zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie moet optreden bij drukte Western Union

Politie moet optreden bij drukte Western Union

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie moest vanmorgen bijspringen om de drukte bij Western Union in goede banen te geleiden. Bij het kantoor aan de Pengelstraat was het heel druk, zoals op bovenstaande foto te zien is.

Veel mensen in Suriname krijgen valuta uit het buitenland opgestuurd en kunnen dat ophalen bij de verschillende Western Union kantoren in het land. Door de lockdown is de beschikbaarheid van de kantoren minder, terwijl juist nu door de crisis veel meer geld wordt gestuurd naar familie.

De politie is voornemens om met de bedrijven waar aan geldovermakingen wordt gedaan, in gesprek te gaan om te kijken hoe de drukte op die plekken wat te verminderen. Dat heeftt korpschef Roberto Prade bevestigd tegenover de Ware Tijd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Suriname heeft te lijden onder de economische malaise die de ndp heeft veroorzaakt.
  SuriNeds helpen niet alleen familieleden maar doen ook veel aan liefdadigheid door instellingen te ondersteunen in deze barre tijden en de pandemie maakt de situatie alleen maar erger.
  De rij die er staat is getuige van de hulp en vrijgevigheid van SuriNeds.
  Laat duidelijk zijn dat die ondanks de afstand, wij SuriNeds begaan zijn met het welzijn van land en volk.
  RobG en andere paarse rioolratten, ik zie helemaal geen postings van jullie.
  Jullie geven niet thuis en liggen op het strand te genieten van je uitkering, die wij die hard werken betalen!


  Maak melding
 2. Wat een haat word er hier verspreid. Tis toch te gek om mensen van allerlei titels te voorzien. Ik denk dat deze mensen er niet om hebben gevraagd om voor bedalaars uitgemaakt te worden. Maar dat de heersende noodsituatie, dit eist. Het salaris is in Suriname op dit moment niets meer waard. Het doet pijn om deze woorden te lezen, van iemand die zonodig wilt opvallen. Kijk eerst kritisch naar jezelf, voordat je anderen beoordeeld.


  Maak melding
 3. Tijd voor een supermarkt van de staat zodat het geld daar besteed kan worden , nu gaat het direkt weer naar die snesie enz.
  Bijna iedereen in su heeft familie in blanda , toch schelden ze je voor rotte vis als je met vakantie in su komt raar hoor.


  Maak melding
 4. Uit schaamte durft WTK.de naam van het buitenland niet op te noemen.Die buitenland is Nederland.De luie surinamers blijven maar bedelen.De Surined willen ze liever niet hebben in Suriname,maar om naar geld te bedelen zijn ze welkom.


  Maak melding
 5. Konsensi 💯.
  Er zijn heel veel mensen de wel meeleven met onze mensen in Suriname.
  Wij houden van Suriname en de Surinamers .
  Wat is een paar gulden meer waard dan een mensen leven?
  Wij zijn allemaal Surinamers, help elkaar .wij zijn ook een trotse volk , al reedt je maar één mensen leven. Hoe geweldig is dat.
  Dankjewel iedereen die wel steun en help waar je kan .
  Ik ben trots op mijn Sranan mans.
  Gado bless yu .
  Samen komen wij uit deze benarde situatie.


  Maak melding
 6. Ten tijde van Bosje stuurde mijn familie in Nederland en Amerika ons ook geld en pakketten, ik heb ze toen nadrukkelijk, maar beleefd gevraagd dat niet meer te doen. Ten eerste omdat ik vind dat als je in Suriname wilt wonen, je niet alleen de lusten, maar ook de lasten moet dragen. En ten tweede kon ik er niet tegen dat sommige familieleden jaloers werden en de pakketten niet eerlijk onder de familie verdeelden.


  Maak melding
 7. Hé, rare reacties hier op WKT, Surineds sturen geld naar luie en bedelende families in su. Wat heeft de politiek mee te maken, het is toch privé. Als je familie in NL geld wilt sturen, is toch geen reden om te gaan schelden. Ik ben er zeker van dat schreeuwers hier zelf nooit iets sturen, ze hebben niks te makken. Kali Madjoe, spreek je zo over je luie familie.
  Flyer 2 juni 2021 At 14:28
  Land van klagers, vragers en bedelaars.@@
  Flyer, hebben die mensen jou ooit geld gevraagd???? San jé bemoei só, de surineds bepalen zelf als zij geld willen geven, het is een privé kwestie.
  Je bent naar Nederland verhuist, heb hier een goede opleiding genoten, je hebt een goedbetaalde baan, dit alles, zonder eerst iets geleverd te hebben aan de Nederlandse samenleving. Je bent hier met je neus in de boter terecht gekomen. Zou jij het zo fijn vinden als Nederlanders publiekelijk zo kwetsend over jou en de andere ondankbare Surineds dingen zouden zeggen. Denk daar maar eens goed over na!!!!


  Maak melding
 8. In Nickerie was het ook niet prettig! Om half 8 was er al een drukte aan de A.K.DoergaSawstraat, omdat mensen maandag te horen kregen dat ze pas woensdag(vandaag) hun geld zouden kunnen krijgen. Om 8 uur ging de deur wel op, maar met de mededeling: niemand kan nog ontvangen. Om 11 uur had ik gebeld en kreeg te horen: “nog niet, ik weet niet wanneer. En wij gaan om half 1 sluiten” Vanwege de regen heb ik het gelaten voor vrijdag. Er is ook een heks daar als guard, die ik wel zou kunnen trainen op klantvriendelijkheid.


  Maak melding
 9. IK kryg de indruk dat men willens en wetens de situatie creeert om zodoende een beeld ontwikkeld dat het heel slecht gaat in suriname, is te raden wie daar bewust mee bezig is
  want dit ontstaat niet zomaar,maar wordt gecreeed


  Maak melding
 10. Ik stuur dozen en geld voor mijn familie, of ze dankbaar zijn of niet, laat je menselijkheid zien, of ze dankbaar of niet, al 30 jaar, niemand is verplicht om iets te doen voor een ander, zo materialistische is de mens geworden, en dat is triest Triest, het goede wat je doet, komt zeker terug, geloof het of niet, maar ik ervaar zeker alles positief, laat je familie niet in de steek, als ndp de boel heeft opgelicht, dat is een kwalijk zaak, maar laat de familie vrienden niet in de steek in deze moeilijke tijden, stel voor als jij in Suriname zou wonen, en dan,??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES