Vrouw verkracht tijdens weekend verblijf in Coronie

6
district coronie suriname

Lloyd D (35) heeft een 24-jarige vrouw in het weekend in het district Coronie verkracht. Hij ging in de kamer van de vrouw en kreeg tegen haar wil seks met haar.
 
De verdachte, die installateur van beroep is en in Paramaribo woont, ging samen met een vriend naar Coronie. Zij zouden het lockdown-weekend daar doorbrengen. Het slachtoffer dat ook in Paramaribo woont, ging samen met drie nichten en twee mannen naar het district. Zij kent Lloyd D niet, maar hij kwam wel als gast in het huis dat zij had gehuurd. De jonge vrouw ging op een gegeven moment in een van de slaapkamers. De man kwam daar en verkrachtte haar.
 
Het slachtoffer heeft aangifte van verkrachting en feitelijke aanranding gedaan. De politie van Coronie heeft de verdachte aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De politie in Suriname heeft de afgelopen periode opgemerkt dat mensen uit Paramaribo tijdens het lockdown-weekend naar Coronie gaan. Zij houden zich niet aan de Covid-19 maatregelen. Elk weekend willen de mensen feesten en dansparty’ s organiseren waartegen de politie zal optreden.
 
 


6 REACTIES

 1. politie van coronie doet geen reet
  names en faces
  ze hebben afgelopen weekend opgetreden bij een dansparty alleen omdat er politie van nickerie bij was.
  normaal doen ze niets, en gaan waarschijnlijk zelf een drankje en hapje halen op dat feestje

  standaard antwoord van de politie in coronie…. het is een civiele kwestie dus we kunnen niets doen


  Maak melding

 2. QQQ.

  Excuse Me.. Lady Liberty Needs Glasses And So Does Mrs Justice By Her Side.

  Er Worden Met Grote Woorden Richting De Mannelijke Mannen Gesmeten .Maar Goed.

  Als Die Mafkees Schuldig Bevonden Wordt Moet Hij De Bak In


  Maak melding

 3. Zij kent Lloyd D. niet maar hij kwam wel als gast op bezoek. Hoe vaak dan????? Mijn buurman komt ook elke dag bij mij op bezoek maar ik ken hem niet hoor.


  Maak melding

 4. Dan weet je wat je van je buren, die je al lang kent altijd zoooooooo vriendelijk kan verwachten. Maar dat geld natuurlijk niet voor jouw. je kent z’n vrouw ook al zoveel jaren.
  Totdat,
  ja precies totdat hetzelfde jou overkomt.
  Oh nee, jij niet jij bent waakzaam. Die man helpt altijd iedereen, totdat ja totdat didibri in zijn lul kruipt en er weer uit wil.
  Ik vertrouw geen enkele man, ook al ken ik hem al lang, ook al ken ik zijn vrouw, ook al is hij familie, ook al wil hij alleen een lucifer lenen


  Maak melding

 5. Meisjes /vrouwen koop of bestel een alarm met 1000? decibellen die je ten alle tijden bij je draagt die dingen zijn te koop bescherm jezelf want verkrachting loert overal .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.