9 coronadoden en stijging patiënten in ziekenhuizen

3
Persoon met coronavirus dood
Waterkant archieffoto: coronadode wordt weggevoerd in kist.

In Suriname zijn donderdag 3 juni weer 9 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus. Ook is het aantal patiënten in de ziekenhuizen flink gestegen.

Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Het aantal personen in de ziekenhuizen is de afgelopen 24 uur gestegen van 221 naar 249.

Het aantal patiënten in de intensive care is ook gestegen van 30 naar 35. Hierdoor zijn alle ic plekken bezet.

In de afgelopen 24 uur zijn er 248 nieuwe gevallen genoteerd. De cijfers van donderdag:

3 REACTIES

 1. Ondertussen……maakt meneer Ramdin van BUZA bekend dat Mexico 2 medische ventilators, in gewoon Nederlands 2medische beademingsapparaten, heeft geschonken aan Suriname. Deze 2 ventilators zijn gebracht door een Mexicaans vrachtvliegtuig en het, zo zegt BUZA, betreft een gift van $650.000!!!. Twee beademingsapparaten die je al voor €30.000 tot €60.000 per stuk. NIEUW!! kan kopen bij gerenommeerde bedrijven als Philips en overal in Europa worden gebruikt op de verschillende IC units!!!! De vraag dringt zich bij mij op, vanwaar ze dit bedrag hebben gediekt!! Is het propaganda met mensenlevens als inzet? Of zat er meer in het vliegtuig….dat niet genoemd is….het betreft Mexico,,weet je wel!! Een land waar niets gebeurt zonder bemoeienis van de drugskartels!! Wie het weet mag het zeggen. Dit lijkt mij nou net iets voor die waardeloze persmensen in SU om te gaan onderzoeken of om op z’n minst de juiste vragen te stellen aan de juiste mensen!! Even kijken of de moderator deze comment ook gaat wissen!!


  Maak melding

 2. Het ministerie van BUZA heet tegenwoordig BIBIS = Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking.
  Wat mij betreft had er voor dit ministerie geen naamswijziging hoeven plaats te vinden. Buitenlandse Zaken staat ook voor Internationale Zaken en voor Internationale Samenwerking. De naamswijziging is omslachtig en verwarrend. Gedeeltelijk wordt de afkorting in het Engels benoemd.

  @Lucien Karwafodi
  Je hebt mij voor een VHP trol uitgemaakt die betaald wordt om propaganda te maken voor de VHP. Deze “trol” gebruikt haar hersenen en heeft kritiek op elke politieke partij en op elke politicus/politica die verkeerde beslissingen neemt.
  Jij daarentegen scheldt alleen op 1 politieke partij en op de politici die deel uitmaken van die partij, de VHP. Ook jij hebt de NDP heilig verklaard.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.