeiende sirene”? Wat geeft dat aan? Kun je niet even met je voet van het gaspedaal af op kruispunten of is het omdat je met “loeiende sirene” je voorrang moet pakken? Wie weet was de aanrijding dan wel minder heftig geweest?


  Maak melding

 6. Ze moeten met alle Surinamers afscheid nemen, die niet kunnen rijden, inleveren die rijbewijs, ze zijn een gevaar voor de samenleving, domme ezels.


  Maak melding

 7. Jammer. Nu heeft de samenleving 1 ambulance minder.
  Gezien de infrastructuur en lange afstanden heeft ons land meer aan traumahelicopters. Maar ja, kost veel geld. Wie geld en priviliges heeft die krijgt wel 1e klas behandeling en kan zelfs tot in het buitenland terecht.

  Aan mensenlevens hangt toch een prijskaartje…


  Maak melding

 8. Misschien, is de ambulance technisch niet meer te redden.
  De aperaturen, kunnen na een controle door een bevoegde deskundige eventueel gebruikt worden.
  Het in eerste instantie om de ambulance. Ja, toch?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.