Dief geeft valse personalia op bij aanhouding

3
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De politie van het bureau Rijsdijk hield in de nacht van woensdag 18 mei bij een inbraak in een winkelpand aan de Sawariweg de 23-jarige Delano L. aan. Zijn twee kompanen zagen kans uit handen van de politie te blijven, meldt het Korps Politie Suriname.

Bij nader politieonderzoek werd bij verificatie bij het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) geconstateerd dat Delano L. niet in het bestand voorkwam. De verdachte werd hiermee geconfronteerd en gaf toe een valse personalia te hebben doorgegeven.

Deze 23-jarige verdachte is ten rechte genaamd Humbert A. meldt de politie. Aan de opsporing en aanhouding van zijn twee voortvluchtige kompanen wordt gewerkt aldus de politie.


3 REACTIES

  1. De naam D. Delano B. zou 35 jaar geleden effect hebben gehad, nu maakt iedereen een grote TJURI bij het horen van die naam, omdat het hetzelfde beeld oproept dat hoort bij de naam Bassie Alzheimer.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.