Nederlandse hulpgoederen aangekomen in Suriname

56
Nederlandse hulpgoederen aangekomen in Suriname

Zojuist is dit cargovliegtuig, dat dinsdag vanuit Eindhoven (Nederland) vertrok en een tussenlanding maakte op Portugal, op de internationale luchthaven van Suriname aangekomen. Aan boord zijn diverse hulpmiddelen die ingezet worden om de coronacrisis in Suriname te verlichten.

Onder meer zijn 2x 20ft 2 militaire zuurstofcontainers en 18 dozen PPE gearriveerd. Naast de containers reist ook een 5-koppig team af naar Paramaribo.

De militairen, onder wie een apotheker en instructeurs, blijven 2 weken. Zij leren medisch personeel in Suriname hoe ze de apparatuur de komende 3 maanden kunnen gebruiken.

Vrijdag vertrekt ook een eerste groep van 20 tot 25 man medisch personeel naar Suriname. Het team vertrekt naar verwachting vrijdag om 11.00 uur van Schiphol naar Paramaribo.

56 REACTIES

 1. Pakiratigri,

  Je moet je laten nakijken. Er klopt heel wat niet bij jouw.
  Je bent zo een stuk stront die in Nederland woont en nog commentaar geeft over slavernij.

  Jullie gaan het nooit afleren. Vooruit kijken is moeilijk voor jullie. Blijf maar lekker hangen in je slavernij haat. Vandaar dat Suriname nooit vooruitgang gaat boeken.

  Wees je voorouders dankbaar dat je vandaag de dag via Suriname in Nederland zit. Anders hadden jullie in rubberen bootjes gezeten om Europa te bereiken.


  Maak melding

 2. @pakiratigri,
  de mensen van toen leven niet meer. Waren het niet de Afrikaanse broeders die
  de slaven ronselden en aan Europa verkocht . Maar jij je zin excuses voor mijn voor voor
  voor voor voor voor voor voor voor voor voor voor voor voor voor voor landgenoten.


  Maak melding

 3. @Jk,
  Wel in Nederland wonend. En dan? Van geboorte Pakiritigrianer en Surinamer. Sporen genoeg verdiend in Suriname en andere landen. Tevens Nederland. Met recht kan pakiratigri een grote bek hebben. Mijn mening zeg ik. Stoor je daar niet aan. Ik stoor me ook niet aan je. Wie zijn jouw voorouders dan? Weet jij dat als ik de keuze had gehad, ik liever in Afrika gebleven was in mijn korjaaltje ? Geen witten, geen fabrieken ,geen smartphones, geen internet, geen vliegtuigen ,geen corona, geen klimaatprobleem ,geen vervaging van normen en waarden. Slechts mijn kostgrondje, mijn pijl en boog en speren. Daar neemt pakiratigri genoegen mee.


  Maak melding

 4. Pakiratigri
  Slavernij is niet goed te praten. Echter gaat u even de realiteit na:
  1>> Hoe kwamen de slaven aan de kust bij Elmina. Zonder “product” geen handel
  2>> Wel Nederland exploiteerde plantages. de republiek der 7 provinciën, de Bataafse republiek, Frankrijk dat even overnam, het Koninkrijk der Nederlanden of waren het toch ondernemers.
  3>> Heeft NL wel iets aan Suriname overgehouden of heeft het er vermogens bij gelegd. In de hoogtij dagen bracht Suriname 5% van het BBP op maar dat was een gebied van bijna de Amazone tot de Orinoco en heel wat antilaanse eilanden.

  Natuurlijk is er leed maar het heeft iedereen gevormd naar wat ze nu zijn.

  Zie hoe Duitsland nu dealt met Namibie. Ze hebben daar begin 1900 serieus volkeren moord gepleegd (80,000 doden op een relatief kleine bevolking). Ze hebben het nu afgekocht voor euro 1.500.000.000, NL heeft iets meer in Suriname achter gelaten. door de jaren heen en bij de onafhankelijkheid. Het voordeel van al dat geld is voor het grootste deel door Bouterse zijn toedoen verdampt.


  Maak melding

 5. Ebu Jones zal op zijn blote knieën vallen en zeggen, danki, danki Ma za Chan!, danki danki Noordzee, me bedoi Hol land!.

  Ma za Chan ie bigi!, vergief mi, mi no sab sa mi bin doe.


  Maak melding

 6. Oom Bert Al wás dé NDP áán dé macht of welke regering dán ook Nederland eou altijd helpen Gezondheid van het volk móet niet ten koste gáán van een regering


  Maak melding

 7. Wat ondankbaar. Ned heeft Sur al heel wat goederen en geld geschonken en blijft geven. Sur kan altijd rekenen op Nederlandse hulp. De opmerking hierboven laat zien hoe ondankbaar men in Sur is. Als men vergoeding vanwege het slavernij verleden wil, ga dat in Afrika vragen bij de mensen die jullie verkocht en dik aan verdiend hebben. Ik denk dat jullie een schip vol schelpen krijgen ipv geld. Ze komen zelf om van de honger. Europa, waaronder Ned, helpt hen iedere keer.


  Maak melding

 8. Pakira tigri,
  Je hoeft niet in Sur te blijven. Je mag oprotten. Liefst terug zwemmen naar je geweldig continent. Sur heeft geen uitschotten nodig.
  In Afrika komen ze bij bosjes om van de honger. Wees blij dat je wat te eten hebt, ook al is het stront. Afrikanen steken massaal over naar Europa. Sluit je aan bij deze mensen. Je hoeft dan ook nooit meer te werken.


  Maak melding

 9. Ach Yor het doet zoveel pijn dat Nederland, de vijand volgens die rooie idioot boterse, wel doet
  wat de vrienden van boterse niet doen.
  Het doet zoooooooooooooooo pijn

  Su krijgt alleen humanitaire hulp, geld/investeringenkrijgen ze niet. Dat is precies wat die ka saka saka redie kilowat op rekende. wij stelen en vernielen su en dan zal het buitenland komen helpen.
  Me go. ga maar lijden en nog eens lijden. Sommige mensen moeten eerst ondervinding leren


  Maak melding

 10. Over Slavernijverleden/schuldvraag gesproken: Nederland ruilde New York toch in voor Suriname met de Engelsen? Waren er in de Engelse periode geen slavenactiviteiten?
  En ik vraag mij af of dat incestieuze bosdier heeft gehoord van de Afrikaanse variant?
  Blijf schelden op Nederland maar intussen ontvangt Suriname wel humanitaire hulp uit het voormalig moederland.


  Maak melding

 11. ze ruiken geld, geld en nog eens geld wat een schijtvolk. hun eigen mensen naaien ze aan alle kanten dan hoor je ze niet. Te achterlijk en te greedie


  Maak melding

 12. @Pakiratigri

  “Weet jij dat als ik de keuze had gehad, ik liever in Afrika gebleven was in mijn korjaaltje”

  Wie en wat houdt je tegen dan??? Je bent volwassen genoeg om keuzes te maken toch?Zijn het de euro’s of je gezin die je liever in Europa wilt hebben zodat ze een beter leven hebben?

  Mijn voorouders hebben mij geleerd om niet te janken maar om vooruit te kijken en op te bouwen.

  Ga maar lekker huilen en janken over je slavernij verleden. Waarom ga je niet in Afrika janken waarom hun je voorouders hebben verkocht aan de blanken?


  Maak melding

 13. Off topic,

  Een huilende journalist, die stampvoetend zijn beklag doet in een ingezonden stuk.

  Nee cairo, die Hollanders krijgen geen voorkeursbehandeling van politici. Bovendien bellen ze ‘collect call’ 😆😅.
  Ik snap dus niet waarom een suri journalist belt voor informatie. Mie gado je woont in dat land, dat is superlui.

  Die Hollanders (en de rest vd wereld) bivakkeren soms avonden voor een gebouw om hun prooi te kunnen spreken, soms liggen ze zelfs in de bosjes.
  Maar nee hoor, cairo wil vanuit zijn hangmat nieuws vergaren. Eehh boy zoek een andere baan hoor. Stemmingmakerij.


  Maak melding

 14. Weer zo een nodeloze leugen. Vliegtuig Nederlandse Defensie???? Het is een Russich toestel!! Het liegen is gewoon norm geworden bij WK.net!


  Maak melding

 15. Mooi JK.
  Ik heb je gevoerd naar een punt .
  Het punt van vooruitkijken. Vooruitkijken is universeel. Met dezelfde gedachte dat de slavernij een verleden is , met dezelfde gedachte zijn de december perikelen 1982 ook het verleden, ondanks de krijgsraad . De amnestiewet heeft juist gezorgd voor structuur al die tijd tot heden. Kortom ,we kijken vooruit , niet achteruit. One way or the other. Ook de NDP kan niet meer beticht worden. De overdracht is geschied vorig jaar. Je kunt niet scheiden van iemand en vervolgens een nieuwe relatie aangaan en steeds blijven terugblikken op je vorige relatie. Dat is geen vooruitgang. Jouw partner zal doodmoe van je worden. Je ben er klaar voor of niet.


  Maak melding

 16. Het verleden laten rusten toch,
  maar dan alleen wat de decembermoordpartij betreft. Niet wat het slavernijverleden betreft

  Ja als jij wil russich jongen, russich. stil maar, russisch
  we zijn de russen ooooohhhhhhh zo dankbaar


  Maak melding

 17. Het beste is dat SURINAME ZELF ZEGT aan Nederland; neem ons aub terug in het Koningkrijk der Nederlanden,want de onafhankelijkheid was niet eerlijk verlopen.


  Maak melding

 18. “de NDP kan niet meer beticht worden. De overdracht is geschied vorig jaar.”
  Toppunt van schaamteloze struisvogel-politiek.

  Tot je dood, jaar in jaar uit zal je het moeten aanhoren: het is de schuld van paars!
  Waarom, omdat de Surinamers minimaal dertig jaar de ndp ravage cq leningen moeten aflossen @paki.


  Maak melding

 19. @Pakiratigri,

  En precies dat wilde ik en wist dat je dat zou aankaarten.

  De vergelijking die jij nu maakt slaat nergens op.
  In dit geval leeft de moordenaar nog en is een berechting op zijn plaats. Als jij zo graag berechting van de slavernij verleden wil, moet je die mensen gaan berechten die de slavenhandel gepleegd hebben en de mensen die jullie voorouders verkocht hebben.
  De dag dat de moordenaar de pijp uit is, is het voor mij verleden tijd.


  Maak melding

 20. Die Defensie vliegtuig hoef niet leeg terug,mag DDB Bravo als vracht meenemen naarScheveningen.Zal Suriname zeker in rustige vaarwater verder varen.


  Maak melding

 21. Hoogie de wakt in koloniale Covid -19 virus Asta Zenica of tra prik fu Noordzee.

  Hoogie, Mek din kon, we wakti den prik. Luku te me tak sani. moet sommige zakrn met een korrelte dout nemen. De soep eordt niet zo heet gegeten als het wordt opgediend.

  Srsnan nanga Holland ms tarra nsnga tiki.


  Maak melding

 22. Wat lees ik voor belachelyke stellingen, geen enkel gevoei voor een nationaal Suriname
  men moet daar vast aan wennen, suriname is een staat op zich,en zal nooit meer terug keren tot het koninkryk der nederlanden,laat dit duidelyk zyn.
  Het is een zuid americaans land en behoor dus aan de inheemse bevolking toe , laat daar geen meningverschil over bestaan
  je kunt naar europa of naar het land van afkomst, want wy gaan hier orde op zaken moeten stellen,de inheemse bevolking is helemaal niet bezig met jullie hebzucht en de wedloop met hei westen


  Maak melding

 23. Slaaf of geen slaaf en de slavernij, toen ze mijn volk naar Suriname bracht ,vluchten zij allemaal het binnenland in, mijn volk is lui en lesi?


  Maak melding

 24. JK, jo waardeloze ezel! Het is duidelijk dat je het niet verder dan LBGO, ik denk 3e klas, hebt volgehouden. Je hoeft maar naar de foto te kijken koebie! Elk vliegtuig draagt haar nationale vlag, EZEL!
  @Redskin: Niet omdat het jou ene malle moer aangaat, maar omdat jou verstand is beneveld door de schijt van jou leider, ik ben 60+er en ben volledig gevaccineerd, met AZ. Dus probeer niet je tong nog dieper in Chan zijn aars te duwen, je zit bijkans al voorbij de endeldarm!!


  Maak melding

 25. @RBrown: Dit is altijd het gedachtengoed geweest van de VHP, terug naar de staat van kolonie en nu ze aan de macht zijn zullen ze er alles aan doen die natte droom waar te maken.


  Maak melding

 26. pakiratigri 2 juni 2021 At 19:39
  Geen witten, geen fabrieken ,geen smartphones, geen internet, geen vliegtuigen ,geen corona, geen klimaatprobleem ,geen vervaging van normen en waarden.
  ===========================================

  Ik weet echt niet onder welke steen je vandaan komt.
  Hoewel de rest ook discutabel blijft, is er waarschijnlijk één ding wat zondermeer klopt: “geen vervaging van normen en waarden”. Die had je toch al niet.


  Maak melding

 27. Lullo, dus als je een auto huurt met reclame daarop en je vervoert daarin spullen dan zijn de spullen van de verhuurder?
  Doe niet zo dom jongen, mars ga terug in je hok en ga je schamen


  Maak melding

 28. @Lucien Karwafodi

  Je bent weer aan het schelden, razen en tieren.
  Waar je een commenter beledigt dat hij/zij niet verder is gekomen dan de derde klas LBGO, vraag ik me af of dat nodig is.
  Het is jouw verstand en niet jou verstand.

  Nederland zal nooit meer Suriname onder haar hoede nemen. Nederland wist niet hoe snel af te komen van Suriname dat ze niet eens met de VHP daarover wilden discussiëren. Vandaar dat in zeer korte tijd de onafhankelijkheid een feit was.
  Later had Den Uyl er ook spijt van dat hij zijn oor maar aan 1 kant, de kant van de NPS, had laten hangen.
  Hij was zich een hoedje geschrokken met de massa migratie van Surinamers naar Nederland. Toen pas dronk het tot hem door wat hij had gedaan. Nederland moest al die Surinamers opvangen. Wat zullen Den Uyl maar ook Pronk toch geschrokken zijn wat ze de helft van de Surinaamse bevolking hadden aangedaan.

  Santokhi heeft echt de intentie niet om Suriname weer in de schoot van Nederland te werpen. Hij wil alleen samenwerken.
  Met jou zeggen veel Surinamers, de meeste creolen, dat hij dat zou willen.
  Dat is een verzinsel.
  Bovendien kan naar mijn weten een onafhankelijk land die status nooit meer kwijtraken.


  Maak melding

 29. @Viyayarni: Ach, jij bent de zoveelste nep-responder op dit forum dat wordt ingezet dit leugenkabinet, werkarm van Nederland te beschermen, waarschijnlijk ook de zoveelste alias van een van de vaste VHPtrollen hier. Maar ja, het achtereind van een ezel zal nooit kunnen bevroeden hoe een paard denkt.
  @Wim: je snapt mijn punt niet. Verwonderlijk?….nee! Ga maar door met het tongen van Chan zijn go’olo hoor? Jullie lijken wel een wedstrijd te houden, wie zijn tong het verst naar binnen gaat!!


  Maak melding

 30. Ondertussen is de roverheid afgestapt van de verplichting een beveiligheidsbureau in de hand te nemen ter quarantainebewaking. Natuurlijk zijn zij ook hier op dit forum bezig en hebben lijntjes met de WK.net en de moderator van dit forum. Ik heb onlangs haarfijn uit de doeken gedaan hoe dhr B van de VHP middels zijn bewakingsbedrijf in SU, i.s.m. zijn reisburo in NL tegen extra betaling zorgde voor een LEGALE!!! toestemming tot inreizen door BUZA!!! verstrekt!! Zijn ze geschrokken van de deze note? Is het damagecontrol? Want laten we eerlijk zijn, de situatie nu is nog erger dan tijdens hun illegale praktijken! Zou je dan juist nu dit soort beschermende maatregelen stoppen? Gaan jullie maar los!! Ik schenk intussen een lekkere orgade met ijs.


  Maak melding

 31. @Lucien karwafodi,

  Heb je je zelf ooit in de spiegel gekeken??
  Kijk een keer heel goed dan zie je dat je gewoon erger ben dan een achterwerk van een varken.
  Jij denkt dat ik de 3e klas heb gedaan. (Denken doen ezels)
  Ik weet van jou zeker dat je geen diploma’s heb gehaald.

  Je mag me reet kussen (Als je tenminste een schone bek heb)


  Maak melding

 32. Lucien Kafowroe is weer eens gefrustreerd, is gisteravond weer niet aan z’n trekken gekomen.
  Begrijpelijk… zo’n figuur lust alleen bofroes en die leven diep in het bos.
  Ook zij moeten niks meer van hem hebben, daarom is hij naar de stad gevlucht.
  Zielig figuur met zijn complottheorieen die niemand geloofd.


  Maak melding

 33. Stemmingmakerij!
  Afschaffing bewaking, geld alleen voor volledig gevaccineerden. Ook jij mag vanaf maandag een stempel in je ‘gele boekje’ ophalen. Geen verplichte test en geen bewaking nodig.

  De rest is verplicht om in quarantaine te gaan bij beveiligingsbedrijf Malcolm B. (man v Peggy B) of Melvin L. ( je weet wel wie).

  Wie is B? waiting…..
  Orgeade met ijs, nou pinot grigio voor ons.


  Maak melding

 34. Dag lucie, ik wed met je, dat je het, net als je alterego robje, het hier op WTK leuk vindt. Anders was je langating verkast naar faja pepre om mee te gaan huilen met de paarse djamoe edes en wolven en die seniele baviaan opa D. En nu maar schelden mi boi. Kos kos ne broko zoro. PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE jo paarse djamo ede?


  Maak melding

 35. Wat ik lees is niets anders dan wraakgevoelens jegens nederland die zich nu uit de naad werken om Suriname bij te staan in deze moeilijke tijd.carona maak geen onderschijd tussen armen en rijken.Ondanks dat veel Nederlanders het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen,zijn ze altijd bereid hun laatse geld beschikbaar te stellen voor hulp aan Suriname.
  Dit zijn de echte christenen die altijd bereid zijn hun broeders en zusters te helpen in Suriname.Ook ik ben mij bwust wat twee honderd jaar geleden gebeurd is Ik ben trots op mijn donkere vrouw en verwerp rassisten .
  Laten wij samen werken en Suriname helpen.Tangboen Leo Snel


  Maak melding

 36. @Lucien Karwafodi
  Neem het jou niet kwalijk dat je in de puberteit ben blijven hangen.
  Jouw gedrag is niet het gedrag dat bij een volwassene hoort.


  Maak melding

 37. Nederland stuurt humanitaire hulp, omdat zij het “netjes” willen houden, is hun goed recht, maar wanneer de Nederlanders morgen de olie komen halen brullen jullie ineens anders.
  Nu lees ik alleen maar hosanna en nogmaals hosanna, de misdaden in het verleden door de “Nederlanders” begaan worden nu ineens goedgepraat, je gaat nog geloven dat de voorouders van de Afro- Surinamers zelf schuldig zijn aan de slavernij. De Bakra heeft niks verkeert gedaan, het zijn de eigen Afrikaners die hun mensen hebben verkocht, de witte meester heeft geen profijt gehad aan slavernij lees je hier en daar enz. Ze zijn zo blij, de witte meester heeft weer hulp gegeven. Hierin zien zij hun “misplaatste” onderdanigheid voor de Witte bevestigt, zonder de witte zal niks lukken.

  Nog een vliegtuig met hulpgoederen uit nederland en iedereen is ineens “wit”.
  Ik vraag mij af waarmee jullie bezig zijn.
  De Nazi’s zijn al 70 jaar verslagen, maar als je de reacties mag geloven, zijn hun nazaten en gedachtegoed nog springlevend.
  Lees de reacties van de Sranan mang’s over hun eigen Sranan mang’s, je gaat je diep schamen.
  Een goeie scholing, hoog opgeleid, daarvan krijg je nog geen andere inborst. Mijn lieve ouwe zou zeggen: al draagt een aap een gouden ring, hij is en blijft een lelijk ding, maw. jong geleerd (meegekregen bij de opvoeding) oud gedaan. Eenmaal een klootzak altijd een klootzak.🙈🙈🙈
  Elkaar uitmaken voor “rotte vis”, de bakra ligt in een deuk!!! Moet je de “zwartjes” ( sorry dat ik het even zo moet zeggen) , “kroes-en glad harigen” (de bakra kent/maakt geen onderscheidt), elkaar zien afmaken, ongeciviliseerd volk. Altijd al geweten zal de bakra zeggen, en dit straalt over naar de goede Sranan sma, sari tori.


  Maak melding

 38. HELP een zwaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gefrustreerde idioot komt zijn frustraties hier losgooien
  loop maar leeg pony, loop maar leeg.
  VOLLEDIG gehersenspoeld door de sekte van bouterse.
  De Nazi’s zijn verslagen, maar deze nsb’er, zoals hij door anderen hier wel eens wordt genoemt is niet meer te redden.
  Wat een walgelijk sujet is dit toch. Lager dan dit bestaaaaaaat gewoon niet.
  Hoe slecht kan een dagoe toch zijn en dan zeggen jullie hier dat honden niet slecht zijn, het is hun baas .
  🤔🤔🤔🤔 hebben jullie dan toch gelijk???


  Maak melding

 39. Wim, jij loopt leeg omdat je de waarheid niet aankan. Sari tori. Waarom lees je de reacties van je Matties niet nog een keer, voordat jij je zo idioot gedraagt, je matties weten wel beter, misschien dat je weinige hersens nog kunnen bevatten wat je net gelezen hebt. Je mag alles van mij vinden, maar één ding ben ik niet en dat is dat ik mijn afkomst en geschiedenis nooit en te nimmer ga verloochenen, ook niet voor een aalmoes.
  Ja, de echte nazi’s zijn verslagen, maar hun nazaten, waaronder jij, want je hebt je net verraden,( de “goeden” weten dat ik hen niet bedoelt) leven nog voort met hun walgelijke denkbeelden. Blijf maar lekker schelden en je gif verspreiden. Vindt jij het bijvoorbeeld gepast hoe zij over de Marrons schrijven, ala jij dat dan ben jij een verloren ziel, geen weg terug🙈


  Maak melding

 40. Zoooo, er is veel gebeurd terwijl ik aan het werk was, weet je wel, misschien wel een van jullie ouders of ander familielid in leven houden, maar ja, daar heb ik voor gekozen en dat zal ik blijven doen. Met z’n allen weer eens los op Luciën, je frustratie uitschreeuwen bij gebrek aan argumenten. Het is elke keer weer grappig te zien hoeveel van jullie dezelfde pijn hebben als ik een van jullie weer eens de waarheid zeg, komt het doordat het slechts een handjevol VHP-losers onder verschillende aliassen is die hier, na zich afgetrokken te hebben bij een foto van hun liegende leider, hun orgasme vieren door de grootste onzin te verkondigen? Ondertussen heeft Viyayarni alias JK en nog een aantal andere aliassen mijn gelijk bewezen, jullie zijn aardsbedriegers!! Stelletje anus-tongers!!


  Maak melding

 41. Ach ja, Esmerald of whatever. De beveiligingsbedrijven zijn ook bij de niet- of onvolledig gevaccineerden buitenwerking gesteld in deze, mar dat wist je al, maar natuurlijk kies je ervoor zaken anders te brengen want het liegen is voor jou en de andere trollen normaal. Wie B….l is, moet je aan je baas vragen of aan Ramdin, want zijn ministerie zat in dat criminele netwerk. Met andere namen zwaaien om de boel af te leiden werkt niet!! Dit is algemeen bekend, maar toen ik het op dit forum aankaartte, werk mijn comment weggemoffeld, zoals vaker, als de waarheid jullie weer eens pijn zal doen!


  Maak melding

 42. Trauma verwerking kan over het algemeen een heel erg pijnlijk proces zijn. Soms moet je ook kunnen loslaten en ervoor waken niet zoveel onzinnige opmerkingen te plaatsen waar niemand iets positief mee kan.
  Sommige van jullie malloten zullen op de één of andere manier altijd slaaf blijven. En dat is waarschijnlijk maar goed ook. Er is geen land met zulke figuren te bezeilen.


  Maak melding

 43. @Wim: Overigens heb ik niet beweerd dat de hulpgoederen door Rusland zijn gestuurd. Ik zei enkel dat het een Russisch toestel betrof terwijl WK schrijft dat het een Nedrlands Militair Vliegtuig betrof. Koebie!!


  Maak melding

 44. Yeah right, verpleegster whatever!
  Ik hoef niets te bewijzen, geïnteresseerden
  kunnen zelf het bericht opzoeken.
  Dit is het zoveelste voorbeeld van een mislukte destabilisatie van paars.

  Orgeade in het ziekenhuis, net echt. De echte IC’ers zijn niet aanspreekbaar en totaal uitgeput na een dienst. Knap hoor dat jij in staat bent om na een “zware” dienst leugens te verspreiden en te razen en tieren op wkn.


  Maak melding

 45. En natuurlijk wist de Moderator weer niet hoe snel hij de ontmaskering van JK en Viyayarnie moest verwijderen. Een en dezelfde persoon die hier onder verschillende nepprofielen rondraast en als je het mij vraagt is het de Moderator zelf. Geen wonder dat er een aantal vaste bedriegers elke keer los gaan op mijn comments, allemaal dezelfde loser!! Waarschijnlijk slik je je pillen tegen schyzofrenie niet op tijd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.