10 coronadoden op de laatste dag van mei genoteerd

8
dood na COVID-19 besmetting
Archieffoto: coronadode in Suriname.

In Suriname is de maand mei afgesloten met 10 coronadoden en 190 nieuwe COVID-19 besmettingen, na 419 keer testen (45%). Dat blijkt maandagavond 31 mei uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal COVID-19 patiënten in ziekenhuizen is gestegen van 212 naar 222. Op de intensive care worden momenteel 30 personen behandeld.

In totaal zijn in Suriname sinds de start van de pandemie tot nu toe meer dan 300 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus.

De cijfers van maandag 31 mei:

8 REACTIES

 1. 10 corona doden op één dag? A no grap. Ik twijfelde in het begin ook of ik me zou laten vaccineren, maar intussen heeft de Braziliaanse variant van het virus mij over de streep getrokken. Ook de gang van zaken in Nederland en Curaçao, nadat steeds meer mensen daar gevaccineerd werden, heeft een handje geholpen mij van mening te doen veranderen.


  Maak melding

 2. Degenen die niet gevaccineerd willen worden niet dwingen. Als ze besmet raken besmetten ze ook hun eigen familieleden. En als ze sterven blijft er meer geld over van IMF voor de rest van de bevolking. Het is hard om te zeggen maar het is waar.


  Maak melding

 3. En vooral massaal blijven demonstreren, zoals die laaggeschoolde politie en hersenloze Pique droeftoeters.

  Dan is dit het resultaat…..you get what you want.


  Maak melding

 4. Jane mogen we je vac bewijs zien ?? met je harteloos gevoelloos DNA, velen weigeren de vaccin ook me witte buurvrouw en een legertje van haar soort.
  Is angst om ook dood te gaan aan de vaccin, niemand wil sterven toch.
  10 doden is echt veel.
  Hulp komt volgende week uit nederland gelukkig maar dan hebben de mensen in suriname nog een eerlijke kans om de levensreddende zuurstof te krijgen zonder NEPOTISME en ongeacht je ras.Gelijke rechten zonder tjoekoe.


  Maak melding

 5. Ook al helpt een vaccinatie voor kwetsbaren, maar 100% bescherming bied het niet. Je kunt alsnog besmet raken en anderen besmetten. Alhoewel kwetsbaren beter zijn beschermt.


  Maak melding

 6. Beste Jane, enkele maanden geleden ben ik besmet geraakt. Ik leef nog, net als tig anderen om me heen die positief getest waren, niemand in mijn omgeving is als gevolg daarvan overleden.
  Je mag mijn prik hebben als je wil, het is Pfizer of Moderna. Asjeblieft kies maar één uit. Sterkte


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.