Alerte buurtbewoners betrappen inbrekers op heterdaad

9
De politie in Suriname

De 23-jarige Stiffilio G. en de 22-jarige Orveo B. zijn in de vroege ochtend van maandag 24 mei aan de Duisburglaan door de politie van het bureau Flora aangehouden. Dit duo had gepoogd in te breken in een handelszaak meldt het Korps Politie Suriname.

De jongemannen zagen kans een ladder te plaatsen tegen de voorgevel van het gebouw, waarna zij een raam kapotsloegen. Bij die gelegenheid moeten de inbrekers door alerte buurtbewoners op heterdaad zijn betrapt, waarna deze de politie inschakelden.

Toen de twee verdachten doorhadden dat zij waren betrapt, kozen zij het hazenpad. De politie die de melding kreeg van het Command Center reed direct naar de plek voor onderzoek en hield de notoire inbreker Stiffilio aan. Zijn kompaan Orveo werd kort daarna in de kraag gevat.

Het tweetal is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie.

9 REACTIES

 1. Goed zo Birti mang ! Pak ze gezamenlijk aan want SAMEN STAAN WIJ STERK..!! WEg met dat geboefte. Ik begin mij steeds veiliger te voelen in mijn buurt. Buurt App helpt ook en is sneller.


  Maak melding

 2. Ik mag misschien niet zeggen, maar u weet in uw gedachte wat ik wilde zeggen daarom ga ik het niet schrijven, want anders word ik voor racist uitgemaakt !!!!


  Maak melding

 3. Diampolo,
  Ik sluit me bij je aan. Ik ga er verder ook geen woorden aan vuil maken, anders wordt ik misschien ook voor racist uit gemaakt.


  Maak melding

 4. @Diampolo. Pakiratigri weet wat je wilt zeggen. Het is geen kwestie van racisme. Iets wat je bent, hoeft niet telkenmaal bewezen te worden. Het is het volgende; je hebt broers en zussen met allemaal glad haar en jij bent de enige met krullend haar. Bovendien heb je een vrij brede neus die ook verschilt van de rest. Pakiratigri zal je het geheimpje verklappen. Pakiratigri heeft je moeder ontmoet en het een heeft tot het ander geleid. Zo zoonlief , nu weet je wie je biologische vader is. Nu je volwassen geworden bent, heeft pakiratigri het nodig geacht je op de hoogte te brengen. Mijn zoon ,mijn bastaardje ,mijn halfbloedje ,je bent ook een negeoger! Wees trots daarop en haal nooit je eigen volk neer. Het Surinaamse volk aldus.

  @Yor aan Diampolo,

  Ik sluit me bij je aan. Ik ga er verder ook geen woorden aan vuil maken, anders wordt ik misschien ook voor racist uit gemaakt.

  (“Wordt ik “), zonder de T. Het is (Ik word). Door het omdraaien blijft de stam alsnog behouden. Vergeet niet ; net zoals als een alcoholverslaafde niet zal toegeven dat hij overmatig drinkt, zo zal ook een racist niet willen erkennen dat hij er eentje is. Laat je begeleiden jochie.


  Maak melding

 5. Pakiratigri,
  Ik schreef, ik wordt. Ik weet heus wel hoe je ik word moet schrijven. Alles gaat snel en soms zie ik mijn eigen schrijffout niet. Goede Nederlandse zinnen en een goed onderbouwd verhaal is ook belangrijk. Lees maar die onzin die je hierboven hebt geschreven. Net een djoeka die Nederlands leert schrijven.
  Ik zie heel wat fouten zoals bv hij hadt en misgien. Ik stoor me niet aan omdat ik geen leraar Nederlands ben. Het gaat om de boodschap in je uitdraagt in deze rubriek. Maak je druk om andere dingen. Als ik jouw verhaal lees dan denk ik dat jij je lagere school niet hebt afgemaakt. Inderdaad, laat je bijscholen jochie. Als je je pa had gekend, had hij je wel naar school gestuurd.


  Maak melding

 6. Yor,

  Jouw accent lag op racisme. Vandaar dat jij een tikje krijgt. Je krijgt nu een confrontatie met jezelf die je op mij projecteert. Wel via een andere weg. Ik heb je gewoon een tikje gegeven. Zo zullen er nog meerdere volgen als je zo doorgaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.