Grootmoeder (56) en kleindochter (13) dood na uitwijken voor kuilen in wegdek

14
Twee doden nadat automobilist uitwijkt voor kuilen op de weg nabij Coronie
Foto's: R. Donk.

De twee personen die gisteren om het leven zijn gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval op de Oost-Westverbinding in Suriname, zijn een 56-jarige grootmoeder en haar 13-jarige kleindochter. Het rijbewijs van de bestuurder, de 21-jarige Fransman Joshua S., is nog niet achterhaald door de politie meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De Surinaamse politie heeft bevestigd dat de bestuurder moest uitwijken voor diepe kuilen die zich in het wegdek bevinden. Daarbij moet hij de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. De auto sloeg over de kop, botste tegen een schutting en belandde in de langs de weg lopende trens.

Het 13-jarig meisje Shanegee Barsati dat een nekfractuur had opgelopen, toonde geen teken van leven meer. De grootmoeder Oetrakoemari Barsati (56) die buiten haar bewustzijn was, werd door omstanders gereanimeerd en bleek daarbij nog in leven te zijn. Ze werd voor medische hulp met de ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC), waar ze kort na aankomst kwam te overlijden.

De ontzielde lichamen van Oetrakoemari en haar kleindochter Shanegee zijn na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Joshua S., zijn 22-jarige vrouw Kimberley B en de 3-jarige R.B. werden ook naar het ziekenhuis gebracht.

Het voertuig dat aanzienlijk is beschadigd is door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de verkeersunit van Nickerie.

14 REACTIES

 1. Een trieste gebeuren, rip,
  Moet je de weg zien zo smal,
  Maar toch rijden mensen zo snel,?,
  Bovendien mensen moeten wegen belasting betalen, is het niet zo dat zulke kuilen meteen dicht en gerepareerd Moet worden, maar dat is achteraf?
  No rij tranga, pasi smara ok


  Maak melding

 2. Zonder respectloos te zijn naar de nabestaanden, hoe meer gaten deze overheid probeert te dichten hoe meer gaten er ontstaan door het gevoerde beleid van de vorige regering. En daarnaast, hoe gladder de wegen hoe meer ze een gevaar gaan vormen voor anderen op de weg. Want dan gaan ze nog harder rijden en hoeven ze niet meer uit te wijken voor gaten in de weg, met alle gevolgen van dien.


  Maak melding

 3. Rust zacht en moge God jullie ziel tot zich nemen

  Zo verschrikkelijk voor deze mensen en hun familie
  Deze en nog veel meer doden hadden kunnen worden voorkomen als die mpp rooie teringhond aandacht had besteed aan onderhoud. Nee deze saka saka boeler wilde een nieuwe luchthaven, een boot een vliegtuig meer geld enz
  Hij liet zelf een weg speciaal voor hem aanleggen de seniele weg boutersezzzzzzzzzzz highway.
  Deze mensen zijn door en door slecht en ook die achterlijke mongooltjes hier alleen maar aan geld denken. mensenlevens tellen niet voor ze. geld geld en nog eens geld.
  Jullie en je nazaten zullen gestraft worden


  Maak melding

 4. Hoe triest het ook moge overkomen maar de veroorzaker is toch de bestuurder, als hij zich aan de omstandigheden van de weg en de s
  Snelheid waarmee hij reed heeft deze situatie tot stand gebracht, het is verschrikkelijk dat hij zijn dochter en moeder is kwijtgeraakt hij zal dit derest van zijn leven moeten meedragen en de vraag is of hij ermee kan leren leven de tijd zal het leren
  Ik wens deze man en zijn vrouw en familieleden en vrienden alle sterkte toe.
  Het is iets om Gek van te worden dat door jou schuld je de dood van je dierbaren op je geweten heb.


  Maak melding

 5. Zie hoe Suriname sinds 25 februari 1980 een puinhoop is geworden, de njam a moni, El Vene en Sardjoe vd VHP brachten orde op zaken, ddb, gezin ddb, boefdraad, kon baka 25 mei 2010 – 25 mei 2020, den vat din zakka baka, de njam a moni, rur a moni, sranan skeer en zie de gevolgen, oa armoede, moni no de, mensen gaan dood.


  Maak melding

 6. @Sabaku en ander tuig hier: Zelfs de dood van een onschuldig kind en haar oma, wordt door jullie misbruikt om politiek te bedrijven. Respectloos, totaal gespeend van fatsoensnormen, zo typisch VHP, stelletje varkens!!! Toch hoop ik dat dit jullie nooit zal overkomen, maar dat zegt jullie natuurlijk totaal niets, want de VHP normen en waarden zijn (gelukkig) niet die van het overgrote deel van ons volk!


  Maak melding

 7. lucien 11 juni 2021 At 14:01
  @Sabaku en ander tuig hier
  ==================================

  Boi lulo, als ik tuig zou zijn, zou jij geen bestaansrecht hebben jo h@ndelul. Volgens mij heb je een persoonlijkheidsstoornis.
  Jij gaat ons de les lezen over respect, en normen van fatsoen. Normen en waarden die jij en je NDP kliek vanaf 25 februari 1980 hebben vertrapt, hahaha val toch f@cking dood man. Je hebt geen inborst en bent geen knip voor de k@t waard…
  Je bent zo vol van jezelf dat je denkt de VHP erbij moet halen terwijl deze er totaal niets mee van doen heeft. Dat jij een NDP Trol bent betekent niet dat anderen hier een politieke kleur moeten hebben.

  Met excuses naar de rest van de lezers, er is helaas geen enkele andere manier om met dit soort lieden om te gaan. Zwijgen is in deze helaas ook geen oplossing en zorgt er alleen maar voor dat dit soort vieze vuile randdebielen hun gore muil kunnen opentrekken naar de rest van de samenleving.


  Maak melding

 8. De bestuurder was de 21 jarige Fransman Joshua S., waarvan de politie nog niet heeft kunnen achterhalen of hij in het bezit is van een rijbewijs. Wat mij niet duidelijk is; heet de bestuurder Fransman of heeft hij de Franse nationaliteit?


  Maak melding

 9. er werd gezegd dat het op plantage moy gebeurd is?
  vandaag nog geweest? nergens iets van een kapotte schutting gezien oid.
  wat klopt er nog meer niet aan al deze info?
  ook heeft iedereen het over snelheid? dat nergens genoemd wordt.

  de vhp heeft er niets ee te maken? wie is de grootste partij in de regering dan?
  dat is toch de vhp. en die moeten toch zorgen dat er goede gekwalificeerde mensen op de goede posities komen.
  bouta deed dat niet en overduidelijk de vhp ook niet.
  altijd wordt er gezeurd over het feit dat er geen geld is?
  vandaag reed ik over deze weg en wat zag ik? ze waren de kuilen aan het dichtgooien met kiezelstenen en zand.
  had dit nu echt niet een week eerder gekund? zodat deze 2 doden niet gevallen waren?
  dat het nu opeens wel gebeurd?? betekend gewoon dat degene verantwoordelijk voor het onderhoud zwaar heeft gefaald. waaronder de dc en het ow van coronie.
  eigenlijk ook hoger in de regering aangezien zij die mensen op die posities hebben gezet


  Maak melding

 10. Aangezien de burger belasting betaalt, ook wegenbelasting, kan de overheid aansprakelijk worden gesteld voor de slechte staat van de wegen en de daaruit voortvloeiende schade aan de burgers.


  Maak melding

 11. directeur zonder bedrijf 12 juni 2021 At 01:11
  ==================================================

  Zoveel woorden gebruiken om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat je gewoon zit te roeptoeteren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.