11 coronadoden en 233 nieuwe gevallen; flinke stijging ziekenhuisopnames

4
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

In Suriname zijn donderdag 10 juni weer 11 coronadoden geregistreerd. Ook zijn er 233 nieuwe gevallen aan het licht gekomen, na 602 keer testen.

Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat er 246 personen in ziekenhuizen zijn opgenomen. In de intensive care worden 36 personen behandeld.

De cijfers van donderdag 10 juni:

4 REACTIES

 1. zolang mensen zich niet houden aan de covid protocollen zullen nog vele doden zijn te betreuren , en we zeggen erbij dat men niet de schuld moet geven aan de regering , maar naar zichzelf moeten kijken


  Maak melding

 2. Heeft mw. Harriet Ramdien die nu besmet is, zich ook niet aan de protocollen gehouden?. En wat zegt u van verpleegkundigen die ook besmet zijn?. Jij bent er zeker van dat je safe bent he?


  Maak melding

 3. Een man die het woord van God loopt te verkondigen, maar in werkelijkheid een duivel in het gedaante van een mens is, valse profeten zijn het allemaal die zichzelf verrijken ten gunste van de domme massa, hoe kan jij als predikant van het evangelie zulke leugens lopen vertellen, en de media doen geen onderzoek als de berichten die deze duivel verkondigd op waarheid berusten , alvorens deze te publiceren.


  Maak melding

 4. WAT 11 juni 2021 At 02:12
  zolang mensen zich niet houden aan de covid protocollen zullen nog vele doden zijn te betreuren , en we zeggen erbij dat men niet de schuld moet geven aan de regering , maar naar zichzelf moeten kijken
  =======================================

  @WAT, je hebt gewoon helemaal gelijk. Mensen houden zich, ongeacht de persoon, gewoon niet aan de Covid instructies (punt).


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.