dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNog een ontvluchte arrestant aangehouden

Nog een ontvluchte arrestant aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is maandagavond nog een ontvluchte arrestant aangehouden. Het gaat om Jonaton K. die omstreeks 22.55 uur door het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) en de politie van Houttuin werd aangehouden aan de Tepoehoutweg in het ressort Houttuin.

Volgens de Surinaamse politie zijn dertien arrestanten op maandagmorgen 7 juni ontvlucht vanuit het cellenhuis van het politie Bureau Centrum. Op dezelfde dag werd een van de ontvluchte arrestanten weer aangehouden.

Van de 12 resterende arrestanten zijn 6 Covid-19 positief getest. Deze besmette arrestanten zijn: Niquel Jonel, Amerilo Kerdijk, Servan Read, Aswin Roeplal, Ronald Soke en Raimundo Vina de Souza.

De overige ontvluchte arrestanten zijn Fabio D., Navendra N, Brian P, Delton S, Arsenio V. en Jonaton K. die nu is aangehouden.

Informatie over deze op de vlucht zijnde arrestanten mag doorgespeeld worden aan het dichtstbijzijnde politiebureau of aan het Command Center van de politie via het nummer 115.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Surinamers velen van u beschikken over een cellophone, mocht u een van de ontsnapte gevangenen van de Keizerstraat in Paramaribo ergens zien, meldt u dit bij de politie, telefoon: 115

    Maakt u als het kan een foto van de hem/hen en geeft u dit door aan de politie, waardoor die dit kan vergelijken met die van de ontsnapte gevangenen. Onderneemt u zelf geen actie om hen aan te houden, omdat het zeer gevaarlijke criminelen zijn. Houdt u afstand van hen.

    Informatie over deze op de vlucht zijnde arrestanten mag doorgespeeld worden aan het dichtstbijzijnde politiebureau of aan het Command Center van de politie via het nummer 115.


    Maak melding
  2. Beter doodschieten dan gevangenhouden, het zijn recidivisten. Vandaag los morgen weer vast. Of stop ze op een geïsoleerde eiland.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES