Man geslagen omdat hij geheime liefdesrelatie zou hebben met vrouw dader

5
politie-suriname-versterking-op-plaatsdelict

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft afgelopen zondag de 26-jarige M.A. en R.N. (17) ter zake mishandeling aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Het tweetal deed op die zelfde dag het woonadres van ene T.R. aan, aangezien M.A. vermoedde dat die man een geheime liefdesrelatie heeft met zijn vrouw. Zonder toestemming van de man des huizes drong dit duo de woning binnen en brachten T.R. slagen toe op het lichaam.

Bij aankomst van de politie werden de twee verdachten in de kraag gevat en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld. Vanwege de jeugdige leeftijd van R.N. is hij ingesloten in het Jeugddoorgangshuis Opa Doelie meldt de politie.

5 REACTIES

 1. Dan had M.A. beter moeten beminnen dan T.R?
  Het lijkt erop dat de bana van T.R. groter en rijper is dan die van M.A. en mevrouw eet liever rijpe bana.
  Indie dit allemaal waar is, want het is ‘vermoedelijk’.


  Maak melding

 2. Als je vrouw een geheime liefdesrelatie heeft met een andere man, zou je niet boos moeten worden op die andere man, maar op je overspelige vrouw.


  Maak melding

 3. Onderhoud hij die vrouw is hij met haar getrouwd, heeft hij een huis voor haar waar ze zorgeloos in kan wonen, en heeft hij kinderen bij haar en zorgt hij ook voor deze kinderen.
  Dan mag hij spreken van mijn vrouw, maar niet als hij af en toe binnen loopt om zijn sagopap achter te laten, en vervolgens weer naar de volgende te vertrekken.
  Mannen spreken altijd over mijn vrouw tegen andere mannen😏, en tegenover vrouwen is het hun vriendin☝, ze houden liever de opties aan die kant open, je weet maar nooit.🙄🤔


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.