VIDEO: Gevluchte coronapatiënt dood gevonden

17
VIDEO: Gevluchte coronapatiënt dood gevonden
Beelden uit een live video van de familie.

Een coronapatiënt in Suriname, die gisteravond omstreeks 21.00u op de vlucht was geslagen uit het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RWZ), is vanmorgen dood gevonden in een put. De man, de 46-jarige John, was suïcidaal als gevolg van zijn gezondheidstoestand.

Hij dreigde met zelfmoord, waarna de dienstdoende arts hem een kalmeringsmiddel gaf. Op een onbewaakt moment rende hij het ziekenhuis uit. Er werd een achtervolging ingezet door de dienstdoende militairen, maar vanwege de duisternis en gebrek aan zaklantaarns kon hij niet gevonden worden.

Hedenochtend om 10.00u is zijn lijk gevonden in een der zandputten achter het ziekenhuis. Het is niet duidelijk of hij door zelfmoord om het leven is gekomen.

Boze familieleden hebben zich vanmorgen verzameld bij het ziekenhuis, nadat ze vernamen dat de man overleden was. Een van de aanwezigen bij het RWZ maakte deze live video. De Surinaamse politie is ter plaats aanwezig en bezig met het onderzoek.

Het ziekenhuis zelf heeft nog geen verklaring afgegeven.


17 REACTIES

 1. Ikzelf, verwijt de slordigheid van
  de bewaking van het ziekenhuis.
  Ook in Suriname, wordt het donker.
  Zaklamp, ah, misschien kan de ambassadeur van China benadert worden?


  Maak melding

 2. Wat doet het Surinaamse leger als ze het bos in worden gestuurd voor patrouille laten ze dan ook de zaklantaarns op de kazerne. Of hebben ze helemaal geen lantaarns alles verkocht. Het is onbekwaamheid of corruptie.


  Maak melding

 3. Het Regionaal Ziekenhuis Wanica is geen Psychiatrische instelling en patiënten kunnen zo uitlopen. Zoveel woede en frustraties uiten op het personeel van het ziekenhuis is opmerkelijk. Zo lang er geen geen verklaring van het Ziekenhuis is zou ik mij niet zo gaan gedragen.


  Maak melding

 4. Waarvoor moet ik me schamen beste Lucien? Ik zie het verdriet bij de nabestaanden. Ik heb het niet gehad over fouten. Dat is niet mijn belang. Het verdriet van de slachtoffers trekt me aan. Wie allemaal fout geweest is of niet ,weet ik niet. Dat is niet mijn aanpak. Daar ga ik niet over. Ik geef slechts weer wat de vrouw gezegd heeft ,zonder een eigen oordeel daaraan te vellen. Het verdriet telt voor mij. En later moet men het wel zelf uitzoeken. Je bent wel erg overdreven en misschien moet je nog beter een bericht leren interpreteren in plaats van zo fel en zonder een gedegen onderbouw te reageren. Yu kras’ taya!


  Maak melding

 5. Sommigen mensen reageren zonder na te denken:
  Die man is besmet en opgenomen, dat geeft dus aan dat hij de symptomen zoals vermoeidheid en kortademigheid al heeft.
  Hij was suïcidaal enging te keer. Hij krijgt kalmeringsspuitje.
  En dat spuitje moest heb mogelijk versuffen etc.
  Dan hoe kon zo een patiënt nog zo sterk zijn om ondanks bewaking en militairen, zo snel wegvluchten?.

  Hebben ze heb na toediening van het spuitje dan alleen en onbewaakt gelaten, wetende dat hij tekeer ging en suïcidaal was?

  De patient en zijn fam geloven volgens verklaring van het ziekenhuis, niet dat Covid bestaat, dan zouden ze hem desondanks naar RZW hebben gebracht of laten opnemen?

  Ik zeg niet dat de fam gelijk heeft, maar de verklaring van het ziekenhuis is zeer dubieus.
  Ze proberen ook duidelijk in hun verklaring, de fam uit te zetten als mensen die niet in Covid-19 geloven en daarom willen verhinderen dat anderen gevaccineerd worden. Zeer onprofessioneel!
  Een te snelle verklaring na het filmpje. Hebben zij ook al onderzoek gedaan?.
  Kan zijn dat de fam geen
  gelijk heeft. Onderzoek moet dan uitwijzen wie gelijk heeft en zaken uitpraten.


  Maak melding

 6. Hij was opgenomen dwz. Hij had al klachten zoals kortademigheid en vermoeidheid.

  Hij was suicidaal en kreeg kalmeringspuitje. Dan hoe kon hij zo sterk zijn, om weg te vluchten, ondanks de aanwezigheid van de bewaking, verpleegkundigen en militairen?


  Maak melding

 7. @pakiratigri: hier jou relaas, jou menimg, waardeoordeel of hoe je het ook wil noemen en tevens mijn onderbouwing: “John is geen Tbs-veroordeelde, die wordt wel opgespoord mocht hij vluchten. Dus ,eigenlijk is er geen sprake van vluchten ,maar het ziekenhuis verlaten.” einde van jou “professioneel” citaat!! Nog eens, als je niet bent ingewijd in de materie….BEK HOUDEN!! Je hoeft niet altijd te proberen zaken goed te praten, ook al ben je ervoor ingehuurd!


  Maak melding

 8. Hey jullie zyn harteloos geworden in Suriname en mensen als Ari hier die geen hart hebben.Careless generation.Jullie geven my Schande met deze duivelse opmerkingen.Jullie zyn duivelse false Surinamers geworden A heartless Surinamer is a bad Surinamer.Doe boeng sani gie sma dang Gado sa jepie Sranang


  Maak melding

 9. @pakiratigri: What the Fuck heeft de NDP hiermee te maken?? NIETS!! dus je lult uit je nek en liegt als Chan!! zoals jullie hier gewend zijn. Jou reactie slaat dus nergens op, maar geeft wel een essentieel deel van jou inborst bloot.


  Maak melding

 10. @Ari: Ben jij de zoveelste nepper van de moderator?? Je zit vast ook aan de J.Lachmanstraat. Ik heb een boodschap voor jou bazen: HOE MEER JULLIE JE SCHEUR OPEN TREKKEN, DES TE MEER ZAL ONS VOLK HET VERRADERLIJKE VAN JULLIE INBORST EN PLANNEN INZIEN!! Ga door met het verkondigen van onzin hoor!


  Maak melding

 11. @WK.net: De kop van jou artikel zegt genoeg en geeft duidelijk jullie intentie aan!! Iemand die vlucht is of in gevaar of schuldig aan iets en jullie leggen het er dik op dat het tweede het geval is, althans het is de beeldvorming die jullie hier promoten!!


  Maak melding

 12. Inderdaad Lucien, dat was een gedachte die bij me opkwam. De achterliggende gedachte is wel het verdriet. Jij gaat echter pinpointen. Niet doen! Bovendien ben je erg onbeschoft. Wie zijn jouw ouders? Op deze wijze jochie ,moet je niet tegen mij praten! In het echte leven ga je dat niet doen! Wat is dat voor een kinderlijk gedrag op internet? Jij, met je jou . Weet je wel het verschil tussen “Jouw” en “Jou?” Jouw is een bezittelijk voornaamwoord. Jou is een persoonlijk voornaamwoord. Ik ga je nu als een klein kind behandelen vanwege jouw onbeschoftheid. Tegen de tijd dat je dit onder de knie hebt ,hoor ik wel van je. Jochie ,met je onbeschoftheid. No klets klets tumsi mi boi. Wat een onjuiste aannames allemaal zeg! Hoe speel je dat voor elkaar? Maar ,jouw huiswerk is eerst werken aan je onbeschoftheid, daarna het verschil tussen jouw en jou.


  Maak melding

 13. WAT ons nu duidelijk is dat de paarse ratten luci’s ……… en paki-ratjes , elkaar al aanvallen , ja dat is ratten gedrag , hun baasje de opperrat bouta steunt hen niet meer , en die bouva , permasser , adhin , xjang en de rest van de ndp spuwen ook hun gal op hen , we zeiden het al eens eerder ratten zijn kannibalen dus einde ndp he
  die gevluchte corona patiënt en zijn dood heeft toch niets te maken met de vete van jullie paarse ratten


  Maak melding

 14. Ach, jou of jouw maakt het leven niet intenser of waardevoller. Het inhoudelijk en to the point reageren is andere koek dan wat jij allemaal aanhaalt.
  @WAT: Wat een misplaatste vreugdekreetjes!! Dat de NDP jouw leven en denken beheerst is niet onze schuld en moet dan ook niet een last op dit forum worden. Het kan heel bevrijdend zijn om bepaalde pathologische denkpatronen los te laten, hetzij middels meditatie en gewoon oefenen of, wat bij jou meest voor de hand liggend, middels medicatie. Geef dan ook maar aan je matties hier een pil. Of het zal werken is nog maar de vraag, want velen van jullie zijn al te ver heen in je NDP-manie!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.