donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMedisch personeel voor Suriname kan zich opgeven via website

Medisch personeel voor Suriname kan zich opgeven via website

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname is er een tekort aan mankracht en middelen nu er een derde coronagolf is uitgebroken. Vrijdag vertrekt daarom een eerste groep van 20 tot 25 man medisch personeel naar Suriname. Het team vertrekt naar verwachting vrijdag om 11.00 uur van Schiphol naar Paramaribo.

Maar er is meer nodig, zoals infectiologen. Medisch personeel kan zich daarom vanaf vandaag, woensdag 2 juni, opgeven via een speciale website: www.NederlandvoorSuriname.nl.

Dinsdagmiddag is al een vrachtvliegtuig vol coronahulpmiddelen naar Suriname vertrokken. Personeel van Defensie vliegt woensdag ook naar Suriname om medici daar te leren hoe ze de apparatuur kunnen gebruiken.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
  1. Ach…al vergaat de wereld..in Suriname zijn bepaalde groepen gewoon aan het feesten!! En dan moet het buitenland op eigen risico Suriname komen helpen!!?? Neem alvast je eigen verantwoordelijkheid Surinamers!! Hou je aan de covidregels..dat is al een begin!! Maar is blijkbaar heel moeilijk.


    Maak melding
  2. Dit is het bewijs dat de vaccinatie goed werkt, want het Nederlands medisch personeel zou anders helemaal gek moeten zijn om naar de corona haard Suriname af te reizen als ze er niet zeker van waren dat het vaccin wel degelijk bescherming biedt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES