NDP’er Ebu Jones positief getest op COVID-19 na politiebond protest

38
NDP'er Ebu Jones positief getest op COVID-19 na politiebond protest
Jones op 20 mei tijdens het protest in gesprek tussen de drukke mensenmassa.

DNA-lid voor de NDP Ebu Jones is besmet met het coronavirus. Dat heeft Rabin Parmessar, fractieleider van de NDP in het parlement, bevestigd tegenover de Surinaamse krant Dagblad Suriname.

Jones is één van de NDP’ers die op 20 mei jongstleden aanwezig was bij de drukke protestactie van de politiebond. Op dat protest was veel kritiek omdat bijna alle coronamaatregelen werden genegerd. Zo werd er weinig aan social distancing gedaan.

Parmessar zegt tegen de krant dat Jones twee dagen daarna positief werd getest. Het is niet duidelijk of hij de besmetting daar heeft opgelopen, maar veel mensen hielden hun hart vast voor de gevolgen van de onveilige bijeenkomst.


38 REACTIES

 1. zie je wel dat deze protestactie is opgezet door de ndp , er zullen velen covid krijgen die daar op die protestmars waren , door die oenen hebben we hier lockdown.


  Maak melding

 2. Je mist het punt als je denkt dat het laten zien dat iemand die zich verzet tegen overmacht door de overheid bij het opleggen van lockdowns en maskers, uiteindelijk besmet raakt. Het punt is niet dat het virus niet bestaat. Het punt is a) zijn lockdowns en maskers wetenschappelijk bewezen effectief te zijn? b) is er een precedent voor het isoleren van gezonde mensen? c) wat heeft de overheid positief gedaan om mensen daadwerkelijk te behandelen en profylactische middelen te bieden waarvan de effectiviteit al ruimschoots is bewezen? Je argument is hetzelfde als zeggen dat iemand die zich verzet tegen gedwongen quarantaine om gebroken benen te voorkomen, en die vervolgens zijn been breekt, bewijst dat de overheid veiligheidsquarantaines moet opleggen! Belachelijk!


  Maak melding

 3. Gerard 1 juni 2021 At 03:12
  a) zijn lockdowns en maskers wetenschappelijk bewezen effectief te zijn?

  Ja. parool.nl/nederland/internationaal-onderzoek-mondkapjes-werken-tegen-verspreiding-corona~b47409ba/

  b) is er een precedent voor het isoleren van gezonde mensen?

  Ja, genoeg over te vinden.

  c) wat heeft de overheid positief gedaan om mensen daadwerkelijk te behandelen en profylactische middelen te bieden waarvan de effectiviteit al ruimschoots is bewezen?

  Vaccinatie. Dus, prikken, prikken en prikken.


  Maak melding

 4. Wie niet wil horen moet voelen. Hebben zoveel mensen hun leven in gevaar gebracht. De natuur heeft zijn werk gedaan en men ruimt zich zelf wel op.


  Maak melding

 5. “Ebu Jones zijn verantwoordelijkheidsgevoel om voor de slachtoffers van het wrede regeringsbeleid op te komen heeft voor hem verkeerd uitgepakt”

  Is niet vergelijken met 7 en 8 dec.1982, want toen hebben 15 vooraanstaande Surinamers hun verantwoordelijkheidsgevoel met de dood moeten bekopen onder de heersende dictatuur.
  Ebu Jones kies joe moi…


  Maak melding

 6. Als men zich niet aan de covidregels houdt, zijn dit de gevolgen; ongeacht politieke kleur. De paarse partij wilde scoren over de rug van de politiebond. Ik hoop niet dat er meer besmettingen zijn vanwege de ondoordachte actie van de politiebond. Als dat het geval is, moet de regering hen verantwoordelijk houden, stelletje egotrippers. Want de gevolgen zullen nog desastreuzer zijn voor onze fragiele gezondheidszorg. Ebu, beterschap . Laat dit een waarschuwing zijn, voordat jullie weer gaan blerren in DNA over van alles en nog wat.
  Covid maakt geen onderscheid.


  Maak melding

 7. RobG

  1 juni 2021 At 07:54

  Ebu Jones zijn verantwoordelijkheidsgevoel om voor de slachtoffers van het wrede regeringsbeleid op te komen heeft voor hem verkeerd uitgepakt. Een niet gewild gevolg voor een onbedachtzaam moment. Als iemand besmet raakt met het coronavirus duurt het meestal 5 tot 6 dagen voordat de persoon klachten krijgt. De incubatietijd ligt tussen de 2 en 14 dagen. We moeten ervan uitgaan dat er meerdere personen besmettingen hebben opgelopen. Ik houd mijn hart vast met deze zeer besmettelijke Braziliaanse variant. In het meest pessimistisch geval kan wel meer dan de helft van de bevolking besmet raken. God zij met ons land.

  ===============================================

  RobG, eindelijk erken je de problemen van de Braziliaanse variant. Suriname is te klein om dit zelfstandig op te lossen (welke regering daar ook zit). Het land telt simpelweg te weinig IC bedden en medicijnen om het op te lossen. Alleen vaccineren bied uitweg. Wees blij dat Nederland de helpende hand bied.


  Maak melding

 8. Beste famiri, de Nonchalante Druga Partij wil scoren!!!!!
  Wat Bouta hoor je niet meer en als Bouta in de toekomst geen rol meer speelt willen de ndp volgelingen van druga baas hun positie niet kwijt. Ze willen nl hun tanden /verrotte tanden nog steeds laten zien. Beste Ebu nou je poe!!!!!!!!


  Maak melding

 9. Goed begin is het halve werk.

  Nu alles en iedereen die paars gelieerd is, ook aan de besmettingsketting. Inclusief de reeds opgesloten, veroordeelde, en op de vlucht geslagen paarse ratten.

  Uitroeien is de enige optie.


  Maak melding

 10. Lucht je komt niet meer uit je woorden. Er zijn geen woorden meer over. Na ndp is iedereen een 3e wereld bewoner. Jij bent gewoon dom en weet totaal niks over politiek. Als je zo overall op tegen bent laat je dan niet vaccineren. Jou God Adhin heeft medicijnen.


  Maak melding

 11. Lucien 1 juni 2021 At 10:31

  Alias dokter Koso, misschien moeten ze jou inhuren om het te onderzoeken.
  Vergeet je speurneus niet op te zetten en vergrootglas mee te nemen 🙂
  En WTK.Net heeft medische deskundigen in dienst noh….????


  Maak melding

 12. Mensen die door protest besmet zijn geraakt moet laatste in de rij staan voor medisch hulp. Laat de natuur de paarse criminelen opruimen. In de toekomst is het goed voor de ontwikkeling van het land en de economie.


  Maak melding

 13. Allemaal zure azijnpissers hier op WKT; dhr Jones vond het nodig om te demonstreren tegen het beleid van deze regering, is zijn democratisch recht, en is onfortuinlijk besmet geraakt, het is wat anders als je je niet houdt aan de Corona regels, besmetting kan iedereen overkomen, ook de azijnpissers.


  Maak melding

 14. Gouverneur Kielsta zou de juiste formule toepassen om het probleem van EBu Jones in de Surinaamse Mij op te lossen. Hij zou nooit meer last hebben van zijn demo’s.

  Gewoon voorgoed tap eyes laten worden. Dit is de kans.


  Maak melding

 15. Denk jullie echt dat hij de enigste is? De hele demonstratie was een hot spot van besmettingen, een super spreader.
  Een demonstratie door de leiding van de Politiebond die paars is en met de paarse agenda bezig is.
  Nooit heb je deze klojo’s gehoord toen de NDP aan de macht was. Maar nu een andere regering aan het bewind is om de gigantische troep die de vorige regering heeft achtergelaten, moeten ze zich op zo’n agressieve manier laten horen. Ik wacht nog op de strafrechtelijke- en tuchtrechtelijke maatregelen van de justitiële autoriteiten. Het leek wel de maffia die aan het demonstreren en ageren was. Of het is de maffia die bezig was.


  Maak melding

 16. @JK, zelfs de grootste tegenstanders van de NDP die bij de VHP waren aangesloten zeggen dat de NDP groeiende is. Deze personen kotsen nu over de VHP. Men voelt zich zwaar belazerd door de VHP en Abop. De NDP met haar huidige 16 zetels in het parlement is nu behoorlijk gegroeid. De NDP walst over de VHP als er nu verkiezingen worden gehouden.


  Maak melding

 17. Die hele NDP kliek was aanwezig en een verdwaalde Pakkitow.
  Moge het duidelijk zijn wat de bedoeling was van die paarse protest, die dag was trouwens ook een paarse persconferentie gepland maar om duistere redenen is dat gecanceld.

  De paarse protesten laten trouwens heel goed zien waar het NDP-volk nog uitbestaat.

  Een groot voordeel is dat de NDP voor dekolonisatie is etc dus van die Europese zuurstof willen ze niks weten en hebben. Laat hun nu ook in hun waarde en zet ze apart in quarantaine in OCER zonder al dat Europese bemoeienis en hulpmiddelen. Dan blijft er genoeg over voor de Surinamers die wel dankbaar zijn en een bijdrage willen leveren voor een beter Suriname.

  Tje poti.
  Maar je hebt het zelf gezocht. Tek dja !

  Nogmaals mijn dank aan Slim-Suriname voor het geen gehoor geven aan de paarse protesten en de paarse paniekzaaiers.

  Gado de wi fesimang. Krakti !


  Maak melding

 18. Rob, nu walst covid over de NDP heen. En al die burikies, die daar aanwezig waren. Nogmaals, covid maakt GEEN onderscheid, wat voor politieke kleur je bent. Dus wat is je punt?


  Maak melding

 19. Zolang men maar een stok kan vinden om te slaan. Is het raak hier op Wtk. Hoogstwaarschijnlijk heeft Dhr. Jones de besmetting eerder opgelopen. Zoals eerder al aangegeven bedraagt de incubatietijd 5 tot 6 dagen voordat men merkt dat men besmet is. Zowel de auteur als de haters hier, maken zich schuldig aan ongefundeerde beweringen. De huidige massa spreading events georganiseerd door de huidige beleidsmakers, worden niet benoemd. Laten we met zn allen wel eerlijk blijven en geen vieze spelletjes spelen.


  Maak melding

 20. @RobG

  Waar haal jij die info vandaan dat de NDP weer groeiende is. Misschien heb ik berichten uit de media daarover gemist.
  Uit welke bronnen put jij je info?


  Maak melding

 21. is ebu de enige die besmet is geraakt. ik denk dat er duizenden besmet zullen raken, want corona is overdraagbaar,
  dus 1000 mensen tijdens de protest x 50 mensen in je omgeving die besmet is al gauw 50.000 mensen. het is nu al duidelijk dat de NDP ratten mensen met moedwil opruimen

  tjee


  Maak melding

 22. Ik hoop althans dat deze exponent van de NDP en alle NDP-ers zo consequent zijn om de vaccinatie te weigeren en allemaal aan de oso drisie gaan op instructie van Adhin. De NDP elite is de grote vloek die Suriname heeft getroffen. Een vloek, een ramp van je welste. Een grote ramp, een sociale ramp, een morele ramp die nu Suriname treft. Iedereen is aan de bedelstaf door het beleid dat deze NDP de afgelopen 10 jaar heeft gevoerd. Deze NDP heeft Suriname kreupel gemaakt en Suriname tot een bedelaar en wanbetaler gemaakt. Nu moet regering Chan overal in de wereld bedelen voor vaccins en good will. Dankzij die paarse strontzakken.


  Maak melding

 23. Tuurlijk heeft hij het tijdens het protest van 20 mei opgelopen.
  Net als de vele politie mensen van bureau nieuwe haven, bureau houttuin, bureau henar en de motor surveillance dienst.
  Hopelijk heeft die meneer op de foto zich laten testen.

  Het virus is gemuteerd en besmettelijker dan dan vorig jaar en komt veelvuldig bij de middenjongere groep voor.


  Maak melding

 24. Wij hebben tegenwoordig ook virologen op afstand. Geen wonder dat er groepen mensen zijn die geen vaccine willen. Allemaal praatjes van randdebielen.


  Maak melding

 25. RobG 1 juni 2021 At 15:40
  @JK, zelfs de grootste tegenstanders van de NDP die bij de VHP waren aangesloten zeggen dat de NDP groeiende is. Deze personen kotsen nu over de VHP. Men voelt zich zwaar belazerd door de VHP en Abop. De NDP met haar huidige 16 zetels in het parlement is nu behoorlijk gegroeid. De NDP walst over de VHP als er nu verkiezingen worden gehouden.
  ======================================================

  Nep nieuws, stemmingmakerij…de NDP is op sterven na dood. Wat je nu nog ziet is bij gelegenheid over de ruggen van andere groeperingen proberen een graantje mee te pakken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.