Command Center vanwege storing bereikbaar op 8663066

0
Telefoonlijnen Command Center beschadigd en momenteel buitenwerking

Het Korps Politie Suriname heeft vanmorgen bekend gemaakt, dat de dienstverlening vanuit het Command Center op het alarmnummer 115 vanwege een opgetreden storing niet optimaal is. Het Command Center zal daarom op het mobiel nummer van de Brandweer 8663066 tijdelijk bereikbaar zijn.

Op de Surinaamse gemeenschap wordt een beroep gedaan om bij eventualiteiten waarbij de politie gewenst is, zoveel mogelijk met de politie van uw ressort te bellen. Er wordt hard gewerkt om de opgetreden storing zo snel als mogelijk op te heffen om de gemeenschap weer optimaal van dienst te kunnen zijn.

Gelieve met het ontstane ongerief rekening te willen houden zegt de politie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.