Boze taxichauffeur vernielt auto van vrouw omdat ze hem negeert

8
taxi

De politie in Suriname heeft dinsdag een taxichauffeur aangehouden, die de auto van een vrouw in Paramaribo heeft vernield. De man was boos omdat de vrouw niet reageerde, toen hij haar aansprak over het parkeren van haar voertuig.

De vrouw parkeerde haar wagen langs de openbare weg in de omgeving van het taxibedrijf waar de verdachte werkt. De verdachte vond dat de vrouw daar niet mocht parkeren en sprak haar daarop aan. De vrouw reageerde echter niet en liep weg.

Toen zij terugkwam, ontdekte zij dat haar wagen aan beide zijden was gekrast. Ze stapte naar de politie en liet de aangerichte vernieling zien. De politie heeft na de aangifte een onderzoek gedaan.

Daaruit en uit camerabeelden blijkt dat de taxichauffeur bij het voertuig van de vrouw te zien was. Toen de politie hem met de beelden confronteerde, kwam hij met diverse verhalen. Uiteindelijk had hij geen keus dan te bekennen dat hij de vernieling heeft aangericht.

Hij bekende uit boosheid te hebben gehandeld. De man is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

8 REACTIES

 1. Deze is een echte boeriekie. Tegenwoordig hangen overal camera’s. Behalve dat, waarom je bloeddruk verhogen met dit soort situaties? Er zijn ergere dingen waar je je druk om kan maken.


  Maak melding

 2. Daarom mensen boosheid kan je bedwingen, sommige mensen zijn boos en al door boos, en waar belanden zij in de problemen, gelukkig voor zulke boze geesten hebben wij de politie en justitie en uiteraard de gevangenis, natuurlijk moet hij de gemaakte schade nog betalen, al met al, had je gewoon laten parkeren niet aan ergeren, dame zou na haar boodschappen zelf zijn vertrokken, hou rekening met elkaar,want je bent niet alleen op deze aardbol, nou zal de man hebben gedacht had ik maar niet gedaan, doch spijt komt na de zonden???


  Maak melding

 3. Het woord Openbare weg is bij deze vernieler niet bekend
  Door zijn Egoïstisch gedrag en waarschijnlijk een behoorlijke bedrag aan herstel van de auto die de Dame toebehoort en eventueel een strafeis zal deze Eigenwijze Gedeha zichzelve niet 2x aan het zelfde steen stoten, of toch wel? De tijd zal het leren


  Maak melding

 4. Tja, nu zit hij zonder werk,is zijn vrijheid kwijt en zit met een schuld van de vernieling.
  Als je dom bent, zoals men in de volksmond zegt, kan je nog werken aan jezelf, maar achterlijkheid heeft geen medicatie dan wel verbetering.
  Qqqqqqqqqqqeeee. Hoe achterlijk kan je zijn.


  Maak melding

 5. Ze moeten deze man vrij laten. Het is al gebeurd, het is verleden tijd toch
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  laten we ons focussen op nu
  🐫🐫🐫🐫🐫🐫


  Maak melding

 6. Deze man heeft alle kwaliteiten om parkeer politie te worden. Hij kan nu nadenken in verzekering met covid over zijn volgende loopbaan.


  Maak melding

 7. 10 min met de lange lat eroverheen

  maar goed
  elke surinamer denkt dat heel suriname van hem/haar is
  parkeren gewoon op je inrit en zeggen dan dat het openbare weg is.
  alles wat met verkeer te maken heeft??? een surinamer heeft er geen verstand van
  dat mag toch wel een voldongen feit zijn zo langzamerhand


  Maak melding

 8. Wat een onredelijke vrouw. Waar moest hij dan zijn taxi parkeren? Terwijl zijn bedrijf zich daar bevindt? Die vrouw verdient een …. tegen haar ….
  Het zijn dit soort figuren die thuis altijd ruzie maken met hun man.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.