zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenEconomieHerstructurering van overheidsschuld Suriname

Herstructurering van overheidsschuld Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Heden heeft de regering van Suriname de voorgestelde modaliteiten voor de herstructurering van haar buitenlandse schuld aangekondigd. Het doel is om deze schuld weer op een duurzaam pad te brengen, wat de economie van Suriname en zijn bevolking ten goede zal komen.

Een ander kleiner deel van de overheidsschuld is verschuldigd aan ingezetenen. De regering en de Centrale Bank van Suriname zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat de belangen van lokale schuldeisers worden veiliggesteld op een manier die de bancaire en de financiële stabiliteit niet in gevaar brengen.

De veiligheid van ons binnenlandse financiële systeem is ook een prioriteit van het Internationaal Monetair Fonds, dat Suriname zal bijstaan in zijn economisch programma voor herstel en groei, meldt de Centrale Bank van Suriname vandaag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Goede zaak man , de herstructurering van de overheidsschuld. Wat dacht je van friends and family te ontheven? Pakiratigri bedoelt; de president heeft plechtig met de hand op zijn borst beloofd ,zaken te corrigeren en dat er wel degelijk naar het volk geluisterd wordt. Bewijs dat dan! Niet alleen het financiële gedeelte, dat behoeft geen betoog ,dat is immers vanzelfsprekend. Deze regering heeft een schuld bij de Surinaamse bevolking af te lossen. Een morele ethische schuld. Wanneer de morele schuld spaak loopt, moet het geen verwondering wekken dat de rest, en dat is het technische gedeelte, involverend buitenlandse- en binnenlandse schuld, ook in het kielzog volgt.


  Maak melding
 2. Voor PT is het nooit genoeg hij staat model voor de Surinamers die vakantiegangers lastigvallen door om een lekkers te vragen. de hele dag door dang loekoe dding smoelwerk a gersi ptjientiki beerpeh.


  Maak melding
 3. @Pakiratingie: er blijft weinig over om over te lullen. Ben je vergeten dat jou seniele leider zijn dochter tot adviseur had gebombardeerd en zijn schoonzoon tot min. van financiën, die vervolgens Suriname in deze puinhoop heeft gestort?
  Je kan liever niks zeggen en teruggaan naar het bos waar je thuishoort, jo bosgek!


  Maak melding
 4. Boesskowtoe 3 juni 2021 At 11:21
  @Pakiratingie: er blijft weinig over om over te lullen. Ben je vergeten dat jou seniele leider zijn dochter tot adviseur had gebombardeerd en zijn schoonzoon tot min. van financiën, die vervolgens Suriname in deze puinhoop heeft gestort?
  Je kan liever niks zeggen en teruggaan naar het bos waar je thuishoort, jo bosgek!
  ==============================================

  Whahahahahaha….gelijk heb je Boesskowtoe, wrijf het er maar lekker in. Sommige mensen hebben hun smoel voor straf gekregen. Al hebben ze inhoudelijk niets te zeggen, ze blijven maar roeptoeteren.


  Maak melding
 5. Laten jullie pkt met rust. Hij kent de waarheid allang, dat opa D en zijn paarse criminele boevenbende de oorzaak zijn van alle ellende in Suriname .Ook pkt zal , hopelijk, tot inkeer komen. Wacht even, wees gerust, alles komt terecht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES