Man dood na val van bromfiets

4
Man dood na val van bromfiets
Verschillende eenheden van de Surinaamse politie waren ter plekke bezig met het onderzoek.

In de Skoerkistraat, een zijstraat van de Gongrijpstraat in Suriname, is een man vanmorgen rond 07.00u van zijn bromfiets gevallen. Buurtbewoners hebben de bromfietser daarna naar zijn woonadres gebracht, dat enkele huizen verder in de straat is.

De politie van Centrum werd gealarmeerd die voor onderzoek ter plaatse ging. Een ambulance werd ingeschakeld maar bij nader onderzoek van het ambulancepersoneel bleek dat de man geen teken van leven vertoonde.

Een arts stelde officiële dood vast. Het is niet bekend of het lichaam voor obductie in beslag is genomen. De politie van Centrum heeft de zaak in onderzoek.


4 REACTIES

 1. Het komt de laatste tijd steeds vaker voor dat gezonde Surinamers onverwacht en onverklaarbaar doodgaan. Waar zou dat toch aan kunnen liggen?


  Maak melding

 2. Zorgen voor morgen, kan ook hartinfarct optreden, teveel praktiseren kan ook lichamelijk probleem geven, Mensen maak het je makkelijk, in deze moeilijke tijden, het komt een keertje goed met Suriname?


  Maak melding

 3. ” Een ambulance werd ingeschakeld maar bij nader onderzoek van het ambulancepersoneel bleek dat de man geen teken van leven vertoonde”

  Is er wel gereanimeerd, of tenminste geprobeerd met een AED?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.