VIDEO: Buschauffeurs bieden petitie aan vp Ronnie Brunswijk

9
VIDEO: Bushouders bieden petitie aan vp Ronnie Brunswijk
vp Brunswijk neemt de petitie in ontvangst.

Een groep buschauffeurs van verschillende routes hebben zich vanmorgen naar het kabinet van de president van Suriname begeven. De mannen hebben daar een een petitie aan vice-president Ronnie Brunswijk overhandigd.

De bussen mogen 3 weken niet rijden en de buschauffeurs hebben geen idee hoe ze de komende lockdown moeten overleven. Ze hebben de regering om hulp gevraagd. De vp heeft de petitie in ontvangst genomen en heeft aangegeven dat er naar een oplossing gezocht zal worden.

De beveiliging bij het kabinet van de Surinaamse president heeft vandaag geen kans genomen en versterking gevraagd. Grote groepen agenten en militairen waren ter plaatse om te voorkomen dat het kabinet bestormd zou worden, zoals gebeurde bij een vorige demonstratie.

9 REACTIES

 1. Als een kip zonder kop legt men de samenleving een lockdown op zonder rekening te houden met de gevolgen die negatief uitpakken voor vele groepen in de samenleving. Het gemis aan inkomsten van de bushouders dient men te compenseren.

  Het verhaal dat er geen geld is moet men beschouwen als een goedkope verzinsel om aan de betalingsverplichtingen te ontkomen. De politie gaan zij uiteindelijk wel goed compenseren en ook de verpleegkindigen die dringend nodig zijn. Bij de VHP gaan ze echter ervan uit dat de meeste bushouders Hindoestanen zijn en dat die maar solidair moeten zijn met Santokhi en zijn Friends & family.


  Maak melding

 2. robg vieze vuile stinkende paarse rat , wil jij een vuurtje stoken zakkenwasser , kom dan hier naar Suriname , de Hindoestanen maken gehakt van jou , maar jij durft niet te komen naar Suriname , jij bent een lafbek , een vuilak , een stinkerd , duik toch weer in het riool daar in de bijlmer , Hindoestanen in Nederland kunnen jou ook kunnen vinden dus echt een reden om in het riool te duiken homo.


  Maak melding

 3. Het zijn barre tijden, niet alleen in Suriname, maar in de hele wereld. In Ned. heeft de algemene rekenkamer het totaal aan steunmaatregelen geschat op 29 miljard euro.
  Suriname is dankzij de ndp een failled state met een ccc-status. Van een kale kip kan je niet plukken. Het is logisch dat die takken die onder de pandemie extra inspanning moeten leveren zoals zorgpersoneel, extra gecompenseerd worden, wat ook is gebeurd.
  Je kunt niet iedereen tevreden stellen en ondernemers zoals deze buschauffeurs moeten beseffen dat deze maatregelen nodig zijn om te voorkomen dat de pandemie zich verder verspreid. En by the way…over hindoestanen moet je je niet druk maken want, die zijn van oorsprong landbouwers of pluimveehouders en hebben altijd neveninkomsten, dus die overleven het wel.
  Het zet geen zoden op de dijk om hier op wtk. olie op het vuur te gooien, want je helpt niemand ermee.


  Maak melding

 4. @RobG

  Jij doet niets anders dan invullen. Wanneer ga jij leren om niet alles klakkeloos op deze site te typen. Je grote mond kan jou weleens duur komen te staan door zoveel onzin hier te verkondigen.


  Maak melding

 5. Ik vroeg me al af, waar blijft het breaking news van abop, want het is elke week raak.
  Duidelijk dat brunswijk voor soso is. Waarom neemt hij de petitie aan, hij kan helemaal geen hulp bieden.

  Je dochter maakt een puinhoop van NVB.
  Deze mensen hebben een busvergunning, dus ze maken aanspraak op covid-hulp.
  Miss thing, kon jullie helpen met registreren. Is geen rocket science.

  Het kan nog. De 5e covid vergoeding is aangekondigd.


  Maak melding

 6. WAT 1 juni 2021 At 01:06
  robg vieze vuile stinkende paarse rat , wil jij een vuurtje stoken zakkenwasser , kom dan hier naar Suriname ,

  Haha, hoe dan? denk je dat hij genoeg verdient met zijn daklozenkrant. Tja had hij maar niet eeuwig zijn handje moeten ophouden bij zijn partij. Zer hebben hem als eerste eruit gezodemietert

  Hij woont daar rustig in bimri laat hem hier komen als stoway


  Maak melding

 7. RobG 31 mei 2021 At 23:22
  Als een kip zonder kop legt men de samenleving een lockdown op zonder rekening te houden met de gevolgen die negatief uitpakken voor vele groepen in de samenleving.
  =============================================

  Elke keer als je die gore muil van je opentrek moet Suriname weer in lockdown. Aan wie zou het dus liggen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.