VIDEO: Auto knalt tegen bedrijfspand in Paramaribo

6
VIDEO: Auto knalt tegen winkelpand in Paramaribo

De bestuurder van deze auto is zondagavond met zijn voertuig in een bedrijfspand aan de Van ’t Hogerhuysstraat in Suriname terecht gekomen. Het gaat om een eenzijdig ongeval, dat tijdens de lockdown rond 21.15u plaatsvond.

De bestuurder reed vanuit Latour richting centrum, toen het ter hoogte van BNY International mis ging. Hij verklaarde dat er diepe kuilen in het wegdek waren, die ervoor gezorgd hebben dat zijn auto een klapband kreeg.

De bestuurder verloor daardoor de controle over het stuur en vloog regelrecht het bedrijfspand in. Hij en zijn bijrijder bleven ongedeerd. De schade aan het pand en voertuig is behoorlijk.

De Surinaamse politie is op moment van schrijven bezig met het onderzoek. De eigenaar van het bedrijfspand kwam ook ter plaatse om de schade op te nemen. Een filmpje van de situatie ter plekke, staat onder deze foto:

6 REACTIES

 1. als je reden had om op de weg te moeten zijn tijdens lockdown dan heb je gewoon pech gehad als het waar is dat je een klapband hebt gehad , maar als je niet de juiste papieren had dat je met je auto de straat op mocht is het een mooie straf , politie je geeft toch wel een boete toch.


  Maak melding

 2. Kan gebeuren, Surinaamse infrastructuur is niet al te best, nou ja met 4 miljard had Suriname 1 van de beste wegen moeten hebben, ndp hebben wel de kans gehad, maar blijkt ali baba en de 30 rovers te zijn?de dieven hebben kritiek op santhoki, terwijl de arme man probeert de puin te ruimen 10 jaar ndp, de grootste graaiers van Surinaamse staatkas plunderen, bouta foefoermang


  Maak melding

 3. Door de zware regens zijn er heel veel gaten ontstaan op vele wegen. Het is dus helemaal niet handig om met hoge snelheid te rijden want yo KA. Heb op sommige plaatsen zelfs mini sinkholes gezien.


  Maak melding

 4. Gelukkig wordt alle verleende dispensatie per morgen ingetrokken. 40.000 voor zo’n kleine bevolking is belachelijk. Miss doewet heeft al haar paarse matties een briefje bezorgd. Vandaar zoveel illegale feesten en bezopen of onder invloed van drugs weggebruikers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.