VIDEO: Vrouw zonder rijbewijs die militairen op brom aanreed aangehouden

11
Twee militairen op scooter gewond na aanrijding met auto

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft op zondag 23 mei de 23-jarige autobestuurster Chantal V. ingesloten. De jonge vrouw reed op die bewuste zondagavond een bromfietser en zijn duorijder aan de Powisistraat aan, meldt het Korps Politie Suriname. Een filmpje hiervan is onderaan te zien.

Na de melding van de aanrijding tussen een auto en een bromfiets op voormelde locatie, waarbij er sprake was van persoonlijke ongelukken, deed de politie de locatie aan. Daar aangekomen werden de bromfietser en zijn duorijder met letsels op het wegdek aangetroffen.

Per ontboden ambulance werden de slachtoffers afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn zowel de bromfietsbestuurder als zijn duorijder verwezen naar de chirurg.

Het politieonderzoek wees uit dat de bromfietser en zijn duorijder over de Powisistraat reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Kristalstraat gaande in die van de Anton Dragtenweg, terwijl de chauffeuse in tegengestelde richting reed. Door tot nog toe onbekende redenen verliet de vrouw haar rijhelft en belandde op de andere rijhelft en reed de bromfietser en zijn duorijder aan.

Chantal die niet in het bezit is van een rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zij bleek zonder toestemming het voertuig van een huisgenoot te hebben genomen om wat op te halen. De voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd en zijn voor een algehele keuring in beslag genomen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Chantal ingesloten, meldt de politie.

11 REACTIES

 1. de paarse vrouwtjes ratten zonder rijbewijs verlaten het riool , mensen we moeten oppassen ze dragen ziektes bij zich die nog erger zijn dan covid , dus militair laat je niet alleen op covid testen maar ook of je niet besmet bent met schimmels die kunnen net zo dodelijk zijn als covid , en die paarse ratjes gaan ook wel dood hoor , en daarom durft robje g niet naar Suriname te komen , want hij heeft al schimmel in zijn hol en hier met de warmte en nattigheid zal hij/zij snel van het toneel verdwijnen , en zijn ontmoeting met zijn afgod bouta is verzopen door de wateroverlast.


  Maak melding

 2. Wat een frijpostige meid. kan je je voorstellen, de auto van een kennis stelen om boodschappen te doen, en dan nog toe niet van een rijbewijs te beschikken. Luister, ze zou een paar schoppen en wat al meer van mij krijgen.


  Maak melding

 3. Stanga
  Dat moet ze wel verklaren wilt ze haar kennis niet betrekken in deze situatie.
  Gezien de beelden is de persoon in kwestie duidelijk aan de verkeerde zijde van de weg.
  En naar de remlichten kijkend a sma no djoek a rem direct
  Ze was met andere zaken bezig dan alleen de auto besturen bijvoorbeeld
  met haar telefoon bezig
  in slaap gevallen
  kijken naar het mooie weer


  Maak melding

 4. Sommige mensen die met een EQ van 0,0 zo stom en achterlijk reageren ,van zijn de paarse ratten.Het zijn Surinamers en onze zonen en of oom ,broer die bijna dood zijn aangereden.Waarom zoveeeel haat naar elkaar toe .Goh.Maakt niet uit welke partij of geloof of ras je heb.Het zijn mensen.Zijn jullie zo diep en laag gezonken,dat er geen druppel empathie in jullie zitten.Je blokt je zegen en geluk door haat en nijd.


  Maak melding

 5. Volgens de beelden is die mevrouw duidelijk fout. Ze reed uiterst rechts terwijl het Links verkeer is. Een behoorlijke klap. Hoop dat de mannen het overleven.


  Maak melding

 6. WAT,over Rob gay schrijven, soso lafoe, ie a leti, 100 procent gelijk heb, je nog een achterlijke hier, robles met kaka kokosnoot in hersenpan??


  Maak melding

 7. Dit is een kwalijke zaak maar mijn vraag is hoeveel auto bestuurders hebben geen rijbewijs misschien wel 60% ruw geschat. Hier moet streng tegen opgetreden worden.
  Gelukkig dat die militairen nog in leven zijn.


  Maak melding

 8. Nou geloof je het verhaal dat ze de auto van een huisgenoot nam zonder toestemming??? Dit zou ik ook gezegd hebben als eigenaar van de auto.
  Ja, mevrouwtje zat te appen met vriendlief. Hoop dat de bromfietsrijders het met niet al teveel kleerscheuren ervan afkomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.